Nattkikkerten, del 1

Det var tredje kvelden på rad at Monica stod klistret foran vinduet i bekmørket og ble kåt av å se på sin husvert, Tellef, som satt og slappet av med en røyk på verandaen før han skulle gå til sengs. Fra den lille hybelen sin over garasjen kunne hun se på skrå rett ned på ham der han satt godt inntrukket i skyggen, og hadde det ikke vært for den gode nattkikkerten, ville hun overhodet ikke sett at han satt der.

Hun presset kikkerten mot øynene for å se bedre, og lot den ledige handa gli ned mellom beina hvor hun var blitt alldeles våt. Plutselig rykket hun den opp igjen og justerte febrilsk på kikkerten. Hva var det han holdt på med? Hun kunne tydelig se at han gned seg utapå buksene, og sannelig begynte han ikke å åpne gylfen i de stramme buksene også!

Monica stønnet høyt da hun fikk se den sprengfylte pikken som formelig spratt fram, og handa hennes gled ned mellom beina hennes igjen. Han tror sikkert at ingen kan se ham der i skyggen, tenkte hun infamt. Jammen godt at det norske forsvaret har råd til å utstyre sine befal med nattkikkerter!

Tellef pustet tungt idet han lot ei grov og ru hand gli opp og ned av det harde skaftet, og han kjente det begynte å ile til så deilig i pungen. Her i skyggen på verandaen hadde han sittet og runket seg til mang en vidunderlig utløsning de siste to årene han hadde vært alene, mens han fantaserte om å sette på den ene rypa lekrere enn den andre. Akkurat nå var han mest opptatt av å tenke på Monica som hadde flyttet inn i hybelen over garasjen.

Tellef syntes at Monica var det mest sexy kvinne han hadde sett, og mens handa gikk stadig raskere opp og ned over det sprengkåte lemmet sitt og innimellom hentet litt smørelse fra dråpene som hele tiden piplet fram, så han henne for seg mens hun lå på kne foran ham og sugde ham til en øredøvende eksplosjon mens hun så ham dypt inn i øynene.

«Åh! Monica…» stønnet han før han overgav seg i orgasmens vold med en hvislende lyd over leppene.

Monica holdt på å presse kikkerten inn i skallen der hun stod bredbent og gned seg mellom beina så det surklet. Hun så for sitt indre blikk hvordan hun gled ned over den struttende staken til Tellef, og hun pustet om kapp med håndens bevegelser opp og ned i skrittet. Plutselig så hun at det veltet fram den ene tykke strålen med sperm etter den andre oppover det hårete brystet på Tellef, og det var nok til at det knyttet seg sammen i skrittet hennes, og hun rakk akkurat å kaste seg bakover på senga før beina sviktet under henne, og krampene rystet henne i en megaorgasme.

Etterpå ble hun liggende utmattet på senga mens hun tenkte på Tellef. Hva var det egentlig med ham som fikk henne til å tenne så til de grader? Hun hadde støtt på ham dagen før da hun kom fra jobben. Han var iført en møkkete blå overall, og han luktet tydelig av stall og svette. Han hadde satt de mørke øynene i henne, og hun kjente det som om han så tvers gjennom henne. Hun fikk gysninger nedover ryggen, og hun fikk ufrivillige sammentrekninger i skrittet. Hun følte seg avkledt og rødmet av skam. Pokker! Hun rødme! Hun som sto og slynget ut kommandoer til en gjeng rekrutter hver eneste dag?! Så hadde hun unnskyldt seg med et eller annet og stormet opp på hybelen sin over garasjen.

Monica tente lyset på nattbordet, krøp under dyna og tente seg en sigarett. Æsj, det var den siste! Hun fikk klare seg uten til hun kom på jobb neste dag. Hun tente sigaretten, tok noen dype drag og kjente hvordan kroppen langsomt falt til ro. Da hun hadde røkt ferdig, kartet hun sneipen, slokket lyset, og litt etter gled hun langsomt inn i en urolig søvn. Hun drømte om Tellef, men ikke slik hun var vant til.

Hun drømte at hun var ute i skogen et sted, og plutselig fikk hun den vemmelige følelsen av ikke å være alene. Hun begynte å øke tempoet, men angsten bare tiltok, og etter hvert kunne hun høre at noen fulgte etter henne. Hjertet banket helt opp i halsen på henne, og hun klarte ikke å snu seg for å se hvem det var, der hun stormet fram.

«Monica!» ropte en stemme like bak henne, og hun trakk et lettelsens sukk mens hun satte ned farten. Det var bare Tellef!

Hun snudde seg, og stod plutselig ansikt til ansikt med en lattermild Tellef som stirret på henne med sine mørke øyne. Hun pustet fortsatt tungt etter den skremmende opplevelsen, og stirret inn i de hypnotiske blikket. Idet hun skulle til å si noe, tok han plutselig tak i henne, brøt henne brutalt ned på bakken og begynte å flå av henne klærne. Hun ville til å protestere, men følte seg helt som lammet. Det rare var at jo mer hun anstrengte seg, desto mer ønsket hun at han skulle flå av henne alt og ta henne hardt og brutalt.

Monica pustet tungt av det brutale overfallet, og hun kjente hvor våt hun var blitt mellom beina. For hvert plagg som ble revet av sang det inni henne: «Nei, nei! … Ikke gjør det…. ikke ta meg… du får ikke…!», men innerst inne kunne hun ikke få ham inn i seg fort nok. Hun var sprengkåt, og ville bare at han skulle trenge inn i henne med det samme! Så la han seg tungt over henne, og han føltes tung som bly!

«Nå er du min!» sa han «bare min» og så kjørte han et enormt lem inn i henne i et støt. Monica skrek til, og kom plutselig til seg selv sittende helt gjennomsvett i senga midt i en orgasme. Aldri før hadde hun fått orgasme i søvne før. Hva var det som holdt på å skje med henne?

Hun tente lyset på nattbordet igjen for å finne seg en røyk, og bannet lavt. Hun hadde jo røykt den siste sigaretten før hun sovnet. Hun stod opp og begynte å lete gjennom hele rommet etter en liten sneip å trøste seg med, og ble mer og mer desperat. Pokker heller at hun skulle ha glemt av å kjøpe sigaretter!

Idet hun gikk forbi vinduet, tittet hun ut på verandaen, og på den delen av bordet som var opplyst, fikk hun se ei pakke sigaretter som lå igjen etter Tellef. Hun kastet på seg en morgenkåpe og snek seg ut og ned trappa mot verandaen. Enn at hun skulle synke så dypt at hun måtte ut og stjele sigaretter!

Vel framme åpnet hun pakken med sigaretter, og ropte nesten høyt da hun oppdaget at den var nesten full. Hun tok ut 5 røyk, stappet en i munnen og så seg om etter en lighter. I det hun trådte inn i skyggen, hoppet hun til av forskrekkelse. Tellef satt fortsatt på stolen sin i skyggen og så på henne med det gjennomtrengende blikket sitt.

«Å herregud som du skremte meg..!» utbrøt hun, og kunne sunket gjennom jorden av skam.

«Er det slik du takker for gjestfriheten?» spurte han strengt og nikket mot sigarettene hun holdt i hånden.

Monica så ned og visste ikke riktig hva hun skulle si. Dette var pinlig. Hun var varm i hele hodet av skam, og det var ingen ide å prøve å snakke seg ut av dette. Han hadde jo sett hva hun gjorde, så hun la fra seg sigarettene på bordet og forsøkte stotrende:

«Jeg beklager…» sa hun og så ned. «Det var ikke… ikke meningen å… å stjele sigaretter….jeg… jeg ble bare så røyksjuk… og…»

Monica klarte ikke å se på ham. Hun følte at han så tvers igjennom henne, og på et vis likte hun følelsen. Men samtidig gjorde det henne utrolig forvirret og usikker… Igjen ble hun overrasket over at hun ble opphisset av å være i en slik ydmykende situasjon, men hun forsøkte å skjule det så godt hun kunne.

«Kom hit!» befalte Tellef, og hun lystret omgående. «Ned på kne!» fortsatte han, og hun knelte ned foran ham mens hun fortsatt så ned.

Tellef la to fingrer under haka på Monika og tvang henne til å se ham i øynene. Hun kunne ikke hjelpe for at hun ble så kåt, og at han skulle få se hvordan hun hadde det akkurat da, gjorde det hele ennå verre. Da øynene hennes traff hans, slapp det et lite stønn over leppene hennes, og hun så at det lyste hvitt da han smilte av henne.

«Jammen tror jeg ikke jeg har funnet meg et nytt ludder å kose meg med!» smilte han fornøyd og kysset henne lett på munnen. Det gikk en skjelving gjennom Monica, og hun visste at dette kom til å bli en natt utenom de vanlige…