Når det regner

Mine to elskere var på besøk. Egentlig hadde vi tenkt oss på båttur. Jeg var sliten og orket ikke tanken på å ta meg av de to galningene i senga akkurat nå, for arbeidsuka hadde vært slitsom. Men da været slo seg vrangt og det regnet sidelengs, var det ingen av oss som var fristet til å ture på sjøen.

Jeg sto ved det store panoramavinduet mitt og så ut på det trøstesløse været. Simen stilte seg ved siden av meg med en arm rundt skuldrene mine. Jeg sukket.
– Fremdeles sliten? spurte Simen vennlig.
– Ble ikke bedre av været, heller.
– Jeg vet hva vi kan gjøre i steden for båttur, sa Andreas fra min andre side, med armen rundt meg – og rundt Simens arm. – Vi kan dra dynene ut hit og kose oss mens vi hører på været utafor.
– Orker ikke, gutter. Jeg har ingenting å gi akkurat nå, sa jeg. Selv om det stakk litt mellom bena av Andreas’ ord, visste jeg at jeg kom til å ligge som et slakt.
– Og så, da? Simen smilte. – Bare ligg du, så gjør vi resten.

Tanken var forlokkende nok, såpass at jeg ikke protesterte da de hentet de tre-fire dynene som lå i min store dobbeltseng, og la på gulvet. Andreas tente opp i peisen, og så begynte et av mine hittil mest egoistiske og deiligste nummer! Først kledde de av seg uten dikkedarier mens jeg sto giddasløs og så på. Galningene hadde allerede stå, begge to. Og da de var nakne, var det min tur.

Regnet trommet mot ruta og understrekte hvor våt en eventuell båttur ville blitt. I høyblokka her oppe i øverste etasje kjentes vindkastene godt, men jeg var vant til det. Faktisk begynte jeg å få en sånn lun, god følelse ved lydene av regnet mot ruta og peisbålet som sprakte, og ved synet av to nakne, deilige menn og to dyner som lå rede til å ta imot meg. Jeg følte meg som Kleopatra med sine slaver, eller som dronningen av Saba. Trengte ikke løfte en finger. Vennlige hender fjernet alle plagg og tekstiler så hud ble naken og de samme hendene kunne stryke. De la meg ned, de to elskerne mine. Varsomt og kjærlig ned i dynene, og der ble jeg liggende på ryggen med en på hver side. Ble først kysset av Andreas mens Simens lepper la fra seg våte merker på halsen min. De strøk overkroppen og brystene og magen ørlett imens, og så byttet de. Simens munn mot min mens Andreas’ tunge lagde stier som kilte over halshuden. Jeg slappet fullstendig av med en deilig mann i hver armkrok, følte meg trygg og elsket, og kunne knapt ha det bedre! Simen fortsatte å sno tunga si rundt min og nappe i leppene mine mens Andreas begynte å kysse seg nedover til brystene, så lett at jeg følte trang til å le fordi det kilte så deilig. Han fortsatte forbi magen og spredte lårene mine, la seg bedre til rette og angrep musa mi ovenfra. Og hele tiden kysset Simen meg kjærlig så det nesten gjorde vondt innvendig. Hadde vi vært mormonere, skulle jeg giftet meg med begge to! Men vi var passe hedninger, og derfor bodde vi bare sammen – noe som egentlig holdt i lange baner nå.

Jeg holdt rundt Simen. Det var som å kjenne den samme tunga i munnen som mellom bena. Det strømmet og strålte av følelser i underlivet. Andreas visste hvordan jeg ville ha det nå – det visste de begge to. Mens han fortsatte å slikke, og Simen fortsatte å kline med meg, kjente jeg Simens hånd smyge seg under baken og finne fram til åpningen, hvor en finger smatt inn. Jeg gryntet tilfreds, lenge. Strakte armene over hodet og strakk kroppen mens Simen gled nedover for å holde Andreas med selskap der nede.

Jeg lå med musa på vid vegg, armene strakt over hodet, to tunger mellom bena og to pikker innen runkbar rekkevidde. Jeg forbarmet meg. Eller, det var mer sånn at jeg hadde lyst til å lukke hendene rundt stavene og dra dem begge. Sånn er det alltid. Gjør bare det vi har lyst til å gjøre med hverandre. Slik som nå. Være gode. Knallharde var de, og det rant av lyst gjennom hele kroppen da jeg dro skinn langsomt opp og ned mens de stønnet så musa vibrerte. De flyttet seg nærmere, så jeg kunne suge hvem jeg ville. Problemet var bare at jeg ville suge dem begge på en gang, og så stor i kjeften er jeg ikke. Men det var ikke dermed sagt at jeg ikke ville gjøre et helhjertet forsøk! De stilte seg på knær, litt vridd i hoftene så pikkhodene berørte hverandre fordi jeg dro dem så nær, og tunga mi snodde seg rundt dem begge før jeg gapte over.

De sto slik en liten stund før jeg kjente et par dråper av smak på tunga, og så dro Simen seg unna før det gikk for galt. Andreas skrevde over ansiktet mitt med pålen rett ned, og så kjente jeg Simens pikkhode stryke over mine våte skamlepper. Han banket på og ville inn. Men hendene på Andreas’ rumpeskalker kunne jeg nyte å kjenne musklene når han beveget hoftene for å føre pikken ut og inn i munnen min, og så jamret jeg fornøyd da Simen gled inn og stanget til bunns. Jeg strakte en hånd etter rumpa hans også. Foruten pikken er det egentlig den kroppsdelen jeg liker best på et mannfolk. Deilig å kjenne musklene jobbe mens underlivet jamrer stille av nytelse. Slik som det gjorde nå. Ikke lenge etter trakk Andreas seg tilbake, og så stilte Simen seg godt til rette på knær, tok tak under rumpa mi og fikk hjelp av Andreas til å løfte meg såpass høyt opp at føttene mistet taket med gulvet, og bare skuldrene og bakhodet og armene hadde bakkekontakt med dynene. Andreas rakte tunge til musa mi og ga en våt behandling som fikk det til å renne over for meg mens Simen pumpet. Jeg hang der og trengte ikke røre en finger for å komme, eller for å gi dem nytelse. De nøt å gi meg dette, og jeg raste for full fart opp til lidenskapens tinder og skrek, før jeg dalte langsomt og skjelvende ned igjen. Da byttet de plass, gutta, så Simen kom og sprutet i munnen min mens Andreas tok seg av de nedre gemakker, hvor han satte spruten ettertrykkelig etter noen få støt.

Nå vet du hvordan du skal få en regnværsdag til å gå. I alle fall vet vi tre det. Vi elsker den vekk.