Nye erfaringer

Han satt i sofaen, tilbakelent og avslappet. Alt han var iført var en svart boxer i myke fiber. Jeg sto i døråpningen og kikket inn, uten at han ante jeg var der. På låret hans hvilte en smal hånd med lange tynne fingrer. Små striper av muskler tittet frem under den gyllenbrune huden på armen hans. Formene av brystmusklene var så vidt synlige og magen hans hadde en svak sixpack. Noe så nydelig. Jeg beveget meg sakte inn, smilte kameratslig og sa:
“Halla» stemmen min bar ikke helt frem og til min fortvilelse kjente jeg det begynte å livne til i buksa idet blikket hans streifet meg.
“Kåt i dag?» flirte han og så på den begynnende bulen i buksa mi.
“Har du sett nabojenta eller? Fra kjøkkenvinduet vårt kan vi se rett inn i stua hennes!» Jeg priste meg lykkelig over at rommet var mørkt, for jeg rødmet noe voldsomt. Raskt dumpet jeg ned i sofaen, på trygg avstand. Chris var kjent for sine eventyr med begge kjønn. Jeg skottet bort på ham. Hvorfor ville jeg ha ham nærmere? Han lo og sa:
“Du mener det vinduet hvor gardinen er trukket for?» Leppene hans beveget seg nydelig og dannet et smil. Jeg ville kjenne dem mot munnen min, huden min. Hånden hans gled ned langs brystet hans, de lange fingrene befølte de små humpene på magen og landet i fanget hans. Forsiktig masserte han en begynnende kule under den trange boxeren. Jeg pustet tungt samtidig som bulen på buksa vokste.
“Er det meg du er kåt på?» han smilte sjarmerende og lente seg over mot meg. Hodet hans hvilte mot låret mitt. Jeg satt stiv av skrekk, mens han forsiktig berørte buksen min og lot fingrene finne frem til knappen i buksa og på noen sekunder var den åpen. Ansiktet mitt må ha vært lett å lese, for han så på meg og smilte varmt.
“Slapp av,» sa han med rolig, mørk stemme.
“Du lar jo damene gjøre det samme.» Å se i øynene hans var som å se på kontrollert flamme. Forsiktig masserte fingrene hans lemmet mitt utenpå den lyseblå boxeren min. Pusten min gikk fort mens øvede hender nappet ut mitt bankende lem. Forsiktig dro han forhuden tilbake og stakk ut tunga, lot den gli rundt tuppen og nedover. Det var deilig. Leppene hans lukket seg og sugde forsiktig på den tykke årene, før han omfavnet kjønnet mitt med munnen sin.
“Så her sitter dere og koser dere,» Lene sto i døren inn til stuen. I panikk skjøv jeg Chris bort. Han flirte og fanget lemmet mitt i hånden, opp og ned. Jeg var et sted mellom forferdelse og nytelse.
“Skal du ikke bli med?» spurte Chris ertende, idet Lene gikk mot barskapet.
“Hva er så inntresant med gutter?» Hun snudde seg mot oss, med en flaske et-eller-annet i hånden. Men alt jeg klarte konsentrere meg om var den faste bevegelsen rundt lemmet mitt. Jeg var varm over det hele.
“Dessuten har jeg leketøy å kose meg med, så jeg skal nokk få det gøy,» fortsatte hun da hun gikk smilende ut. Chris reiste seg opp, tok hendene mine og dro meg opp. Jeg skalv av spenning og kroppen min søkte mot hans. Hendene hans gled nedover ryggen min, over rumpa til han fant kanten på t-skjorta mi. Forsiktig skjøv han meg fra og dro den av. Deretter lot han hendene gli ned mot bukselinningen min og lot fingrene gli ned mellom boxeren og huden min. Jeg kjente buksene gli meg idet øynene mine søkte nedover kroppen hans. Der oppdaget jeg en stor bule. Uten å tenke la jeg hånden over. Chris dro av seg boxeren og lot meg se det stive lemmet hans. Jeg rørte forsiktig ved det. Hendene hans presset skuldrene mine nedover.
“Sug meg.»
Jeg var allerede såpass skjelven at han fikk meg lett ned på kne. Jeg kunne høre Lene lukke en dør i det fjerne. Det lille av lys som var i rommet lekte over kroppen til Chris og fikk frem former jeg ikke visste han hadde. Jeg hadde lemmet hans rett foran nesen min og jeg kunne høre blodet bruse i ørene mine. Men suge ham? Hvordan? Opp til nå var det alltid jeg som ble sugd. Ingen andre gutter enn meg. Jeg så oppover kroppen hans til ansiktet kom til syne. Han dumpet ned i sofaen og la hendene sine forsiktig om ansiktet mitt. To fingre smøg seg inn i munnen min og åpnet den forsiktig. Så trakk han hodet mitt mot seg. Hånden hans flytett seg til lemmet hans og la det forsiktig mot leppene mine. Jeg lukket munnen min om tuppen og sugde forsiktig. Et lite stønn fra Chris oppmuntret meg. Leppene mine åpnet seg og forsiktig lot jeg tungen gli over hodet. Hendene til hans hvilte på skuldrene mine. Føttene hans la seg rundt meg. Jeg ble ivrigere. Jeg hadde aldri vært så nær ham, kunne kjenne lukten hans, høre hjertet hans dunke og pusten i hete drag. Grepet hans ble sterkere. Lemmet hans gled inn i munnen min. Han stønnet. Tungen min masserte ivrig lemmet hans. Hendene mine gled over overkroppen hans. Noe så deilig. Jeg kjente hendene til Chris gli nedover ryggen min, omfavne rumpa. Forsiktig gled en hånd til hver side, for så å gli inn under meg. De tok tak i det stive lemmet mitt og dro opp og ned. Først forsiktig, så raskere. Jeg sugde for harde livet. Da kjente jeg et trykk i pungen. Hendene til Chris ble dekket av en hvit væske. Han tørket det av på rumpa mi idet jeg slappet av i sugingen.
“Sug hardt!» Jeg fulgte ordren hans og litt etterpå kjente jeg noe fylle munnen min. Jeg åpnet den og lot det renn nedover haka mi. Chris skjøv meg forsiktig bort, reiste seg og dro på seg boxeren. Da han gikk lå jeg naken igjen. Jeg kunne høre at han gikk inn til Lene.