Og så fikk jeg ris – I

Og så fikk jeg RIS……..

Lise og jeg traff hverandre på nettet, som så mange andre på BDSM siden www.alt.com, hvor de du treffer har sjansen til å fortelle alt før du overhodet snakker sammen. Vi var på chat en periode, og fant fort ut at vi passet som hånd i hanske – hun med sitt ønske om å gi menn skikkelig gammeldags ris på rumpa, og jeg med det diametralt motsatte ønske: -Å få ris så det svir!

Før den kvelden jeg skal beskrive, hadde vi møttes noen ganger, og på den måten lært hva vi ønsket, likte og begjærte, ord og signaler var ikke lenger nødvendige mellom oss, rollespillet var fullkomment.

Vi bestemte oss for å gå ut og spise en kveld, og Lise kom først til min leilighet. Da hun kom inn, skjønte jeg at dette ville bli en lang kveld: Med sitt uregjerlige blonde hår, klippet i pasjeform, sin kraftige og velformede figur og bestemte uttrykk i ansiktet fortalte alt. – Går vi med en gang? Spurte jeg da hun hadde satt fra seg håndvesken. – Ikke med en gang, sa Lise, og kom bort til meg med et bestemt uttrykk i ansiktet, – du trenger å vite hvem som er sjefen her! Hun ledet meg bort til spisebordet, kommanderte megtil å legge hendene på bordet og bøye meg fremover. Jeg adlød, og med noen raske håndgrep løsnet hun beltet mitt, kneppet opp buksene, og dro de raskt ned til knærne, tursene gikk samme veien, og jeg sto bøyd med rumpa bar. Jeg hørte hun gikk ut i soverommet og rumsterte i skuffene, så kom hun inn med raske skritt og stilte seg opp bak meg, jeg gløttet til siden og så at hun hadde den fryktede lærpaddelen i hånden. Før jeg rakk å tenke, svingte hun armen i en stor bue og paddelen smalt mot rumpeballene mine med et smell, jeg bet tennene sammen for ikke å si au eller skrike ut. Og så fikk jeg en omgang, Lise banket paddelen mot rumpeballene mine med stor kraft, klaskene ga gjenlyd i rommet, og hun traff vekselvis hver rumpeballe akkurat midt på. Jeg styrket grepet rundt bordplaten, min nakne rumpe disset under slagene og det begynte å bli varmt i rumpehuden. Etter rundt 20 smekk på rumpa stoppet hun, og jeg slappet av igjen, selv om rumpa kjentes som om noen hadde lagt et varmt strykejern på rumpeballene mine. – Kle på deg, så går vi, sa Lise kort, mens hun la paddelen på sofaen, utvilsomt til bruk senere på kvelden!

Med glødende og sviende rumpe gikk vi ned til vår lille yndlingskafe, og hadde et herlig italiensk måltid over en flaske vin. Vi konverserte om alt og ingenting, og ingen kunne vite at jeg nettopp av hadde fått ris på rumpa av denne muntre kvinnen, selv om jeg følte det så alt for godt der jeg satt på min ømme rumpe. Dette var en del av vårt rollespill, et muntert par ute blant andre, streng tante og uskikkelig gutt bak husets fire vegger. Etter måltidet, og med en tom vinflaske på bordet, betalte vi og ruslet hjem. Svien i rumpa mi hadde gitt seg litt, men jeg visste at det bare var et tidsspørmål før akkurat den følelsen ville bli gjenoppfrisket.

Straks vi var innenfor døren, fikk Lise tanteansiktet sitt igjen, stram munn, skarpe øyne og en lav, men kommanderende stemme uten floskler eller blomstrende ord når hun beordret meg. – Gå på soverommet og kle helt av deg, sa hun, og så kan du komme hit ut igjen! Jeg adlød, og gikk tilbake til stuen helt naken, Lise hadde satt seg på en spisestol, kledd av seg yttertøyet, og var nå bare iført sort undertøy, som satt stramt rundt den store og kraftige kroppen hennes. Lise var veltrent, men ganske kraftig bygget, med en stor byste, brede lår og en bred, fyldig rumpe. Hun var kort da jeg kom inn, helt naken: – Over knærne mine takk, og det litt svint! Jeg gikk bort til å stolen, og la meg over knærne hennes med rumpa til værs, hendene og tåspissene i gulvet på hver side av henne.

Lise tok et fast tak rundt livet med venstre hånd, løftet høyre og så kom paddelen susende! Lise drev ikke «oppvarming», for henne var dette en avstraffelse hun foretok, og da leker man ikke med offeret, men sørger for at det svir fra første slag. Og det gjorde det! Den høyre armen hennes svingte som en damphammer, og paddelen klasket mot rumpeballene mine med faste, harde slag, lyden av lær mot naken hud ga gjenlyd i rommet. Jeg bet tennene sammen for å tåle slagene mot rumpa, og skar grimaser for ikke å skrike ut, jeg visste at dette måtte jeg bare tåle. Det sved infernalsk i rumpeballene, og nå glødet de som en varmeovn der bak. Etter at hun hadde riset meg på denne måten i nesten 15 minutter, så ga hun beskjed om at jeg kunne reise meg. Jeg kravlet meg opp på bena, rumpa føltes som om den satt utenpå meg, det sved og glødet i rumpeballene, og befølte de forsiktig. Huden hadde svellet opp, men jeg forberedte meg på mer.

Lise ba meg gå ned på gulvet, på alle fire. Jeg grøsset, for jeg visste hva som nå kom: spanskrøret! Da jeg hadde stilt meg på alle fire, som en naken hund, ba hun meg spre bena litt og sørge for at rumpa pekte utover. Jeg inntok stillingen, og følte meg litt ydmyket, fordi jeg visste at jeg samtidig viste henne ballene mine, og at rumpeballene ville åpne seg nok til at hun kunne se anus. Lise gikk raskt til soverommet igjen, og da hun kom tilbake til stuen, hørte jeg den svisjende lyden av det 1 meter lange spanskrøret hun hadde. – Gjør deg klar! sa hun med lav stemme, og stilte seg opp bak meg. Jeg knyttet nevene, bet tennene sammen og følte at hun la spanskrøret over rumpeballene, for å sikte seg inn. Så løftet hun armen opp som en golfspiller, og jeg hørte det svisjet i lufta før spanskrøret traff begge rumpeballene mine med et sviende slag. Jeg rykket til av smerten, og kunne kjenne at en rød stripe sved tvers over rumpa. – Fem slag til! Sa Lise, og løftet spanskrøret igjen, så smalt det for annen gang. Og tredje gang, og fjerde gang, og femte gang – hun la all sin kraft i det siste slaget mot min nakne rumpe, og det sved! Jeg skalv i kroppen, rumpeballene var i brann, og samtidig følte jeg opphisselse av ydmykelsen ved å bli riset som en uskikkelig guttunge og litt til. Lise så hva som skjedde mellom bena mine, og sa med hånlig stemme: – Jaså, er vi kåt nå? Jeg skal lære deg, din drittunge, ut på badet med deg!

Jeg gikk ut på badet, og Lise fulgte etter – på badet så jeg rumpa mi i det store speilet, rumpeballene så ut som to røde tomater med striper på tvers over det røde. Rumpa glødet…….

– Ikveld skal jeg ta deg, sa Lise, men først skal vi rense opp den rumpa de litt. Bøy deg forover takk! Jeg adlød, og skjønte at nå sulle jeg ha klyster… Jeg hørte Lise rumstere bak meg, hun tok på seg gummihansker og hentet ut ting fra skapet. – Bøy deg litt mer takk, sa hun, så kjente jeg at hun smurte noe rundt anus, deretter spredte hun rumpeballene lett og så kom tippen av klyster-sprøyten inn i anus, og hun begynte å pumpe. Jeg kjente lunkent vann komme inn i rumpa, hun pumpet forsiktig et minutts tid, det sprengte nesten der bak.Så dro hun ut redskapet, og ba meg sette meg på toalettet. – Gjør deg ferdig, og så tar du en rask dusj og vasker rumpa før du kommer inn til meg i sovrommet. Jeg gjorde meg ferdig, tømte meg helt og dusjet. Så gikk jeg inn til Lise i soverommet, Hun sto naken ved enden av sengen, og hadde festet en stor stap-on rundt livet. Skulle den inni meg? Spurte jeg meg elv. Hun hadde fremdeles gummihanskene på, og kommanderte til å innta hundestilling på alle fire i senga, spre bena og være klar. Jeg adlød, og straks jeg var i posisjon, kjente jeg hun smurte inn rumpesprekken og anus, og så kom dildoen. Hun presset forsiktig, anus åpnet seg og etter et kort øyeblikk gled dildoen innn i rumpa med i full størrelse. Nå hadde jeg full reisning, og hun begynte forsiktig å dra dildoen frem og tilbake i rumpehullet mitt. Så tok hun tak i høyre hånden min, og ledet den til penis, og sa: – Nå kan du runke deg selv, din gris! Mens hun sakte kjørte strap-on dildoen ut og inn av rumpa, begynte jeg å runke. Det tok bare et minutt før jeg kom med en voldsom utløsning…..Lise trakk dildoen sakte ut av meg, tørket rumpa med et papirhåndkle og gikk ut av sengen. Jeg falt sammen og ble liggende på magen i senga, men den sviende rumpa opp i været. Lise gikk i dusjen………