Om oss som lager disse sidene

 

Vi får stadig spørsmål om hvem vi er, vi to som sitter bak her og styrer det hele. Før laget vi alt selv, men den utgaven du nå sitter og leser er delvis laget av proffer. Leserne (les: dere) begynte å stille så mange krav at vi trengte proff hjelp … det har vi nå fått, og vi håper dere er fornøyde med resultatet.

Når vi skulle lage vår første webside leste vi en slik «web for dummies» eller noe. Og skjønte ingenting. Så vi gikk ut på nett, fant et par slike «klikk og pek»-programmer. Vi falt for et som heter SPLASH! Enkelt, lite og holdt i lange baner … den gangen. Vi bruker fortsatt splash, vi kan dessverre omtrent ingenting om HTML programmering. En stund var det meningen vi skulle få litt hjelp utenfra, spesielt til noen java script, men etter å ha hørt brutte løfter i flere måneder innså vi at skulle vi få til noe, så måtte vi gjøre det selv. Løsningen ble å lage alt så enkelt som mulig. Litt grunnleggende viten om hvordan et framesett fungerer har vi fått fra mennesker vi har snakket med på nett samt hjelp til å lage et. Hvorfor gjøre det avansert, når man kan gjøre det enkelt?

Innholdet på sidene våre er et kapittel for seg selv; mye har vi skrevet selv og en del har vi fått tilsendt. Finner vi noe på nett vi ønsker å bruke, tar vi kontakt med innehaver og spør om å få bruke det (skjer SVÆRT sjelden). Når det gjelder alle artiklene her, så er vi ikke allvitende, vi bruker kilder, som andre websider, artikler i blader og en mengde bøker. Vi kopierer ingen ting, men kan lese en bok eller en artikkel og skrive en artikkel ut fra det som festet seg i hodet, da gjerne blandet ut med våre egne erfaringer, for det er ikke fritt for at vi må prøve ut en del av det vi skriver … Hey, dette er fortsatt en hobby.

Det er kanskje på sin plass å legge ut litt om våre kilder … sexologi.no, sexuality.net, rame.net, herskeren.dk, gender humor, diverse hjemmesider, bøker som 101SM, learning the ropes, story of O, Handbook to erotic bondage, hot sex, hot love, hvorfor menn ikke kan lytte … samt et par websider vi ramlet over som hadde mer stoff om det samme, en MENGDE diskusjonsforumer rundt på nett … diverse TV programmer, side6.dk, Tidens kvinde, tidens mand, Black velvet, M!, Nina Hartleys filmer … og mange flere (dette var de vi kom på akkurat i det vi satt og skrev, om du mener du fortjener plass her, send oss en mail;-))

Disse sidene er, som alle gode websider, under konstant bearbeidelse. Om du har noe du mener andre kan ha glede, eller nytte av å lese, så send det til oss – vi trenger stadig tilbakemeldinger og bidrag.