Opplevelsen i badeland..

..det er ikke ofte jeg har hatt anledning til å reise bort noen dager helt for meg selv, i hvertfall ikke de siste årene. Hovedgrunnen var vel lille Ida, min datter på 4 år som denne helgen skulle være hjemme alene med pappa’n sin mens mamma hadde fått innvilget alenetur til Hirtshals. Ida var blitt min lille øyesten, og selv om jeg og hennes far hadde vært veldig opptatt av at vi måtte sette av tid til oss selv så ble det altid prioritert ned på listen.

Uansett, fredagen var kommet og min lille familie stod på kaia og vinket til meg mens båten sakte bakket seg utover fra bryggekanten. Det var litt vemodig å tenke på at jeg måtte reise alene, men vi hadde ikke fått barnevakt til Ida denne helgen. Samboeren min hadde allerede hatt noen perioder hvert år der han reiste på jakt eller andre gutteturer. Denne gangen var det min tur, og jeg aktet ikke å la turen gå fløyten fordi barnevakten hadde fått influensa…

Vel inne på lugaren kjente jeg en ny, pirrende følelse i magen. Denne følelsen hadde jeg ikke hatt siden jeg og samboeren var i ferd med å forelske oss…., og jeg visste ikke helt om jeg synes at den følelsen var riktig nå.

Uansett, turen var startet og jeg hadde bestemt meg for å være skikkelig pike. Kvelden ombord i båten ble derfor avsluttet veldig tidlig, og jeg fikk lagt meg allerede rundt midnatt.

Jeg våknet til høytaler-annonsøren som kunngjorde at båten allerede hadde lagt til land. Det kom som ett lite sjokk på meg, og jeg hadde derfor altfor dårlig tid til å stelle meg før jeg nærmest løp ut av båten…. livredd for at den skulle seile avgårde med meg om bord. Jeg fikk igjen pusten der jeg stod på kaien, og kjente at svetten kom silende nedover ryggen. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle starte en avstressende helgetur med en slik stressende situasjon.

Nå hadde jeg nesten glemt mine egne planer. Før jeg la meg kvelden før hadde jeg planlagt hvordan dagen skulle tilbringes, men det eneste riktige nå var en kald øl og en Gammel Dansk. Veien til nærmeste vannhull var veldig kort, og ikke lenge etter satt jeg med kofferten mellom beina og nippet til en dobbel Jegermeister. ..det kom en liten innskytelse gjennom hode når jeg skulle bestille drikke, og jeg byttet derfor ut Gammel Dansk med Jegermeister uten at jeg egentlig hadde noe forklaring på hvorfor. ..sitringen i mellomgulvet minnet meg imidlertid om en annen tur jeg hadde vært med på for mange år siden…. en tur som inneholdt mye Jegermeister og mye annet godt………:-)

Jeg kikket meg rundt i det litt mørke lokalet og fikk øye på en annen jente som jeg visste hadde vært med båten. Hun satt med hodet i hendene og var tydeligvis ganske ute av seg. Jeg er vanligvis ikke av den typen at jeg bryr meg med fremmede, men denne jenta trengte tydligvis hjelp. For å gjøre en lengre samtale kortere, jenta hadde reist på helgetur med vennen sin, men de hadde kranglet på båten og han hadde reist avgårde uten henne. I tillegg hadde han gitt klar beskjed om at hun ikke fikk sove på rommet sammen med han, og at han aktet å reise tilbake senere enn henne slik at han slapp å støte bort i henne på båten hjemover. Lugar oppover var derfor sikret, men hun hadde ikke fått lov å være med båten tilbake samme dag. Hva hun nå skulle gjøre var problemet, vennen hennes hadde tatt med seg alle pengene.

Som sagt, jeg er mor og derfor veldig opptatt av å passe på de unge. Jenta var nettopp fylt 18 år, og selv om jeg var litt over 30 kom vi fort på bølgelengde. Den ene Jegermeisteren fulgte etter den andre, og det gikk ikke så lenge før jeg hadde foreslått for Snefrid (som hun het) at hun kunne få sove på rommet mitt. Det var jo opprinnelig meningen at min samboer skulle være med, så jeg hadde nok av plass. Snefrid kikket på meg med store øyne, og besvarte min forespørsel med en kjempediger klem. Gjett om hun var glad……

Glassene ble tømt og vi startet letingen etter hotellet. Det lå ikke så langt unna ferjeterminalen, og vel på innsiden fikk vi se at hotellet hadde ett stort badeland rett på baksiden av resepsjonen. Jeg hadde jo ikke klart å få min daglige dusj pga. tidsproblemene, og spurte Snefrid om hun ville være med ned for å bade litt. Det ville hun gjerne, og etter at bagasjen var plassert på rommet og en ren truse var plukket frem tok vi med oss hvert vårt håndkle ned til garderobene.

Så tidlig på morgenen var det nesten ingen som hadde kommet. Ett par av skapene var låst, men vi fikk av oss klærne og puttet de inn i ett par ledige skap som vi låste godt. Strikken rundt nøklene ble tredd over foten slik at nøklen lå å dinglet på utsiden av ankelen. Selv om jeg fødte Ida for 4 år siden var kroppen min fortsatt stram og spenstig, og brystene som hadde vært ganske små før graviditeten hadde blitt riktig så flotte. Snefrid hadde også en nydelig kropp, og jeg kunne se at alle kjønnshårene hennes var barbert bort. Jeg følte overhode ingen ubehag ved å stå kliss naken sammen med henne i dusjen, og helt naturlig kom også praten vår inn på sex og kropp.
Snefrid hadde ett veldig åpent forhold til sin seksualitet, og uten blygsel kløp hun litt i brystvortene sine for å vise meg hvor spisse de ble når hun var seksuelt opphisset. Jeg kunne se at vortene hennes begynte å erigere, og etter få sekunder lignet de små minikukker som stod ut fra det mørke området midt på brystene hennes. Jeg måtte bare innrømme at mine egne brystvorter lignet mer på en mini-kule, og ga etter når Snefrid spurte om hun kunne få se mine erigerte vorter. Det skulle heller ikke mange sekunder til for min egen del. Jeg tok vortene mellom to av mine fingre, og begynte å rulle vortene mellom fingrene samtidig som jeg strakk de litt utover. De reagerte spontant, og etter få sekunder kunne jeg kjenne at de ble harde mellom mine fingre. Jeg kunne også kjenne hvordan musa mi begynte å bli varm og våt, og en kort kikk ned på fitteleppene til Snefrid bekreftet også mistanken om at hun begynte å bli kåt. Leppene hadde blitt tykkere på en måte, i tillegg til at hele fitta hadde blitt en anelse mer mørke rød i fargen.

..en anelse flau skrudde jeg av dusjen, tok på meg trusa og gikk ut på bassengkanten. Det var bare flaks at jeg i det hele tatt hadde tatt med meg truser fordi jeg vanligvis ikke bruker det. De gangene jeg faktisk tar på meg truse pleier det også å være stringtruse, men denne gangen hadde det kommet med en vanlig truse med høy skjæring i bagasjen, nesten som en vanlig bikinitruse. Bassenget var stort og tomt. Jeg kjente hvordan brystknoppene fortsatt var knudrete og harde, men det stod ingen ting om at det ikke var lov til å bade toppløs. Jeg tok noen kraftige svømmetak utover, og snudde meg for å se etter Snefrid. Det var ett nydelig syn som dukket opp på toppen av trappen som gikk ned til garderobene. Snefrid hadde ikke tatt med seg annet enn stringtruser, og de var også av det aller minste slaget. Jeg kunne se hvordan kjønnsleppene hennes fylte ut den lille lappen som lå som limt på mellom hennes lår, og min anelse om at trusene ble gjennomsiktige ble også bekreftet når hun tok noen skritt ut i vannet. Jeg kunne se hvordan trusestoffet gradvis ble gjennomsiktig av vannet, og jeg kjente hvordan pulsen min startet å slå med jevne, harde dunk ett sted langt inne i fitta mi.

Snefrid slapp seg helt ned i vannet og kom svømmende bort til meg. «-Skal vi sette oss litt i boblebadet ?».. spurte hun. Jeg hadde også lyst til det, og vi svømte derfor bort til kanten av bassenget. Boblebadet lå litt skjult fra resten av badelandet, men selvom vi så ett par låste garderobeskap så så vi ingen andre badende noen steder. Det var derimot nesten fullt i boblebadet, der det allerede satt to gutter på rundt 20 år og 2 damer på rundt 40.
Boblebadet var stort, og vi satte oss oppi uten å tenke. Først da vi hadde satt oss tett inntil hverandre i den ene delen av bassenget oppdaget vi at 4 stk. underdeler lå oppe på kanten. Jeg kjente at fitta ble våt ved tanken på hva som skjedde under boblene kun ett par meter borte, og jeg kunne kjenne at Solfrid også rykket til i kroppen når hun ble klar over dette. Damene ble tydligvis litt forlegne, men med en hånd på hver sin kukk og med eierenes fingre langt oppi sine egne kusehull ble dette fort glemt. Jeg kunne se på damene at de hadde det deilig, og en etter en lukket de øynene og ség ennå lenger ned i karet. Jeg kjente plutselig hånden til Snefrid komme bort i beinet mitt, og det gikk ett gys gjennom kroppen min. Jeg snudde hodet og oppdaget at hun hadde fått ettslørete blikk…

…jeg spriket det jeg kunne med beina, og forsøkte også å finne frem til kosehullet hennes med min venstre hånd. Det var utrolig pirrende å sitte slik, med Snefrids hånd som strøk meg utenpå trusene, frem og tilbake i sprekken min mens jeg klarte å få lirket hånden inn under trusestikken hennes. Hun var enormt våt, og det er ikke noe problem å kjenne forskjell på vann og kusesafter… Snefrid var steinkåt, og klitorisen hennes lignet veldig på hennes brystvorter, stor og stiv. Jeg kjente hvordan kroppen til Snefrid stivnet til når jeg varsomt begynte å rulle klitten hennes mellom to fingre. De unge guttene på motsatt side hadde også skjønt hva som foregikk mellom oss, og plutselig satt vi ikke alene lenger. Den ene gutten satte seg ved siden av meg, og tok varsom min brystvorte mellom tennene. Den ene damen hadde kommet etter, og uten mer blygsel snudde hun baken til, og senket seg nedover kukken hans. Den var knall-stiv, og jeg måtte ta tak i kukken hans for å hjelpe til med å få den på plass. Med hånden rundt kukken kunne jeg kjenne hvordan den ukjente dama skled nedover kukkeskaftet med sine kåte fittelepper på hver sin side, og på pur f… løftet jeg på tommelen min. Den traff rett på bakhullet hennes og masserte det litt hver gang hun senket seg ned på kukken. Fitta mi var nå full av fingre, og jeg kunne kjenne hvordan den andre gutten og Snefrid kjempet om å få inn sine fingre i mitt knullehull. Det var utrolig deilig, og jeg kunne kjenne hvordan orgasmen begynte å bygge seg opp. Jeg kunne ikke noe for det, men jeg glemte helt at den kukken jeg hadde i hånden var «opptatt» med ei kuse. Jeg tok ett par reale runketak, og da jeg for tredje gang løftet hånden langs stammen møtte jeg ett underliv på vei nedover kukkeskaftet. Rosetten åpnet seg for tommelen min, og jeg kunne kjenne hvordan lukkemuskelen gled nedover fingeren min. Følelsen tippet meg over kanten,. og med ett lite ynk kjente jeg hvordan orgasmen startet som en sirkel rundt klitorisen min, og jeg følte hvordan den gradvis sentrerte seg rundt klitorisen min. ..jeg klarte ikke lenger å sitte rolig, og for første gang ejakulerte jeg i forbindelse med en orgasme. .. det var umulig å sitte rolig… og da fingrene også ble erstattet av en ungkukk som var like stiv som en salamipølse kom jeg igjen med ett høyt skrik. Snefrid så på meg med store øyne der jeg lå og skalv og kunne nesten ikke tro sine egne øyne. Badeturen var i ferd med å utvikle seg til en enorm 6-kant, med 2 gutter og fire damer. Snefrid var tydlig kåt, og jeg så på hennes øyne at hun også ønsket seg en snarlig utløsning… Jeg klarte å ake meg vekk fra kukken som hamret seg inn og ut i kusa mi, og ba han om å ta den siste damen som nå stod bredbeint midt i karet med sin egen pekefinger i full aksjon in og ut av kusehullet sitt.
Gutten brød seg lite om hvilket omslag han hadde rundt kukken, og hadde glemt meg allerede. Snefrid satte seg opp på kanten og la seg innover gulvet samtidig som jeg senket munnen min ned i hennes glattbarberte oase. Oase var rett navn… i denne oasen kom fuktigheten nedenfra, og jeg kunne kjenne smaken av nektar og roser… det var første gangen jeg hadde kjent smaken av en annen kuse, og jeg likte det. Jeg elsket følelsen av glatt hud, deilig lukt, nydelig smak og mine egne lepper og tunge som utforsket ett ungt kvinnekjønn som ennå var trangt og godt. … ikke ubrukt men veldig lærelysten….. I sidesynet kunne jeg ane bevegelsene til de to andre parene, som stod ved siden av hverandre. Begge damene stod på knærne på øverste trinn og med overkroppen innover gulvet, og med gutta stående bak der de brukte kukken som rambukk… og som de pløyde seg vei inn i hvert sitt bakhull. Jeg kunne se hvordan kukken til den nærmeste gutten gikk inn og ut av rumpehullet til sin partner, som på sin side hadde startet med en høylydt klagesang som ble avbrutt av små pauser med småklynk hver gang kukken var helt inni rumpa hennes. Snefrid kastet hodet fra side til side og ulte sine orgasmeskrik ut i den tomme hallen mens det hun pumpet ut masse gå-væske utover hele undersiden av ansiktet mitt….

… jeg må innrømme at resten av dagen/kvelden og natten ble benyttet til nye seksuelle kvantesprang sammen med min nye venninne. Hun var umettelig på sex… og jeg har ikke tall på hvor mange orgasmer jeg fikk denne helgen. På båten hjemover igjen delte vi lugar, og det ble ikke veldig sent på kvelden før lugaren var full av unge menn med stive kukker og stort pågangsmot. Vi ble gjennomknullet på alle måter den natten, og vel hjemme hos min samboer fikk jeg fotalt han hvordan jeg hadde hatt det. Han ble ikke sur, snarere tvert imot. Han fikk tilbake sin
samboer med en ny seksuell appetitt, en samboer som har begynt å overraske han med nye seksuelle fantasier som han ble deltaker i… vi fikk bl.a. besøk av Snefrid en helg, vi har begynt å bygge boblebad i kjelleren, vi har fått tak i flere barnevakter, og vi har blitt medlemmer av en swingers klubb. Livet er herlig……