Oralsex i swingersmiljøet

De fleste swingers involverer seg i de fleste former for sex, i hvert fall oral og vaginalsex, men fra tid til annen vil man komme borti noen med grenser på det ene eller andre området.

Det kan være verdt å merke seg at de fleste er langt mindre troende til å ha oralsex grenser i et privat miljø, enn på en klubb.
Dette henger gjerne sammen med at man er usikker på hygiene, ikke alle menn finner det fks. Opphissende å slikke en kvinne for like etter oppdage at hun akkurat har hatt samleie.
I en privat setting er det ganske enkelt enklere å vite hva som har skjedd og spesielt menn har en tendens til å slappe bedre av da.

Det finnes en del menn, veldig ofte single menn, som ikke gir oralsex og dersom de gjør det, så gjør de det kun en liten stund.
Dersom man bare er ute etter et knull, så kan de fungere greit, men de er, på generelt grunnlag, ikke spesielt velegnet som sexpartnere og er sjelden særlig populære.

Oralsex er for de fleste, en viktig del av swingers opplevelsen.

Når det gjelder bruk av kondom, så er ikke det spesielt utbredt ved oralsex.
Noen benytter det, men de fleste velger å ikke gjøre det.

Det er viktig å poengtere at de fleste kjønnsykdommer kan spre seg ved oralsex, selv om risikoen er mindre enn ved ”vanlig” sex.
Dersom man ønsker å benytte kondom også ved oralsex, så si ifra!
Ikke gå ut i fra at det er ”naturlig” for noen du traff for kort tid siden (bruk av kondom bør derimot være en selvfølge og egentlig ikke noe man trenger å bruke mye tid på å snakke om, ved samleie/analsex)
Dersom en person ikke uten videre respekterer ditt ønske om å benytte kondom ved oralsex, så er det neppe en person det er verdt å bruke tiden på.
Det viktigste i swingersmiljøet er å respektere andre og det innebærer å godta å benytte kondom også ved oralsex dersom en av partene ønsker det.
Så vidt oss bekjent, er det ingen klubber som krever kondom ved oralsex, selv om de fleste har det i husreglene at det skal benyttes ved sex med annen enn egen fast partner (antar oralsex ikke teller som sex etter Bill Clinton modellen?)

Dersom dere bestemmer dere for å ta skrittet helt ut og treffe noen, eventuelt besøke en klubb, vil dere på et eller annet tidspunkt komme i en situasjon hvor dere treffer mennesker som åpenbart er interesert i dere, men som dere ikke er interessert i.

Det betyr naturligvis at man sier nei, men hvordan gjøre det på en måte som ikke virker uhøflig?

Jeg hører noen av dere som leser dette lure på hvorfor det er så farlig å være uhøflig, det er to grunner til det.

Grunn 1 er at kutymen i miljøet er at man er hyggelig, også mot de man ikke ønsker å ha sex med.

Noen ganger er ikke ting slik de ser ut til med første blikk og selv om de ikke er potensielle sexpartnere, øker muligheten betydelig for å treffe noen man føler man klaffer med, dersom man konsekvent fremstår som hyggelig og sympatisk.

Grunn 2 er at swingersmiljøet er relativt lite, spesielt i Norge.

Alle kjenner noen som kjenner noen som kjenner noen og muligheten for at dere skal treffe de menneskene igjen på en annen fest eller i en annen erotisk sammenheng er så absolutt tilstede.

Da vil dere neppe være kjent som de som ikke er spesielt hyggelige?

Så da er vi enige om at det er en god ide å være høflige.

En ting man ganske fort lærer, er at mennesker i dette miljøet er raske til å plukke opp signaler, noen vil kanskje si FOR raske.

Av egen erfaring kan vi si at vi har opplevd at mennesker har avskrevet oss, siden de følte vi sendte signaler om at vi ikke ønsket ytterligere kontakt…

Så enkle signaler holder normalt.

Man kan fks. Spørre partneren, ”skal vi gå å sette oss der borte?” eller ”skal vi setet oss ved baren” eller ”skal vi ta en dans”

Det er naturligvis meningsløst for alle å bruke flere timer på å sitte å snakke med noen man uansett ikke har noen interesse av å ha sex med, det sender bare feil signaler.

Det er bortkastet tid både for dere og de dere snakker med.

Dersom man er på et sted hvor fysisk berøring er en naturlig del av settingen, boblebad eller badstue, så holder det normalt lenge å bare flytte seg litt unna dersom noen legger en hånd fks. På låret ditt, eventuelt, flytte hånden diskré.

Dersom det ikke holder, så er det på sin plass med et lavt ”ellers takk”

Dersom DET heller ikke virker, så er det på tide å se bort fra punkt 1, om høflighet.

Husk at seriøse swingers alltid begynner fysisk kontakt med berøring på et ufarlig sted, nettopp for å gi deg en mulighet til å signalisere om det er greit eller ikke.

Det samme bør du/dere gjøre, begynn forsiktig og følg med på reaksjoner og kroppsspråk.

På denne måten er det enkelt både å ta initativ og avvise uten at noen skal føle seg fornærmet.

Det er helt akseptert å avvise uten at man behøver å gi noen grunn.

Alle som har ferdes i swingersmiljøet en stund har opplevd å bli avvist noen ganger.

Det å spørre om hvorfor man blir avvist er direkte uhøflig og et klart tegn på at vedkommende som spør ikke er så veldig opptatt av hvordan han/hun oppfører seg.

Da kan man ganske enkelt svare: ”Det at du i det hele tatt spør om hvorfor, er grunn nok”

Helt til slutt:

De fleste som besøker en klubb for første gang blir positivt overasket over hvor godt de blir tatt i mot og hvor enkelt det er å forholde seg til andre gjester.