Overraskelsen

Aldri om jeg skulle trodd det! At jeg skulle tenne på dette! Men hvorfor ikke? Hva er vel mer naturlig for en kvinne? Vi blir jo matet via pornoblader og filmer at menn liker å se på jenter som har sex sammen.

Vi hadde hatt sex sammen før, vi tre. Jeg og Jan og Kenneth. Svett, deilig trekantsex med meg i midten. Jeg elsket å ha to menn i senga. To så forskjellige, og likevel så like menn! Kroppslig var de like. Muskuløse, samme størrelse på utstyret, like utholdende og like kjærlige og ømme – og harde når jeg ønsket det. Men Jan hadde sandfarget hår, og Kenneth køl mørkt! Begge likte jeg best med daggamle skjeggstubber, og de lystret mitt minste vink så lenge de visste at det gledet meg – og dermed gledet oss alle tre. Jeg elsket for eksempel å bli slikket mens jeg sugde pikk, eller ha en pikk i munnen mens jeg også hadde en i dåsa. Jeg elsket å ligge mellom de to mannfolkene mens de overrøste meg med kyss og kjærtegn… og dette visste jeg etter første gangen: Vi passet sammen så godt at jeg fleipet med at vi måtte bli mormonere og gifte oss, alle tre.

Den andre gangen vi hadde sex, det var da det overraskende skjedde. Vi hadde hatt het, våt, dampende sex, og vi var litt småslitne alle tre. Jeg satt i senga, den digre enkeltsenga til Jan, og han satt bak meg med skrevende ben slik at jeg satt mellom lårene hans, godt lent tilbake mot den trygge brystkassen. Han støttet seg mot den solide hodeenden av senga, og satt og kysset øreflippen min og strøk skuldrene og armene mine mens vi pustet ut.
– Faen, du er god, smilte Kenneth der han satt mellom mine skrevende ben, igjen. Jeg følte det som en eneste stor jævla lykkelig familie. Han bøyde seg fram og kysset det ene brystet mens Jans hender strøk nedover armene mine og leppene nappet i øreflippen på høyre side. Det ga meg gåsehud.
– Deilig, hvislet det i øret mitt, jeg smilte. Kenneth kysset det andre brystet mitt, før han løftet hodet og kysset meg på munnen. Han åpnet leppene, stakk ut tungen og møtte min mens Jans lepper la seg myke mot halsen min. Da Kenneth slapp taket og trakk seg litt tilbake, lente han seg lett mot venstre, slik at han ble stående ganske nær ansiktet til Kenneth, som var på min høyre side. Uten å tenke seg om, kysset Jan Kenneth på munnen. Og Kenneth, han tok imot uten å fortrekke en mine, først. Så så han litt forbløffet ut, og det gjorde Jan også. Hans kyss hadde visst bare vært en forlengelse av den stemningen han var i; kosestemning. At det var Kenneths lepper som tilfeldigvis var i nærheten, gjorde visst ingenting. Men om gutta var forbauset, så var jeg adskillig mer overrasket over meg selv. For det stønnet av kåthet jeg ikke klarte å holde tilbake, fikk begge gutta til å se på meg med blanke øyne og hevede øyenbryn. Jeg forsøkte å slå knærne sammen, for varmen spredte seg som en sitrende bølge i musa.
– Jaså, smilte Jan da han så åssen det var fatt. – Du likte det der? Jeg rødmet dypt, men smilte.
– Gjorde visst det, svarte jeg ærlig, forbauset over mine egne reaksjoner. Jeg hadde aldri forventet at jeg skulle bli så kåt av å se to menn kysse hverandre.
– Gjør det en gang til da vel, og se om hun reagerer igjen, smilte Jan lurt. – Hvis du ikke har noe imot det. Om det hadde forbløffet Jan, hadde det også bevist at han ikke hadde noe imot å kysse Kenneth igjen. De sterke, mandige gutta mine!

Jeg holdt faktisk pusten da Kenneth lente seg mot Jan. Jeg vred på meg for å se bedre, så at Jan hadde skilt leppene såvidt, i påvente av å møte Kenneths munn. Han så faktisk opphisset ut, virket opphisset også for jeg kjente hvordan brystkassen hevet og senket seg, jeg lente meg jo mot ham. Jeg stirret på de mandige leppene da de møttes. Det så så intimt ut! Først et lite, prøvende kyss, og så glitret det i en tunge. En til. De kom nærmere hverandre og jeg skjønte at de utvekslet et skikkelig tungekyss.

Det kjentes som en liten orgasme! En deilig eksplosjon i magen og musa, da jeg skjønte hva som skjedde tyve centimeter fra ansiktet mitt. Da de begynte å bevege hodene svakt, akkurat som i et ekte filmkyss bare ikke så overdrevet, begynte hendene mine å leve sitt eget liv slik som tungene deres gjorde. Jeg oppdaget brått at jeg satt mellom Jans ben og masserte meg selv. Uten å slippe gutta med blikket. De avbrøt kysset og så på meg, pustet tungt og smilte da de så hva jeg gjorde.
– Blir du så kåt av å se to mannfolk som kliner, du da? smilte Kenneth mens Jan smøg fram fra den skrevende stillingen.
– Jeg visste ikke noe om det, sa jeg ynkelig og fikk et vått kyss av Kenneth mens Jan la meg ned på rygg. Kenneth trengte inn i meg mens jeg tok Jan i munnen, med åpne øyne. For da kunne jeg se på at de kysset hverandre mens jeg sugde den ene og ble tatt av den andre.

Herregud, jeg tror ikke jeg noensinne har kommet så kraftig og lenge som den første gangen jeg så dem kline! Senere har jeg blitt mer vant til det, men synet gjør meg alltid stormende kåt, om ikke så ille som første gang. Jeg elsker å se dem kysse. De to mandige, sexy gutta som elsker å ta meg på alle måter. De sier standhaftig at de ikke er biseksuelle. De har ikke vist interesse for å suge hverandre, for eksempel. Men hva gjør vel det? Kanskje en dag vekkes også den interessen, men fram til da: Kyssinga er mer enn nok for meg.

Og her er bomben til alle menn som leser dette: Hva er vel mer naturlig for et ekte kvinnfolk, enn å se to menn kjæle med hverandre?

Det er vakkert, skal jeg si deg! Og opphissende!!!!