På bilferie

Kjæresten min, Arnt hadde nettopp fått lappen og i sommer skulle vi på en liten Norges tur. Vi gledet oss kjempe masse. Vi inviterte med oss bestekameraten vår Mathias for å få litt mer selskap. Jeg følte meg litt utenfor, som den eneste jenta, men dette gikk fort over. Jeg var jo vant og være sammen med Arnt og Mathias. Alle sammen var på godt humør i det vi kjørte ut av kommunen og videre vekk fra fylke. Det var første gang vi bare var venner på ferie, uten foreldre. Arnt var 18, mens jeg og Mathias var 17 og vi storkoste oss.

Vi hadde med oss et tomannstelt og tre soveposer + liggeunderlag. Planen var å finne en grei campingplass. Vi hadde egentlig ikke planlagt hvor vi skulle reise eller hva vi skulle gjøre, så vi tok det litt på sparket. Vi fant en kjempe koselig campingplass og bestemte oss for å bli der et par dager. Vi slo opp telte og gikk for å spise på en av restaurantene på campingplassen. Maten var kjempe god og vi ble gode og mette og gikk tilbake til teltet for å legge oss. Det var litt trangt om plassen i teltet, men det gikk fint. Vi ble liggende å prate litt om livet og verden og litt usaklige ting før vi sovnet.

Neste morgen våknet vi tidlig av måkene som fløy frem og tilbake over telte vårt. Jeg bestemte meg for å ta en dusj og gikk for å veksle penger om til slike flate sirkler du putter i dusjen for å få varmtvann. Da jeg kom tilbake til teltet holdt guttene på å prate om et eller annet og når de så jeg kom ble det helt stille. De smilte litt underlig til meg, men jeg tenkte ikke noe mer over det. Jeg hentet håndkle og sjampo i bilen og trasket nedover til dusjene.

Det var deilig å dusje og strålene traff huden min som myke fjær som kilte nedover kroppen. Jeg pleide alltid å bli litt kåt når jeg dusjet og tankene begynte å vandre. Jeg la ikke engang merke til at jeg hadde sneket en hånd ned mellom beina og masserte forsiktig. Heldigvis var det ingen andre her, selv om det var lukkete rom hadde nok folk merket hva jeg drev med. Jeg lot to fingre skli ned på hver sin side av klitoris og masserte den deilig. Den andre hånden kløp lett i den ene brystvorten før den også gikk ned mellom beina. To fingrer gikk rytmisk inn og ut, mens to andre masserte klitoris. Jeg kvelte de høye stønnene som presset på. Jeg var klissvåt av fittesaft mellom beina og det bare rant og rant.

Jeg løsnet dusjhodet fra hanken og holdt det opp mot den barberte musa mi. Strålene fra dusjen var myke og harde på samme tid å gjorde at jeg begynte å nærme meg orgasme med stormskritt. Knærne mine sviktet og jeg sklei ned langs veggen med dusjhodet mellom beina. Mmm.. Jeg klarte ikke lengre å holde tilbake noe som helst og stønnet høyt når sitringen og kilingen startet. Jeg kunne ikke holde tilbake nå. Åhhhahh.. Orgasmen var overveldende, jeg stønnet høyt flere ganger før jeg sank sammen på gulvet.

Jeg fikk samlet meg og vasket håret og dusjet ferdig før jeg skrudde av dusjen og tørket meg. Kroppen min føltes mørbanket ut. Jeg knyttet bare håndkle over brystet og tok på meg klikk-klakkene og gikk tilbake til teltet. Guttene hadde enda ikke fått somlet seg til å verken kle på seg eller gått i dusjen. De lå enda oppi soveposene sine da jeg kom tilbake til teltet. De hadde enda det rare smilet rundt munnen. Hva er det dere pønsker på, sa jeg og smilte til dem. Mathias kikket hen på Arnt som kikket på meg og smilte enda bredere. Kom her og legg deg du, Hanne sa Arnt og smilte lurt til meg.

De ryddet raskt vekk soveposen min i midten og la meg ned. Jeg hadde bare håndkle rundt meg enda og var nervøs for hva de nå hadde funnet på. Vil du smake på pikken min, Hanne sa Arnt og kikket på meg. Jeg ble litt fortumlet. Jeg hadde jo hatt sex på alle tenkelige måter med Arnt før, men ikke med Mathias som tilskuer. Jeg kikket på Mathias, men han satt bare og smilte. Arnt hadde dratt ned soveposen og kom mot meg naken og kåt. Pikken hans var steinhard og jeg begynte å lure litt på hva han og Mathias hadde gjort før jeg kom. Jeg som var blitt kjempe kåt takket ja til pikken til Arnt. Han satte seg over meg og styrte den harde staven ned mot munnen min.

Jeg sugde alt jeg hadde og etter alle kunstens regler og Arnt stønnet svakt i velbehag. Mathias fulgte nøye med og lå med sin egen stive pikk i hånda. Arnt tok tak i hånda mi og la den rundt pikken til Mathias. Jeg ble litt overasket men begynte straks å runke den store pikken hans. Arnt trakk seg ut av munnen min og tok av meg håndkle. Begge guttene kikket nedover den slanke kroppen min.

Still deg på alle fire og sug pikken til Mathias, sa Arnt. Jeg som mer enn gjerne ville kjenne mer pikk stilte meg villig opp og tok pikken til Mathias i munnen. Mathias stønnet høyt når jeg gjorde dette. Han nøt det og begynte å jokke mot munnen min. Plutselig kjente jeg en varm tunge bak og skvatt til. Arnt hadde lagt seg under meg og slikket meg ivrig. Jeg var igjen plaskvåt mellom beina og nøt behandlingen jeg fikk av Arnt. Jeg rugget deilig mot ansiktet hans, mens jeg fortsatte å suge på den deilige kuken til Mathias.

Arnt sluttet å slikke klitorisen min og jeg kjente at han gned pikken sin opp og ned i skjeden min. Mathias la også merke til at Arnt hadde sluttet å slikke meg og svingte raskt rundt slik at han lå under meg, mens jeg fortsatt hadde pikken hans i munnen. Mathias slikket meg ivrig på klitoris og leppene rundt og det var kjempe deilig. Samtidig trengte Arnt seg inn i meg. Han pulte meg med harde støt og jeg nøt behandlingen av de to guttene samtidig.

Jeg kjente at det begynte å rykke litt i pikken til Mathias og økte tempoet litt. Mathias jokket mot munnen min i hurtig tempo og det rykket voldsomt i den steinharde staven hans. Jeg sugde alt jeg kunne og kjente spruten hans langt ned i halsen samtidig som han stønnet høyt mot den plaskvåte fitta mi. Ahhhahhh… Det var så deilig å høre Mathias komme, han stønnet og bar seg. Arnt løftet meg vekk fra den deilige tunga til Mathias og la seg på ryggen med meg oppå. Jeg lå med ryggen mot maven hans. Mathias kom raskt mot oss og begynte å slikke meg igjen.

Arnt økte tempoet og holdt meg mens han kjørte pikken sin ut og inn av fitta mi. Jeg stønnet og kjente at det begynte å nærme seg orgasme nummer 2 for denne dagen. Jeg tok et tak rundt hodet til Mathias og presset han mot kjønnet mitt. Jeg kjente orgasmen begynne og stønnet høyt. Kjønnet mitt begynte å trekke seg sammen i kramper og det gjorde at Arnt også kom i en enorm eksplosjon. Kroppene våres drønnet sammen i en stor orgasme. Ahhåhh.

Siden dette hadde gått ganske høyt for seg kikket vi ikke ut av teltet før det hadde gått en halv time. Vi hadde egentlig tenkt å være der to dager, men ombestemte oss når alle campingturistene pekte på oss når vi gikk forbi dem. Så vi dro den kvelden.

Gjett om det ble en fin ferie!