På byen med jobben del 2

Det hadde gått et par dager siden nå… og i morgen var det fredag. Det hadde vært godt å være alene for meg sjøl etter ”turen på byen med jobben” – det var greit åfå ting en smule påavstand før jeg møtte mannen min igjen… gledet meg faktisk til å hente ham på flyplassen imrogen!

Jeg må innrømme at det av og til var så som så konsentrasjonen på jobben etter det siste møtet – tankene rundt den vanvittig deilige opplevelsen av å være så utrolig kåt, og at han og jeg ga oss hen til hverandre i en nytelse hinsides alle mine forventninger gjorde at arbeidsoppgavene gikk et par hakk seinere enn til vanlig… Det var godt i hvert fall at jeg klarte å få levert ungene i barnehagen og kommet meg rimelig tidlig på jobb – det er beste tida mipå dagen – som regel herlig fri for forstyrrelser og telefoner…

Jeg skulle ikke ”sagt” det – der ringte det selvfølgelig! Da jeg skulle ta av røret fikk jeg en fornemmelse av at det var han… det VAR han!! Søren å!, dette var jeg absolutt ikke forberedt på – jeg hadde jo sagt at jeg ønsket å møte ham igjen snart, men hadde ikke regnet med at det ville skje så fort…

Han begynte med å takke for sist, og jeg sa at jeg syntes det var hyggelig å treffe ham. Hyggelig!! For et ord å bruke om det vi hadde foretatt oss!! Jeg hørte at han var litt skjelven i stemmen – det var kanskje ikke bare jeg som var litt hekta… ”Kan du møte meg i lunchen i dag?” Jeg kvapp fullstendig – jeg hadde jo invitert til denne type møte, men jeg hadde jo sagt det i en tilstand av seksuell beruselse – ville jeg virkelig kunne gjøre det i virkeligheten? ”Jeg vet ikke”, svarte jeg – ”dette kommer litt brått på – og jeg skal ha et møte klokka tolv…” ”Når tar du lunch?”, sa han – ”jeg er nødt til å ha deg – jeg holder på å gå på veggen av lyst på deg!” Jeg kjente det sitre i kroppen – skulle jeg si ja til dette – det var engentlig for sprøtt! ”Jeg pleier å spise klokka elleve…”, sa jeg. ”Jeg kommer og henter deg da – stå på trappa! Hva har du på deg forresten?” ”Skjørt og bluse”, sa jeg – ”hvordan det?” ”Ta av deg trusa”, sa han – ”jeg vil knulle deg!” Han la på røret. Fy søren – hvor frekk han var – ringe meg på jobben og forlange at jeg skulle ta av meg trusa! Jeg gikk på do og tok den av meg! Lot fingrene kjenne mellom fitteleppene mine – jeg var glatt av safter. Lot pekefingeren rotere noen ganger rundt klitoris – kroppen ristet – jeg var nesten på bristepunktet allerede! – dro skjørtet ned og gikk tilbake til kontoret.

Jeg lurte på om noen så meg da jeg satte meg inn i bilen hans, men det ga jeg egentlig blaffen i – jeg skulle nok ha en forklaring hvis noen spurte… Ingen av oss sa noe særlig mer enn ”hei” før han stoppet bilen nedenfor idrettshallen… Ikke så stor trafikk av folk – men det kunne jo komme noen… og hvis jeg ikke tok feil såjeg ungene mine leike seg på kommunens leikeplass da vi kjørte forbi… Du er jammen meg durkdreven sa jeg til meg sjøl…

Han bøyde seg mot meg, og leppene våre møttes i et vått kyss. Vi kysset lenge, og jeg begynte samtidig å åpne buksa h ans – trøste og bære – dette visste jeg ikke om jeg fikk til. Men samme hvor ”teknisk” det enn var så var jeg utrolig lysten på ham nå – han løftet på baken sånn at jeg fikk dratt ned buksa og frigjorde lemmet hans. Guri meg – staken hans sto rett opp og lå langt oppover magen! Jeg var bare mer og mer fascinert av størrelsen – jeg måtte bare bøye meg ned og suge ham. Han skrudde seteryggen ned slik at han lå bakover, og jeg satte meg overskrevs over ansiktet hans mens jeg runket og sugde pikken hans. Jeg presset fitta ned over ham og red ansiktet hans ganske hardt mens han slikket meg – jeg kjente det bygget seg opp i meg, og merket at han også var nær ved å komme. Jeg snudde meg og førte pikken hans inn mot skjedeåpningen… lot saftene mine smøre ham inn. Jeg presset ham gradvis inn i meg – trakk ham ut og presset på igjen – ååååh en nydelig følelse å kjenne at han kom lengre og lengre inn for hver gang. Jeg hadde full styring denne gangen, og da jeg tilsutt sank helt ned over ham var det jeg som bestemte. Jeg lot ham synke til bunns, og bøyde meg fram og kysset ham lenge. Så begynte jeg å ri ham – løftet meg opp spnn at jeg nesten sto (!) før tuppen hans var ute – sank sakte ned på ham igjen – roterte med underlivet, presset meg framover sånn at staven hans presset mot klitoris. Jeg så på klokka – den var halv tolv nå – om en halv time skulle jeg sitte i møte med direktøren! Jeg red ham fortere og kjente at jeg nærmet meg.

”Nå går det snart for meg igjen – det er såå godt – jeg er besatt av pikken din – den fyller meg helt opp. Ååååh, jeg elsker å ri deg – jeg vil at du skal komme i meg, jeg vil at du skal sprute sæden din i meg, åååååååh jeg kommer, åh du og du!, jeg elsker å knulle med deg – fy søren, dette er helt rått – knull meg, ta meg hardt!” Jeg snudde meg over på ryggen og fikk ham over meg. Staven hans gled ut og inn av meg så glatt som bare det, og han stønnet mens han pulte meg nesten brutalt! ”Åh, åh, åh – jeg kommer igjen – det går for meg! – det går for meg hele tida – ja, ja, jaaa.!!!” Så kjente jeg at det rykket i ham og ansiktet hans fortrakk seg i grimaser mens han støtte til bunns i meg og brølte ut da det gikk for ham. Han lå inne i meg mens vi kysset hverandre lenge, lenge….

Jeg tok på meg trusa, for å fange opp sæden hans som sivet ut av meg på bilturen tilbake til jobben. Klokke var fem på tolv og jeg rakk en snartur på do for å ordne meg litt og rakk møtet akkurat.

På turen tilbake hadde han spurt meg: ”kan vi treffes i morgen ettermiddag?” Jeg svarte at jeg skulle hente ungene i barnehagen og mannen min på flyplassen. Vi avtalte å møtes klokka halv tre…

VANVITTIG MEN DEILIG!!

Resten av gårsdagen hadde vært ganske preget av min lille lunch-utflukt – for å si det mildt!! En ganske sær følelse i grunnen – å prøve å holde maska og sakligheten i møte med direktøren, mens duften av sæd og min egen kjønnslukt i ”skjønn forening” nådde neseborene mine i små bølger – spesielt når jeg skiftet stilling på stolen. Jeg håpet at han på andre siden av skrivebordet kjente det – jeg tror ikke han gjorde det. Han hadde nok med å prøve å holde meg på armlengdes avstand – forretningsmessig, og hadde nok ikke sanseapparetet innstilt på ”den type inntrykk”… Jeg tror egentlig at både direktøren og jeg etter hvert opplevde at vi var på forskjellig klode i går, og vi var begge enige om å avtale et nytt møte etter at ”vi hadde gjennomarbeidet ting litt på hver vår kant”. Jeg kunne vel virke noe fjern, og jeg må si at når han satt og brukte begreper som ”innføring i”, ”utvidelse av”, ”påfylling” og ”gå til bunns i”, så var det jo lett for at assosiasjonene mine absolutt ikke passet til temaet! Jeg moret meg faktisk med å sitte å leke med meg selv under skrivebordet hans – firmaets øverste leder! – laot langfingeren på venstrehånda gli inn mellom fitteleppene og over klitoris mens jeg (lot som om jeg) tok notater med høyre hånd! For et kvarter siden hadde jeg sittet med den samme venstrehånda nede i buksa til elskeren min i bilen på vei tilbake til jobben – runka ham til utløsning enda en gang, mens folk gikk forbi på parkeringsplassen foran hovedinngangen… Jeg ble ”vekket” fra tankene mine, med to fingre begravd dypt inne i meg under skrivebordet: ”hvis det går for deg så tar vi et nytt møte på mandag”… Jeg lo høyt for meg selv da jeg gikk ned trappa – om han bare hadde ant hvor tvetydig ordbruken hans hadde vært for meg!!

Jeg hadde litt problemer med å sovne om kvelden, men etter en herlig omgang med vibratoren så var jeg borte på et øyeblikk… kvinner med søvnproblemer burde få øynene (og fitta) åpne for denne typen sovemiddel i stedet for piller…

Klokka var to på ettermiddagen nå, og jeg måtte se å pakke sakene mine – skulle altså gå litt tidligere i dag – hadde ganske mange timer avspasering å ta av, så det var ikke noe problem… Hvorfor hadde jeg sagt ja til å møte ham i dag igjen også? Jeg hadde egentlig planlagt å hente mannen min på flyplassen med tankene noenlunde fri for påvirkning av seksuell beruselse mellom meg og elskeren min – nå ville jeg kanskje nesten ha litt problemer med å se mannen min i øynene like etter å ha blitt rundtpult, sugd eller hva vi nå kom til å ”finne på”… Skulle jeg ringe og melde avbud? Jeg så på klokka – nei, nå var det for sent uansett – skitt au – jeg hadde pinadø kjempelyst på ham nå igjen – og når det nå alt var avtalt, så tente jeg i grunnen på det ekstra frekke å skulle ha meg et kjapt nummer like før jeg ”ga meg familien i vold”!!!

Jeg stoppet bilen på avtalt sted akkurat klokka halvtre, og slo av motoren. Jeg så ham kom slentrende nedover stien, og gikk ut av bilen for å møte ham. Vi sa vel ikke annet enn ”hei” til hverandre denne gangen heller før leppene våre møttes. Vi lot tungene sirkulere rundt hverandre – smake hverandre – småbet hverandre i leppene mens hendene våre strøk hverandre over ryggen og ned i krumningen mot rumpa. Han var flink til å kysse, og jeg var kjempekåt på en-to-tre! Jeg lot den ene hånden smette inn under bukselinningen hans og lot langfingeren gli inn mellom rumpeballene hans – lot langfingeren krumme seg inn mot rumpehullet… Han hadde nå den ene hånden mellom mine rumpeballer bakfra og den andre hånden langt opp under skjørtet mitt fofra, og jeg kjente et press av en finger mot begge åpningene mine – hadde (uten oppfordring!) tatt av meg trusa før jeg dro fra jobben…

Jeg hev etter pusten nå – han lot fingrene gli opp og ned i sprekken både foran og bak – jeg var kjempeglatt og kjempekåt – åååh det var så godt! Så utrolig nydelig!! Jeg hadde sluppet taket i ham og sto bare tilbakelent mot bilen og tok imot behandlingen hans – han var flink med fingrene – ååh der spredte han fitteleppene mine langt ut mellom fingrene sine, lot dem deretter gli tilbake igjen før han videt meg ut på nytt. ”Åh, Åh, ja, fortsett sånn!!” – jeg satte beina litt lengre fra hverandre og løftet opp skjørtet sånn at han hadde lettere spillerom (fy søren hva denne fyren fikk meg til å gjøre!) – han fortsatte vekselvis å vide meg ut og slippe presset med den ene hånden samtidig med at han med den andre hånden lot tommelen sirkulere rundt klitoris – ”ja, ja, ja, ja!””- jeg begynte å bevege meg oppover mot orgasmen – dette gikk nesten for fort – ville det skulle vare… Han førte en finger inn i meg, lot den presse oppover – åh, det var fantastisk! – jeg betraktet ham gjennom en tåke der han bearbeidet kjønnet mitt med begge hendene – fingerpulte meg med flere fingre nå… det var like før… jeg lukket øynene og ga blaffen i om folk skulle komme forbi og se oss – denne orgasmen ville jeg ikke ha gitt slipp på om de så sendte den på Dagsrevyen ;-)… Jeg presset underlivet mot ham, fitta mi surklet mens fingrene hans gled ut og inn – jeg klemte skjeden sammen om ham – åh herlighet! – det kilte i hele kroppen. Jeg tror nesten jeg gråt da utløsningen tok meg – ”ja ja ja ja ja jaaaaa!!… ikke stopp!!!!” – jeg begynte å sveve – langt bort… Han la meg bakover panseret på bilen, kom inn mellom lårene mine og begynte å slikke meg. Jeg løftet beina og la dem over skuldrene hans og støtte opp mot ansiktet hans – jeg hadde lyst på mer! Han lot tunga gå ut og inn av sprekken min, mens han spredte meg vidåpen med begge hendene – neeiiii, dette var ikke sant!!… ”det gåår for meg igjen!!” Jeg tok tak i hodet hans og trykket ham inn i skjødet mitt og gned og roterte fitta mi over hele ansiktet hans – smurte ham inn med saftene mine. Han sugde heile kjønnet mitt inn i munnen – hardt – deilig – det gikk for meg igjen og igjen og igjen – jeg eksploderte i et skrik – skjøv ham fra meg – nesten motvillig – men jeg holdt på å bli gal – kunne ikke fortsette sånn – måtte prøve å vende tilbake til verden igjen…

Jeg åpnet øynene – han sto der og smilte til meg – et lekent og samtidig varmt smil. Så jeg en slags ømhet i blikket hans? ”Du er bare utrolig deilig”, sa han – ”jeg har aldri vært borti noe i nærheten når det gjelder intensitet – du er den mest fascinerende jenta jeg har møtt i mitt liv – jeg er glad jeg har truffet deg!”

Jeg lå ennå på panseret og hev etter pusten – ute av stand til å foreta meg annet enn bare å ligge der med beina mine sprikende utover, og med ei våt og verkende fitte blottet for all verden. ”Hva med deg da?”, sa jeg – ”hva har du lyst til at jeg skal gjøre for deg?” Han sa: ”egentlig så har du allerede gitt meg en opplevelse så sterk at jeg nesten ikke vil la stemningen bli ”ødelagt” ved å ta min egen nytelse helt over… Jeg er så beruset av deg og så kåt på deg som jeg kanskje aldri har vært på noen – og skulle ønske det kunne vare resten av dagen…”

Jeg reiste meg opp og trakk skjørtet ned. Gled inntil ham og leppene våre møtte hverandre igjen – det var så deilig å kysse ham – det ga ilinger ned i underlivet. Jeg kjente at han var hard inn mot låret mitt og nøt følelsen av å høre ham stønne – nesten klynke inn mot meg: ”det går nesten for meg bare ved å stå sånn!” Jeg sank ned på huk foran ham – la ansiktet inn mot underlivet hans utenpå buksene – ”jeg vil suge deg”, sa jeg – ”jeg vil suge deg tom!… jeg vil at du skal komme i munnen min!” Jeg knappet opp gylfen og fikk med nød og neppe manøvrert stangen hans ut – han var kjempestiv og pikkhodet som en stor, lilla plomme – vått av forsatsen hans. Jeg pustet tungt – hadde voldsomt lyst til å kysse pikken hans! Jeg la nesen inn mot ballene hans og suget inn den helt spesielle lukten – av mannekjønn! Jeg runket ham i lange, rolig tak mens jeg slikket ballene hans – tok dem etter tur inn i munnen. Jeg kjente ham skjelve, og skjønte det nærmet seg for ham. Jeg lot tungespissen slikke rundt pikkhodet hans – du åh du, så godt han smakte! Tunga mi gled inn i sprekken hans og han stønnet høyt. Jeg gapte over hodet og tok ham inn i munnen – sugde ham – lot ham gli inn og ut mellom leppene mine. Han tok tak i håret mitt og holdt hodet mitt fast mens han beveget underlivet sitt mot meg – jeg prøvde å slappe av da han presset inn forbi den bløte ganen min. Jeg pustet gjennom nesen og prøvde å komme over fornemmelsen av å kveles og av å måtte brekke meg når han støtte mot svelget mitt. Hadde lyst til å gi ham opp+levelsen av å knulle meg dypt ned i halsen, men det var søren meg ikke enkelt… (men jeg skulle nok klare det en gang!…) Han øket takten og støtte kuken hardt ut og inn av meg, og jeg kjente at det steg i ham, en bølge oppver langs staven hans før han sprutet ladning på ladning inn i munnen min. Jeg svelget unna og syntes han smakte godt – gikk og rapte sæd resten av dagen – i grunnen en ganske pikant følelse det også…

Han var nesten hengiven da vil skiltes: ”takk for en herlig opplevelse – håper at du og dere får en fin sommer og at jeg kan få treffe deg igjen etter ferien!” Jeg svarte: ”takk i like måte – jeg har også hatt en fantastisk ettermiddagsstund! Og du skal selvfølgelig få lov til å treffe meg igjen – du skal få komme i buksa på meg så ofte du bare vil og kan! Jeg kunne godt tenke meg å elske med deg i hvert fall én gang i uka, men gjerne to-tre når det passer sånn – gjerne hver dag egentlig! God sommer du også – kommer til å drømme om deg!”

Jeg tenkte, mens jeg kjørte mot flyplassen med ungene pludrende i baksetet: ”jeg vil faktisk ha det sånn – jeg vil ha en elsker! Dette har vært så vellykket, spennende, berusende, inspirerende og livgivende at jeg vil ikke gi det fra meg igjen – det har skapt et behov i meg faktisk. ”Du har blitt avhengig av å ha sex med andre enn mannen din, jenta mi – håper at mannen din klarer å takle hva han har sluppet løs av lyster… jeg vil være fri til å ha andre menn når jeg vil det og vil ikke akseptere å gå tilbake til et liv med begrensninger igjen!”

Da vi la oss til å sove etter en herlig kveld med et saftig knull tilslutt (inspirert av ukas og ettermiddagens ”begivenheter”) – hadde jeg nok en gang fått bekreftet at det faktisk går an å ha det sånn som jeg vil ha det. Jeg har full frihet til å ha sex med andre menn, så lenge mannen min får lov til å være én av elskerne mine! Så langt er han fortsatt den som kjenner meg best seksuelt… men, jeg må innrømme (og måtte innrømme for mannen min også….) at jeg er mye KÅTERE sammen elskeren min enn jeg er på hjemmeplan… en kåthet jeg nok vil komme til prioritere oftere i tida framover… så ofte jeg har lyst og anledning! 😉 😉