Palmesus og erotikk 3

Etter den kåte kvelden i går bestemte Kaja, Marianne og jeg oss for å tilbringe dagen på stranden Playa de Las Americas. Vi pakket strandbagene våre og fulgte lyden av bølgeskvulp og tropisk musikk. Det myldret av mennesker der nede. Barn og voksne lekte seg i vannet, og på land spilte noen volleyball mens andre racketspill. Vi la os ned ved noen klipper helt i enden av stranden. Her var det noe roligere slik at vi kunne få brettet ut kroppene våre og brunet oss ordentlig. Imidlertid var det en gjeng på 5-6 gutter som sendte skjenebrett til hverandre rett bortenfor, og rett som det var endte dette brettet opp hos oss. Vi skjønte etter hvert at dette ikke var tilfeldig…. ”Oi, unnskyld!” Brettet hadde akkurat truffet meg og lå kilet fast mellom bena mine, lettere sagt perfekt plassert… ”Det var ikke meningen altså. Er dere fra Norge også?” En kjekk mann, måtte nok være i slutten av tjueåra smilte unnskyldende. ”Ja” svarte jeg og smilte tilbake. Kjente at jeg hadde lyst til å erte denne småfrekke nordmannen litt. ”..Og du er tilgitt hvis du tar bort skjenebrettet selv…hvis du tør da…”. Han smilte overrasket men lirket brettet langsomt ut mellom bena mine, det var helt klart hans intensjon å erte meg litt også… og han klarte det… ”Heter David forresten” sa han og løp bort til kameratene sine som stod som statuer og glante.

Kaja og Marianne fniste og lo idèt han var borte hos kameratene. ”Det skal visst ikke så mye til for å kåte oss opp på denne ferien..…Jeg kan se det på deg, Nina”. Jeg lo litt selv også, og måtte bare innrømme at den muskuløse nordmannen hadde fått blodet mitt til å bruse. Jeg la meg ned på håndkle igjen for å sole meg, men holdt hele tiden et øye på David og kameratene hans. Flere av guttene var utrolig sexy der de spratt frem og tilbake i sanden og fantasien min begynte igjen å løpe løpsk (som den hadde gjort så mange ganger i løpet av disse dagene…) Jeg klarte faktisk ikke ta blikket fra guttene, og kjente at tankene som kom gjorde meg vannvittig kåt. Kunne kjenne at bikinitrusen fikk våte flekker og at brystvortene mine stivnet til. Åååå så deilig det hadde vært nå med et skikkelig knull med en av de der borte…eller flere…

Jeg lå å drømte meg bort da jeg plutselig la merke til at noen stirret på meg. En av Davids kamerater hadde tydeligvis sett min reaksjon der jeg lå i sanden, og smilte kåt bort på meg da blikkene våre møttes. Jeg smilte tilbake, men må nok innrømme at jeg med ett ble litt blyg (noe som i grunn ikke var likt meg…) ”Jeg går opp i kiosken og kjøper meg litt drikke jeg” sa jeg til venninnene mine og reiste meg. Med faste skritt gikk jeg mot den lange køen oppe ved strandpromenaden. Når jeg bare var noen meter unna hørte jeg en stemme bak meg. ” Stian. Jeg heter Stian” Jeg snudde meg og fikk igjen øyekontakt med den deilige gutten som hadde sett meg på stranden. ”Nina” svarte jeg og håndhilste. ”Var det pirrende å se på oss?” Jeg ble litt usikker igjen, men tok meg sammen og hvisket inn i øret hans ”Dere gjorde meg vannvittig kåt der nede….det var deilig…” Det kåte blikket hans kom tilbake og dèt han sa var akkurat det jeg ville høre. ”Møt meg her i kveld klokka åtte, så skal jeg vise deg hvor kåt du gjorde meg….” Jeg kunne så vidt skimte en bul på badeshortsen hans og kjente at saftene mine spredde seg i leppene mine. ”Ta med en kamerat så kommer jeg” svarte jeg og stilte meg i kioskkøen.

Det var ikke enkelt å finne på en unnskyldning for å slippe unna Kaja og Marianne denne kvelden, men jeg sa at jeg nok hadde fått litt mye sol i dag og følte for å holde meg inne på hotellrommet. Kaja og Marianne hadde en date med Mario nede i baren, og det var tydelig at ingen av de hadde spesielt lyst til å gå glipp av den….så ved halv åtte tiden sa de godnatt og gikk. Jeg hoppet i dusjen, barberte meg glatt ( elsker å være glattbarbert….) tok på meg en tynn, litt gjennomsiktig kjole og lot undertøyet ligge igjen på sengen. Jeg hadde bestemt meg for at gutta skulle få en natt de ikke ville glemme…. Litt før åtte var jeg klar og løp ut døren og ned mot stranden. De faste, akkurat store nok, brystene mine bølget innenfor kjolen og kjolestoffet la seg mellom bena mine mot det glattbarberte kjønnet i vinden – det var en deilig følelse! Nesten nede kunne jeg se to herreskikkelser stå ved kiosken og prate, og det begynte å sitre i klitoris med en gang. Dette var en fantasi jeg lenge hadde drømt om å få oppfylt og jeg kunne føle på meg at det kom til å bli en uforglemmelig natt for meg også. ”Hei…” sa jeg forsiktig da jeg var nede ved kiosken. ”Du har tatt med deg en venn ser jeg…” ”Dette er David, du møtte han tidligere i dag” svarte Stian og smilte et rått smil som ikke la skjul på hvilke planer de hadde for i kveld. ”Ååå, hei David, nå ser jeg jo at det er deg.. Hvilke planer har dere lagt for oss i kveld da?” Jeg ventet i spenning på svaret. ”Mye….la oss gå ned på stranden først” hvisket David med en småhes stemme som fikk det til å gå grøsninger nedover ryggen på meg. Jeg var i grunn så kåt at jeg skulle ønske de hadde kastet seg over meg der og da….

Nede på stranden lå et pledd og en rødvinsflaske, og jeg var ganske glad for at de tok det litt rolig nå – kunne kjenne at jeg var spent på dette som jeg aldri hadde gjort før. Etter et par glass vin og litt prating derimot ble vi mer vågale og den lille knuten i magen forsvant. Fingrene våre ville gjerne utforske litt mer, og jeg ventet på å bli utforsket av fire hender og to tunger…Jeg lot tungen min finne veien til Stians øre og nappet kåt i øreflippen, mens jeg hvisket; ”Vis meg hvor kåt jeg gjorde deg nå…jeg vil at dere skal vise meg NÅ!” Guttene var ikke vanskelig å be…. Davids hånd hadde for lengst utforsket og funnet ut at trusen min ikke var der….fingrene hans gled inn i den våte folden min og lekte deilig med klitten…Ahhh…lot tre fingre gli inn i meg samtidig og lot en våt finger finne veien bakover til det stramme rumpehullet mitt… Jeg ynket meg…..det var så opphissende at jeg kunne føle saftene flyte ut i flommer… Jeg fant frem til Stians pikk som var stengt inne i et par trange olabukser. Lot hånden gli over bulen noen ganger før jeg tok tak i øverste bukseknappen og rev opp. Den store deilige pikken hans formelig spratt frem og jeg hjalp den ut av boksershortsen og lot tungespissen leke rundt hodet. Stian rev av seg buksen og stønnet for hver gang jeg presset tungen mot strengen. Han smakte deilig og jeg fanget dråpene som piplet opp av hodet med tungespissen….smakte på hele den store kuken… Slikket ballene og sugde de lett i munnen….lot til slutt hele pikken trenge inn i munnen mellom to stramme lepper….Lot den gli sakte ut og inn av den varme, kåte munnen min… ”Mmmmm” David hadde latt tungen ta over for fingrene nede i den våte fitta mi og en rykning slo igjennom kroppen min da den traff klitten. Store bevegelser…så små hardere…..fra bakerste hull til den svulmende knoppen…. Den fantastiske behandlingen ga Stians pikk en enda kraftigere og raskere behandling også…pikken svulmet opp og var i ferd med å eksplodere da han trakk seg ut og byttet plass med David. Mmmm…en ny deilig, stor pikk som trenger behandling…. Davids pikk gle inn munnen min mens Stians tunge satte i gang behandlingen av min svulmende knopp….Det var fantastisk og Davids pikk fikk seg en minst like deilig omgang som den forrige…jeg elsket å suge den…..lot tungespissen sirkle rundt kanten av folden og opp langs strengen….hmmm… Snart var jeg på eksplosjonens rand av Stians tungemassasje. ”Knull meg bakfra, Stian…jeg må ha pikk nå!” skrek jeg …Jeg stilte meg på alle fire og fortsatte å suge David, mens Stians store pikk trenge seg inn i meg bakfra. ”Ahhh..hhh” Vi nøt behandlingen vi fikk alle sammen…. Stian satte i gang å ri meg bakfra…først sakte, så litt raskere….pikken hans hamret inn i meg og rykningen i fitta mi gjorde at det strammet rundt han…. David var på eksplosjonens rand også og gle ut av munnen min for å gjøre krav på fitta mi.. Stian trakk seg tilbake og lot meg smake på pikken hans…mine egne og hans safter…smakte deilig søtt…surt….honning… Davids pikk jagde bakfra . Jeg strammet musklene for hver gang han slo den i meg og ville pumpe all hans sæd inn i meg…. Men gutta hadde planer…deilige planer….

David trakk seg ut og dro meg opp fra teppet….holdt rundt meg mens jeg stod og presset igjen pikken sin inn i meg….hmmm..mmm… Stians fingre hjalp til og lot den store pikken sin gli opp mot det våte han også….lot den gli fra fitta til rumpehullet…som etter hvert ble vått…. Jeg forstod plutselig hva han ville og ble et øyeblikk litt redd… ”Slapp av…bare nyt…skal være forsiktig, jeg…” sa han med den kåteste stemmen jeg hadde hørt på lenge… Han lot en finger bli våt av saftene mine før han presset den forsiktig inn i rumpehullet mitt. Det var ikke så vondt…bare vannvittig opphissende og deilig… ”Bruk pikken!” skrek jeg og ville ha mer. Stian styrte inn i meg med den svulmende staken…først litt vondt…så deilig…..Der stod de to guttene og tok meg i hvert deres hull. Jagde ut og inn av hullene mine, mens orgasmen min var på vei…. ”Ahh…mmm..mmmm.” Gutta likte det som skjedde og vi nøt det sammen. ”La meg..” Hvisket David og de to guttene byttet plass. Davids pikk slo inn i meg bakfra mens Stian knullet meg hardt forfra. Jeg strammet alle muskler og kjente orgasmen komme…en stor flodbølge…. ”Jaaa…jaaa..” Sammentrekningene i fitta var ikke til å stoppe og jeg kom som jeg aldri før hadde kommet…det var fantastisk…Gutta var ikke langt unna orgasmen heller og bare sekunder etterpå sprutet Stian meg full av varm deilig sæd….. David eksploderte i det trange hullet mitt og sprøytet de edle dråpene ut over rumpa mi…. Det hadde vært mitt livs kåteste øyeblikk…og kvelden var ikke slutt….*s*….