Påkjørsel bakfra

«Drittsekk!» Bente bannet høyt og slo håndflaten hardt mot rattet på den gamle Volvo 240’en. Hun la hodet bakover og lukket øynene et kort sekund i purt sinne mens hun tenkte på det som hadde skjedd på festen. I samme øyeblikk smalt det……

Kvelden hadde begynt bra. Stemningen var høy allerede før servering av cocktailen, som var
sterk, og farlig god. Knut, som Bente hadde vært sammen med i nesten ett år, var kveldens vert og eide leiligheten. I starten hadde alt vært som det pleide, men da Monica, gjengens «femme fatal», ankom festen begynte en utvikling Bente slett ikke likte. Monica var kjent for å være guttenes yndling, og hadde selv flere ganger annonsert at et «uforpliktende nummer» i ny og ne bare var av det gode. I dag var hun iført en kjole av den moderne, transparente typen, som fremhevet mer enn den skjulte. Guttene, spesielt Knut og kameraten Gunnar, ble som gale. De svinset rundt tispen som hannhunder i løpetiden, hentet drinker og var kavalerer, og Monica nøt tydeligvis hvert sekund av det.

Først prøvde Bente også å være med på kjøret. Hun forsynte seg friskt av cocktailen, fniste og lo, og ålte seg innpå Knut, som imidlertid avviste henne helt åpenlyst. Krenket og sjalu begynte hun i stedet å flørte vilt med en person hun ikke engang visste navnet på, men Knut lot ikke til å ta notis av dette heller, og snart oppdaget Bente til sin forferdelse at han var borte. Hun begynte å lete, gikk liksom tilfeldig fra rom til rom, og etter å ha trålet hele leiligheten slang hun til sist innom kjøkkenet. Synet som møtte henne stemte med hennes
verste forutanelser.

Monica satt tilbakelent på kjøkkenbenken med kjolen rundt livet og med sprikende ben. Mellom bena hennes, med ryggen halvveis til Bente, stod Knut. De kysset hverandre grådig, og stønnet høylydt. På gulvet lå en ørliten, sort truse. Buksene til Knut hang fremdeles oppe, men beltet var løst, og det var tydelig at han hadde åpnet smekken, slik han støtte mot Monicas underliv. Den andre hoffkavalerene hadde frigjort et fyldig, solbrunt bryst, og sugde ivrig på brystvorten, mens han kilte henne på innsiden av låret. Monica var åpenbart svært kåt, og aktivt med på leken. Hun fomlet med smekken til Gunnar, fisket fram pikken hans, og tok et godt grep rundt den. Plutselig åpnet hun øynene, oppdaget Bente og møtte blikket hennes. Men i stedet for å gjøre anrop, fortsatte hun bare å jukke rytmisk mot støtene til Knut. Stadig med blikket festet på Berit løftet hun så det venstre benet i været og la kneet over skulderen hans. Dette førte ikke bare til at lemmet hans kunne trenge enda dypere inn i henne, men gav også Bente direkte innsyn til stedet hvor det skjedde.

Bente fikk ikke fram et ord. Perpleks og sprut rød i ansiktet rygget hun bare ut av kjøkkenet, styrtet ut i gangen, rev med seg Knuts bilnøkler i forbifarten og forlot leiligheten i raseri……

Bilen hun hadde kjørt inn i bakfra var tilsynelatende nesten ny. De fire unge mennene som hadde sittet inni stod nå hoderystende og betraktet skadene. Bakdøren hadde fått en diger bulk, og var stygt skrapet opp. Det ene blinklyset var knust, og den lakkerte støtfangeren var nærmest smadret. Bente kom seg omsider ut av bilen, og vaklet på høye hæler fram til mennene, hvor hun ble stående å stirre vantro på elendigheten. Det hadde da ikke vært en så kraftig smell? Den kraftige støtfangeren på Knuts Volvo så imidlertid utrolig hel ut, bare noen små bulker og flekker med blå metallic lakk vitnet om at den nettopp hadde trykket inn bakdelen på en Jeep Cherokee.

”Håper du har forsikringen i orden.” Sjåføren, en kar på rundt 30 så dystert på Bente.
”Jeg vet ikke, det er ikke min bil” stammet hun lavt fram. ”Han vet ikke at jeg har lånt den
engang”.
Mer alvorlig hoderysting.
”Har du tatt deg en pinne også, eller?”
Hun skjønte at de hadde luktet cocktailen, og slo resignert ut med armene. Sinnet vek plassen for fortvilelse.
”Ja, ja. Dette blir det fort penger av.” Kommentarene var ubarmhjertige. ”Forsikringen dekker ikke fyllekjøring uansett.”
”Det blir nok pallespikring på deg, jenta mi.”
Bente var spak nå.
”Må vi melde fra om dette da? Kan vi ikke ordne det mellom oss?”
Det ble stille et øyeblikk og Bente følte blikkene på seg. De vurderte henne. Bente visste at hun slett ikke var verst å se på, sminket og pyntet som hun var i anledning festen, men dette var ikke akkurat tiden for flørt.
”Tja, vi kan vel kanskje finne på noe” sa sjåføren, som tydeligvis også eide bilen. ”La meg se….” sa han. ”Du kjørte inn i oss bakfra, så hvis vi får kjøre inn i deg bakfra kan vi jo si vi er skuls.”
”Hva mener du?” Bente kunne ikke tro sine egne ører.
”At hvis vi får et nummer av deg, så glemmer vi nummeret ditt! Så enkelt er det – et nummer mot et nummer.”
De andre lo, denne karen var tydeligvis kjent for sine replikker.
”Du kan jo tro det!” Bente snudde seg og gjorde tegn til å ville sette seg inn i bilen igjen.
”Eh…du bør vel ikke kjøre i din tilstand. I så fall må vi nok ringe politiet.” En av de andre stod megetsigende klar med mobiltelefonen.
”Dessuten må vi fylle ut skademeldingen.”

Bente ble sittende en stund i førersetet og holde i rattet. Nå satt hun virkelig fint i det. Hun kunne ikke risikere å miste lappen, den trengte hun i jobben. I tillegg ville det bli en solid bot, sikker på flere tusen. Det ville bli blodprøver og ubehageligheter, og – ikke minst – ville hun antagelig måtte betale reparasjonen på bilen deres. Hun hadde erfaring med hva det kunne koste. Kanskje det var verdt et kvarter på ryggen?

Hun nikket nesten umerkelig mens hun så ned.
”Hvor?”
Mennene så på hverandre. Først ble de stille, stumme over det faktum at hun faktisk så ut til å gå med på forslaget. Så bredte opphisselsen seg, og bileieren sa:
”Bor du langt unna?”
”Hva? Hos meg?” Bente stirret på ham.
”Ja, vi er ikke her fra byen. Bor du langt unna?” gjentok han.
Bente ristet på hodet. ”Et par kvartaler.”
”Fint. Du kjører denne, Bjørn. Vi følger etter i Jeepen.”
Bente flyttet over på passasjersiden, mens mannen med mobiltelefonen hoppet inn bak rattet.
”Hei” sa han og la en hånd på låret hennes. Hun lot ham gjøre det.

Fem minutter senere var de i leiligheten hennes. Med bankende hjerte slapp Bente mennene inn, og låste døren etter dem. Hun ble stående i gangen et øyeblikk, og registrerte til sin forferdelse at tanken på å ha sex med fire fremmede menn ikke bare brakte opp negative følelse hos henne. Hun tok imidlertid på seg en streng forretningsmessig mine da hun gikk inn i stuen, som om dette var noe hun gjorde rett som det var.
”OK” sa hun og stilte seg avventende i døråpningen til soverommet. ”En av gangen.” Bileieren moret seg åpenbart over dette.
”Nå er det vel ikke akkurat du som har kommandoen her, jenta mi, slik situasjonen er. Vi hadde tenkt oss det på en litt annen måte. Bare gjør som vi sier, du.”
Bente ville først protestere, men tidde da hun så Bjørn fingre demonstrativt med mobiltelefonen. Mennene smilte fornøyd, mens Bente igjen tenkte på bøter og verkstedregning, og igjen kom til samme konklusjon.
”Ja vel” sa hun lavt, og så stivt forbi mennene, ut på kjøkkenet. Benken der ute minnet henne om noe, og i et glimt så hun for seg Monicas hånlige blikk mens hun ble knullet av Knut. Hun bestemte seg i samme øyeblikk for å løpe linen helt ut. Hun bøyde hodet. ”Dere bestemmer” sa hun. Samtidig merket hun at hun ble våt mellom bena…..

”Først vil vi se deg naken.”
Bente kledde lydig av seg, plagg for plagg, til hun kun var iført BH og truse.
”Naken” gjentok de.
Hun løsnet BH’en, snudde seg med ryggen til mennene og trakk trusen langsomt av seg. I det hun la den på gulvet sammen med BH’en, tenkte hun igjen på scenen på kjøkkenet, og Monicas lille sorte.
”Du er jo nydelig!” kom det fra en av mennene.
”Flotte bryster!”
”Deilig rumpe!”
Komplimentene haglet, og Bente ble motvillig smigret av så mye anerkjennelse av kroppen sin. Den primitive, nesten dyriske følelsen av å være seksualobjekt opphisset henne, og dempet sjenansen hun ellers ville ha følt.
”Snu deg da, så vi får se resten!”
Hun gjorde som de sa, og igjen kom det anerkjennende kommentarer.
”Mm, deilig!”
”Velstelt dusk også!”
”Ja, men ikke helt tørr…”
Mennene lo. Bjørn hadde plukket opp trusen hennes fra gulvet. Han studerte den fuktige kilen, nikket megetsigende og sendte den videre til nestemann.
”Har du noe bodylotion?”
Bente nikket mot badet.
”Hent den da.”
På badet ble hun stående en stund og betrakte kroppen sin i speilet. Hun var kanskje ikke så verst? Brystvortene hadde begynt å knoppe seg, og hun var blussende rød i kinnene.
”Din kåte, lille tispe. Du er jo verre enn Monica!” sa hun til seg selv og gikk tilbake til mennene.

Stuebordet var nå dekket med pleddet fra sofaen, og Bente fikk beskjed om å legge seg på bordet på ryggen. Varsomt begynte mennene å massere kroppen hennes. De tok seg god tid, og brukte rikelig med lotion. Det var utrolig behagelig.
”Jeg var redd dere nærmest ville voldta meg” sa Bente med lukkede øyne.
”Vi er ikke sånn. Vi ville aldri tvinge deg til noe. Vi vil at du frivillig stiller din kropp til vår disposisjon. Derfor vil vi ha deg kåt.”
”Nå ja, frivillig og frivillig” tenkte Bente, mens hun lukket øynene og nøt behandlingen.

Mennene masserte systematisk hele kroppen hennes, men unnlot omhyggelig å stimulere de mest følsomme punktene. Etter 10 minutter av denne himmelske, men samtidig infame massasjen var Bente derfor virkelig kåt, og definitivt klar for mer action. Skjødet hennes var fuktig og svullent, og lyserøde folder fra fittesprekken tittet fram mellom hårene.
Mennene begynte også å bli svært urolige. Underveis hadde de latt klærne falle, og fire steinharde mannslem pekte nå mot henne fra hver sin kant. Bente tok tak i det ene, trakk ham nærmere seg og tok ham inn i munnen. Smaken var dyrisk og opphissende. Og svært velkjent. Bente likte å suge pikk.

Mannen merket nok ekspertisen, og reagerte spontant. Han stønnet voldsomt, og gav henne et par støt slik at hun merket pikkhodet langt bak i halsen.
”Ta det rolig, Olav, vi har god tid”. De andre mennene fortsatte å massere, mens de fulgte med på hvordan pikken gled ut og inn mellom Bentes lepper. Snart kjente hun hvordan lemmet ble enda litt tykkere og hardere, merket pumpe- bevegelsene på undersiden av skaftet, og visste at hun om et sekund ville ha munnen full av salt sæd. Olav gjorde ingen tegn til å trekke seg ut, og selv om Bente svelget unna det hun kunne, rant små bekker av den melkehvite væsken ut av munnviken hennes.
”Olav da” sa en av de andre, påtatt bebreidende. ”Alltid lett på avtrekkeren. Husk at dette er et oppgjør for påkjørsel bakfra, ikke front mot front. Vi får heller be henne snu seg, så vi kan kreve inn det hun skylder oss etter avtalen.”
”Hva heter du, forresten?” la han til, henvendt til Bente.
Hun svarte ikke straks. Tanken på at de ikke kjente henne, ikke engang fornavnet, tiltalte henne.
”Monica” sa hun med et smil, samtidig som hun snudde seg rundt i hundestilling, med knærne godt fra hverandre og baken i været. ”Ta meg.”

”OK, Monica, her kommer regningen for bakdøra”. Eieren stilte seg bak henne, skilte rumpeballene hennes med hendene, og styrte kuken direkte mot analåpningen hennes.
”Hva gjør du?” Bente trakk pusten i et gisp og prøvde å trekke seg unna, men mannen holdt et fast grep om hoftene hennes. Huden mellom rumpeballene hennes var dessuten glatt av body- lotion, og pikken glinset av smøring, så snart merket hun at han var i ferd med å utvide hennes trangeste åpning.
”Har du aldri fått et ordentlig bakstikk før, Monica? Bare stå i ro, og slapp helt av, så vil du nok like det” sa han rolig.
Bente lukket øynene, gjorde seg svai i ryggen og konsentrerte seg om å gjøre som han sa. Han økte så presset mot åpningen, hun holdt imot, og med ett merket hun hvordan ringmuskelen gav etter. Med utrolig liten motstand gled deretter lemmet hans i et eneste langt støt inn til roten i hennes trangeste kanal. Følelsen av å bli fylt var intens, og ulik alt hun hadde opplevd tidligere. Da han forsiktig begynte å bevege seg ut og inn av henne måtte hun ta seg sammen for ikke å rope av brunst. Hun klynket høyt og lot en hånd finne veien ned til skrittet, hvor hun fuktet en finger og lot den sirkle over og rundt klitoris. Plutselig stivnet han, og hun kjente en varm strøm av sperma flomme inn i seg. Som fryktet trakk han seg straks ut, og etterlot henne vidåpen, med en utrolig følelse av tomhet.
”Nei, ikke gå ut!”. Hun snudde hodet og kastet et desperat blikk bakover langs kroppen sin. Tilfreds registrerte hun at nestemann stod klar.
”Dette er for støtfangeren!” Han flirte. Hun sukket bare fornøyd, skjøv hoftene bakover, og ble på nytt spiddet i det bakre hullet. Denne mannen var imidlertid langt dårligere utstyrt, noe som nok stod klart å lese på Bentes misfornøyde ansiktsuttrykk.
”Jenta vil ha mer! Flere pikker! Ikke sant, Monica?” Stemmene til mennene var nå hese av opphisselse, og de ventet ikke på svar.
Mannen som holdt på å ta henne bakfra satte forsiktig høyre fot opp på bordet, og fulgte så etter med venstre kne. Han lente seg forover, og støttet seg på hendene. Hele tiden hadde han pikken dypt i analen hennes. Slik ble han stående over henne i startstilling, med pikken pekende nesten rett nedover. Bente måtte gjøre ryggen så svai som mulig og samtidig legge overkroppen helt ned mot bordet for a by ham riktig vinkel. Denne stillingen gjorde at fitta hennes, som til nå overhodet ikke hadde fått noe oppmerksomhet eller behandling, lå åpen og tilgjengelig for inntrenging bakfra. Rosa kjønnslepper lyste inviterende mot den siste av mennene, som ikke lot seg be to ganger. Han stilte seg bak dem begge og lot pikkhodet gli et par ganger opp og ned i fittesprekken. Hver gang hodet gled over klitoris unnslapp et stønn over leppene til Bente, og hun jukket mot som i refleks.
«Dette kalles dobbel inntrenging. Vil du prøve det, Monica?» Uten å vente på svar presset han seg sakte inn. Det fylte nabohullet gjorde henne litt trangere enn vanlig, men Bente, som nå nærmest var i trance, var våt og støtte ivrig imot. Forundret konstaterte hun at hun faktisk hadde plass til begge. Nå fulgte noen minutter med høylydt stønning, svette kropper i heftig bevegelse, og lukten av kjønn og sex. Bente nøt følelsen av de to pikkene som gled ut og inn av henne, hvert i sitt hull.
De to andre mennene, som allerede hadde fått sin utløsning, betraktet scenen fra sofaen, men så nå ut til å våkne til live igjen. Pikkene ble gradvis stivere, og den ene la seg på kne ved siden av bordet, slik at Bente ved å legge hodet på siden kunne ta ham i munnen på ny. Den andre stilte seg ved siden av og onanerte iherdig, og snart kjente Bente hvordan sæden hans traff henne og laget små varme dammer mellom skulderbladene. I det samme kom hun selv. Orgasmen var uvanlig voldsom. Åpningene hennes rakk seg krampaktig og rytmisk sammen rundt mannslemmene, og melket dem slik at de begge sprutet og sendte sine varme ladninger dypt inn i henne. Og til slutt, mens orgasmen fremdeles bølget gjennom kroppen, fikk hun for andre gang den kvelden også munnen full.

En halv time senere sov Bente dypt, mens mennene igjen satt i Jeepen.
«Jammen flaks at du ikke hadde fått somlet deg til å reparere den gamle skaden» sa Bjørn med et flir til mannen som kjørte.