Poker Gjengen

Vi er 5 kompiser Arild, Helge, Kjetil, Thomas og meg, som møtes en lørdag i måneden for å spille poker. Dette hadde vi gjort i noen år, noe som vi syns var hyggelig.

Men en dag begynte damene våre å mase om at de også burde få være med. Dette fant vi ut kunne være hyggelig pluss lettere å vinne litt mer. Det viste seg fort at damene var ikke nybegynnere og de fortalte at de hadde spilt i 6mnd på de lørdagene vi spilte. Etter noen ganger med alle samlet foreslo Evy kona til Kjetil at vi skulle gjøre kveldene litt mer spennende, det ble bestemt at taperen skulle betale og arrangere neste kveld, pluss at vinner bestemte reglene.

Den kvelden hadde jeg og Dama(Tina) flaks og uflaks, hun tapte og jeg vant. Jeg sendte et brev å skrev at neste gang spiller vi Texas hold’em No Limit poker.
Den kvelden var det Helge som vant og Arild tapte. Arild bestemte at vi skulle ha en 500kr Vinner tar alt turnering.

Her vant en av jentene for første gang Heidi og det ble vill jubel blant alle jentene, vi trodde det var pga de 5000 hun vant men fikk sjokk når vi fikk brevet med neste rundes regler. Overskriften var STRIPP POKER. Det skulle spille en vanlig turnering hvor vi kunne bytte inn klær for ekstra sjetonger helt til vi var nakne og uten sjetonger. Den første som tapte etter at han/hun var naken skulle bindes til en seng med bind for øynene, vinneren skulle få gå inn på rommet til taperen i 60min å da var alt tillat.

Den kvelden fikk jeg se flere nakne kropper som jeg kun hadde fantasert om tidligere. De fleste av jente hadde glatte eller velfriserte fitter ,med unntak av Evy som var ekstremt hårete. Jeg prøvde alt jeg kunne da det ble klart at Silje den yngste av jentene ble taperen jeg så at Helge(mannen) såg noe betenkt ut da de andre jentene tok Silje med på gjesterommet å kom ganske snart ut igjen å sa «nå er hun bundet å klar til vinneren.
Helge sa «ok, den som slår meg skal få Silje i en time men jeg har tenkt å vinne henne selv». Det hele ente opp med at det var Helge og meg som ble de to siste til å kjempe om henne. Helge måtte bytte inn trusa å dette virket lovende, men etter noen runder til hadde alt snudd seg å jeg måtte kaste trusa mi.
Tina visket i øret mitt at skulle jeg kose med en ny fitte i kveld måtte jeg skjerpe meg. Jeg klarte snu spillet igjen å jernet var blitt halvstivt med tanke på hva som kunne skje. Dette så Tina så hun begynte sakte å runke meg under bordet den vokste seg raskt helt stiv, så det ble vanskelig å konsentrere seg om spillet.
Tapte så noen hender men ga nesten blaffen nå. Viste at jeg fikk fitte i kveld uansett hva som skjedde. Kort etter var det slutt. Helge lurte meg i en felle å jeg tapte. «Takk» sa han «nå går jeg på rommet.»
Vi hørte alle hva som skjedde der inne Silje var ganske skrikende. Et ca 45min kom Helge ut. «Nå kan dere gå inn å løsne henne, men ikke si hvem som var der.» sa han. Da vi alle var samlet igjen og påkledd ble det selvfølgelig til at vi snakket om sex, det viste seg at alle kunne tenke seg å prøvd en av de andres partnere.
Vi bestemte da at neste runde skulle være om 2 uker på hytta til Helge og Silje.
De har et palass av en hytte med sikker 10 soverom, 2 stuer og stor terrasse som kunne lukkes helt igjen som en vinterhage.
Vi bestemte oss for å reise opp på fredagen og så være der til Søndagen.

Fredagen kom å vi pakket bilen å kjørte av gårde. Det var temmelig langt å kjøre så vi var alle slitne å trøtte når vi kom frem. Etter et bedre måltid mat var det leggetid for de fleste.
Tina og jeg krøp under dynen å ble liggende og prate om neste kveld.
Det var tydelig at vi var spente begge to, derfor tok de ikke lang tid før jeg begynte å kose med brystene hennes, jeg fjernet dyne å begynte å kysse henne nedover magen. Da jeg kom til trusa dro jeg denne sakte av henne mens jeg kysset henne videre nedover helt til jeg kunne la tungen gli over den våte fitta hennes.
Hun ynket seg å ble ganske vill der hun lå, jeg merket fort at orgasmen hennes ikke var langt unna å intensiverte slikkingen rundt klitten hennes. Hun skrek høy da det gikk for henne å ble liggende å riste.
Tina smilte til meg å sa «nå er det din tur, legg deg på rygg.»
Hun tok raskt tak rundt kuken å runket den litt før hun gapte over den. Samtidig pep mobilen hennes, jeg ble litt overasket over at hun stoppet for å sjekke den. «Jeg må inn i stua en tur til de andre jentene» sa hun. «Men jeg lover å fortsetter når jeg kommer tilbake.» «Faen» tenkte jeg, «hvorfor akkurat nå.»
Men hun ble ikke lenge der inne maks 10min så kuken var stadig klar når hun kom tilbake.
Hun gapte raskt over den stoppet litt opp og sa, «gled deg til å morgen» før hun starte å suge igjen.
Etter en stund reiste hun seg opp og satte seg ned på kuken. Hun red meg sakte, men etter kort tid nermest hoppet hun opp og ned og jeg kjente at dette vil ikke vare lenge.
Kort etter sprutet jeg langt inn i fitta hennes.
Vi sovnet ganske raskt å ble vekket av Silje som ropte at det var frokost.

Etter frokosten ble vi gutta jaget ut for å fiske litt. Det ble ikke fisk på noen så etter 1time ruslet vi tilbake til hytte, der hadde jentene gjort klar to poker bord ett på terrassen og ett i stua.

Så fikk vi vite dagens regler.
Gutta skulle spille i stuen og jente på terrassen, vi kunne selv velge hva slaks turnering vi skulle spille, men, den første som tapte skulle trekke en nøkkel fra skålen på bordet å finne det romme som nøkkelen passert til.
Det samme skulle jentene gjøre på terrassen. «Spennende» sa jeg, «dette kan jo bli skikkelig gøy.»

Jentene forsvant og vi begynte å spille, vi hadde bestem at for at vi ikke skulle spille dårlig med vilje, la vi alle 2000kr i potten sånn at vinneren ville vinne 10000kr.

Det ble spilt rolig i starten men jeg kom raskt opp og ledet turneringen. Arild var den første som røyk ut og valgte seg en nøkkel og forsvant, 10min senere var det Thomas som forsvant.
Vi var nå tre stykker igjen som var temmelig jevne, etter ca 30min hørte vi noen skrik vi kjente fra sist kveld.
Tydelig at Silje var i full gange med enten Arild eller Thomas.
Jeg såg bort på Helge men han sa «la hu kose seg, jeg skal også få fremmed fitte i kveld. Å da er det greit, men sier ikke nei takk til først å vinne 10000.» Noen runder senere satsen han alt han hadde igjen, jeg satt med kjempe kort og ble med. Ha viste meg korta sine, «kos deg» svarte jeg. Å viste ham at mine kort var bedre.
Så han tok en nøkkel og forsvant.

Tror ikke det gikk 1min før jeg hørte et hylt som jeg straks kjente igjen, min Tina. Tydelig at hun hadde det deilig.
Kjetil og jeg skifte på å vinne hender, så jeg sa til han. «Jeg begynner å bli kåt her, skal vi gamble.» «Vi legger alle pengene i potten den som vinner neste hånd vinner alt.» «Ok» svarte han.
Vi snudde sakte opp 1 og 1 kort.
Mine var best å de 10000 var dermed mine. Kjetil tok en nøkkel og forvant.
Jeg la vekk pengene å tok den siste nøkkelen.
Fant den rette døren på 2.forsøk låste opp og gikk inn.

Inne i rommet såg at det lå noen i sengen.
Kledde av meg å krøp under dynen.
«Hei» sa jeg. «Hei igjen» kom det fra Evy, typisk tenkte jeg.
Den eneste med mye hår hun får jeg, men samme det tenkte jeg, hun er jo døds sexy ellers.

Evy er en lang slank brunette og har noen bryster de fleste tror er falske. Hun har i tillegg en rumpe du kan sprette ball på.
Jeg klarte ikke å holde hendene vekk fra brystene hennes, de var så utrolig faste, med noen vorter som sikker var 2cm lange. Det var tydelig at de også var utrolig følsomme, for hun stønne vilt av denne behandlingen. Jeg lot hånda gli sakte nedover magen hennes men inntett hår jeg fant.
En meget våt nybarbert fitte lå i hånda mi.
Jeg reiv vekk dyna å la meg mellom bena hennes, fitta hennes var så myk og glatt, pluss den smakte utrolig deilig. Jeg mistenkte at hun hadde dynket den med sjampis eller noe, for den smakte virkelig søtt.
«Olje med smak» sa hun. Akkurat som hun skjønte hva jeg tenkte. «Jeg har ligget her i en time å ventet, måtte varme meg litt.» «Det skulle jeg likt å se» sa jeg.
Hun satte seg opp i sengen å lot den ene hånda gli over fitta.
«Det er så utrolig å kjenne på den nå» sa hun, «det er første gang jeg har barbert den.» Hun lot en finger gli inn i seg, mens den andre masserte den ene brystvorten. Etter en liten stund byttet hun på hendene men tok først fingeren som hadde vært i fitta i munnen å smakte på seg selv.

«Kan ikke du fingre meg mens jeg koser med klitten» sa hun.
Jeg lot en finger gli inn i henne, litt etter en til og ende en.
«Rumpa også» sa hun. Dette var tydelig noe hun likte, for hun jukket hard mot fingrene mine, mens fingeren hennes gikk fort over klitten. Mer sa hun, jeg lot en finger til finne veien inn i rumpa hennes og prøvde meg med den tredje. Da sa hun «få smake på kuken din» Jeg satte meg opp på kne og hun bøyde seg frem og gapte over den.
Hun virket helt utsultet på sex, så jeg tenkte, er hun alltid sånn er Kjetil verdens heldigste mann.
Hun brukte ikke langt tid før jeg kjente at spruten var på vei. Dette skjønte hun også å sa «ikke ennå» å la seg ned igjen, «ta meg i ræva.»

Dette hadde jeg aldri fått lov til av Tina men var ikke vanskelig å overtale.
Førte sakte kuken mot bakhullet hennes mens hun fortsatte men fingringen av klitten.
Det var helt utrolig trangt å bygget seg fort opp hos oss begge, «DET GÅR FOR MEG» skrek hun i det, det gikk for henne. Samtidig sendte jeg historiens første sprut inn i det bakerste kose hull avgårde.
Etter dette la vi oss ned å begynte å kline. Tungene våre utforsket munnen til den andre, mens hendene vandre over alt.
Jeg fikk et godt grep rundt rumpen hennes, som jeg kjente var blitt våt av sæden min. Kjente på fitta hennes som nermest rant over av safter. Evy lå og klemte å koste med pikken min, som sakte reiste seg opp igjen.

Når kuken igjen var helt stiv, rullet hun over meg å lot den gli rett inn i seg.
Hun begynte sakte å ri meg, samtidig som jeg nermest overfalt disse fantastiske brystene hennes.
Vi lå lenge sånn før jeg til slutt snudde henne rundt å hamret pikken inn i henne.
Jeg ga henne alt jeg hadde, hun skrek høy å ble helt vill, hun klorte meg på ryggen å låste beina sine rundt meg.
Det var som hun prøvde å få meg enda lengre inn.
Orgasmen bygget seg raskt opp igjen hos begge, å jeg skreik høyt når jeg sendte spruten av gårde med en kraft som nesten sendte henne i veggen.

Etter dette falt jeg sammen over henne, var mer enn fornøyd.
Hun virket ikke som hun ville gi seg helt ennå.
Hun startet straks med gjenoppliving av kuken. «Den kan ikke mer» sa jeg til henne.
«Skal ha sprut i alle hull før jeg gir meg» sa hun. «Du får prøve men jeg tviler på det,» svarte jeg.
Hun la seg ned mellom bena mine å tok pikken i munnen.
Evy slikket og brukte tungen på kuken, men ingenting skjedde. Jeg såg at hun lå å fingret seg selv.
Merket plutselig at noe skjedde under kuken min. Hun førte en hånd bak, og førte en finger inn i rumpen min.
Da reiste kuken seg ganske så fort, noe hun var meget fornøyd med. Hun begynte å suge meg hardt og intenst.

Tror hun hold på i minst 30min før jeg kjente at spruten begynte å nærme seg.
Dette følte tydelig hun også for hun kjørte plutselig to fingre mer inn i ræva mi, da klarte jeg ikke mer, jeg sendte de siste rester av sæd inn i munnen hennes.
Da virket hun heldigvis fornøyd, for hun la seg ved siden av meg og gav meg et langt kyss, Jeg kjente smaken av min egen sæd i kysset.
«Takk» sa hun. «Dette var første gang på 6mnd jeg har hat en kuk å kose med. Kjetil har en annen og vi skal skilles, men nå skjønner jeg at livet skal gå videre og jeg skal ut å finne meg minst 1 elsker. Noe du kunne tenke deg?» sa hun med et smil, «kanskje kan vi lokke men Tina også» sa hun med et smil før vi sovnet.

Jeg fortalte dette til Tina i bilen hjem neste dag, hun ble litt overasket, men mente at vi burde ta oss av Evy og straks vi var hjemme ringte hun til Evy.

Tina snakket lenge med Evy i telefonen.

Neste dag sto Evy på trappen vår med en Koffert i hånden.

Første kvelden spurte Evy om vi skulle spille kort, Ja, Stripp poker svarte Tina.

Men det får bli en annen historie.