Påsken, del 2

Det var nå bare en dag igjen til vi skulle reise hjem fra fjellet. Jeg voknet om morgenen av at det var fullt styr i hytta med påkledning. Alle var på vei til skibakken. Jeg lå og vridde meg. Tenkte på opplevelsen min med Hilde og den reiste seg. Brått ble det stille i hytta. Jeg hørte bilen starte og at de Stein, hans søster og hans far kjørte til skibakken. Igjen lå jeg og drømte.. Jeg reiste meg opp og haltet inn i dusjen. Tenkte på hva dagen ville gi meg.

I det jeg gikk ut av dusjen så jeg at Hilde fremdeles sov, hun lå på magen og en fot stakk ut fra dynen. Jeg studerte henne lenge, hun var vakker, jeg klarte ikke å holde meg og lot en hånd gli ned i jogge buksen. Den ble hard.. Hun sov tung og jeg studerte henne. Men jeg bestemte meg for ikke å gjøre noenting ettersom det kunne jo hende hun hadde kommet på andre tanker iløpet av natta. Jeg kokte kaffe og spiste litt frokost, da hun kom ut fra soverommet. Hun var naken!! Jeg studerte henne.. Hun stilte seg bak meg og masserte meg lett på skuldrene. Jeg satt i joggebukse og naken overkropp. Kjente det rykket i buksa.. Hun pirret meg og kysset meg på kinnet, hun visket til meg
-Hva tror du dagen vil gi oss?
Jeg svarte ikke.. Var målløs..
-Jeg tar en dusj, sa Hilde.

Jeg satt igjen og tenkte på den deilige nakne rumpa hun hadde. Tenk om mannen hennes hadde kommet hjem for å hente noe.. Jeg ble lit redd av tanken men klarte ikke la vær å tenke på den deilige voksne damen. Jeg hørte dusjen stoppet.. Etter litt kom hun ut med en morgen kåpe på. Hun tok seg en kopp kaffe og satt seg ved bordet. Hun spurte meg om jeg hadde hatt mange jenter før. Vi pratet litt før hun begynnte å fortelle at det ikke var så bra melom hun og mannen og at han ikke tilfredstilte henne. Hun sa at jeg var utrolig flink og at hun gjerne ville ha meg oftere. Hun pratet lenge om hvor flink jeg var og jeg kjente jeg fikk selvtillit og at jeg begynnte å føle meg litt god. Hun fortalte at hun lenge hadde vurdert å flytte fra mannen, men at det var en vansklig avgjørelse å ta. Jeg fortalte at det beste nok var at hun fortsatte å bo med han og at vi to kanskje kunne kose oss litt av og til. Hun smilte og sa ikke av og til men ofte.

Jeg smilte litt beskjedent, hun reiste seg og spurte meg jeg hadde noen ønsker eller drømmer.
Jeg rødmet litt og ble litt i tvil om hva jeg skulle svare.
Bare si det du, du kan si alt til meg vennen. Jeg så på henne og sa at jeg hadde utrolig lyst å prøve anal sex. Hun snudde seg og sa at hun var litt uerfaren på det området fordi mannen ikke likte det, men at vi kanskje kunne prøve det en gang. Hun trodde kanskje at min var litt for stor for henne men at vi fikk se. Jeg smilte.

Det ble stille, jeg tok bort maten fra bordet og satt meg i sofaen. Stillheten sank over rommet og jeg var usikker hva jeg skulle gjøre.

– Hvordan går det med foten din? spurte Hilde
– Den er fortsatt ikke bra. Svarte jeg
– Kanskje du trenger litt massasje?
– Å ja det hadde nok vært deilig.
– Av med buksa
Jeg trakk buksa av og la meg på sofaen, boxeren bulte. Jeg lukket øynene for å slippe å se på henne. Hun masserte meg lenge og jeg lå bare å kjente på den behaglige jobben hun utførte.

– Er det bra nå? Spurte hun
– Jo, ja det er vel det.. svarte jeg
– Eller trenger du noe mer kanskje, spurte hun
Jeg svarte ikke, lå bare og ventet med øynene fortsatt igjen, jeg kjente at boxeren ble trekt ned, hun dro den helt av.
– Her er det andre ting en bare foten din som er stiv sa hun.
– Jeg begynnte å le, men svarte at hva om mannen din kommer?
– Tror du dem kommer?
– Plustlig så har dem glemt noe eller at en av dem bli skadet og at dem kommer hjem.
Hun tok rundt pikken min og runket forsiktig, jeg gispet og lukket øynene.. Hun gapet over den og sugde meg forsiktig. Brått stoppet hun.
– Du har rett, dem kan plutslig komme og da blir det krise om jeg sitter med pikken din i munnen
Hun reiste seg opp og gikk bort til vinduet og så ut mot parkeringen og veien.
Jeg lå igjen med en hard pikk og var spreng kåt. Hun stod forover bøyd og tittet ut. Jeg tok av meg buksa gikk bort til henne og løftet opp morgen kåpen. Gav henne et hardt klask på skinka og sa
– Tror du at du kan kåte meg opp på denne måten uten å fullføre?
Jeg kjente jeg hadde overtaket og at jeg hadde selvtilliten i orden.. Jeg presset meg hardt inn i henne og hun stønnet. Jeg stod med den inni henne en stund før jeg trakk meg helt ut.. Kjørte den inn igjen og jokket litt. Hun stønnet og klynket. Jeg begynnte å jokke inn og ut av henne og kjente jeg snart kom. Jeg begynnte å ta henne litt fortere og hardere. Hun stønnet.
– Jeg kommer snar, sa jeg.
– Ååå så deilig, stønnet hun
Jeg kjørte på og dunket inn i henne. Jokket alt jeg kunne og sprutet henne full.. Jeg stønnet.
– Mmm du er deilig Hilde
– Mmm du også.
Jeg stod med den inni henne fortsatt og hun pustet tungt. Jeg trakk meg ut, men det ante meg at hun trengte mer. Hun snudde seg og gikk ned på kne foran meg.. Slikket den ren før hun begynnte å suge meg. Jeg gispet og stønnet. Den ble fort hard. Jeg holdt henne på hodet og pulte munnen hennes litt. Hun var såå flink. Jeg følte meg som sjefen her nå. Stoppet henne og løftet henne opp. Jeg la henne på bordet foran oss og hun spriket med bena.
– Ta meg, sa hun
Jeg gnikket pikken mot åpningen og så at den var klar for pikk, jeg smilte til henne i det jeg presseg meg inn..jeg masserte brystene hennes og begynnte å dunke inn og ut. Herregud så deilig hun var.
Hun stønnet hele tiden. Jeg kjente at jeg kunne holde på lenge nå, jeg fant en fin rytme og jokket inn og ut av henne lenge. Etter en stund stønnet hun ut
– Jeg kommer, jeg kommer jajajajaja jeg kommer.
Jeg satt opp farten og kjørte på, jokket heftig inn og ut av henne mens jeg kjente at hele dama ristet foran meg. Jeg fortsatte og jokke inn og ut og hun skrek av lyst.

Jeg roet litt ned og trakk meg ut.. hun smilte og så fornøyd ut.

– Kan du ri meg Hilde?
– Ja, klart jeg kan, pustet hun ut, kom vi går på soverommet
Jeg gikk inn og la meg i sengen til Hilde og mannen, hun kom etter og senket seg nedpå..
For et deilig syn.. Jeg lå og så pikken min gli inni henne. Mm deilig.. Brystene hennes duvet og jeg masserte dem. Hun var så god. Hun rulerte oppå meg og stønnet.

Jeg holdt på rumpa hennes mens hun ridde meg… Hun stønnet og sa hun snart kom igjen..
Jeg løftet henna da av la henne på rygg og kjørte den inni henne. Jeg begynnte å pule henne hardt. Hun stønnet og skrek at det var så deilig.. Jeg gav alt jeg hadde og kjørte henne hardt.
Kjente jeg nærmet meg..
– Jeg kommer stønnet jeg.
– Jeg også..
Hun ristet og kom.. og stønner høyt.. jeg trakk meg ut og runket og sprutet ut over hele henne. – Herregud så deilig du er Hilde, sa jeg
Hun lå med øynene igjen og bare stønnet mmm..

Jeg gikk og tok en dusj og ikke lenge etter kom familien hennes hjem.
Hun gikk med et lite smil resten av dagen, vi spiste middag og pratet.
Dagen etter når vi skulle reise hjem og pakket i bilen, kom Hilde til meg og hvisket,
– Jeg er så sår at jeg har problemmer med å gå.
Jeg smilte til henne.
Når vi kom hjem og dem satte meg av spurte hun om ikke jeg ville være med på hytta deres ved sjøen til sommeren.

Jeg smilte til henne og sa at jeg gjerne ville det..

Fortsettelse følger.