Påsken

Dette skjedde meg da jeg var 17 år.. Så det er noen år siden, men det har uansett ligget meg i minnet hele tiden etterpå..

Jeg hadde en god kamerat som skulle på påskeferie med familien. Far, mor, lillesøster, lillebror og han. Jeg hadde mye kontakt med familien og ble invitert med på påsketuren. Selv om mine foreldre også hadde hytte var jeg mye mer ivrig etter å reise sammen med denne familien. Vi hadde det utrolig kult sammen både jeg og Ståle som kameraten hetter og resten av familien.

Hytta hadde dem leid i et vinterparadis. Den var ikke så stor, men passe for oss 6. Ståle og meg fikk et soverom. Men lillebroren og lillesøsteren fikk et. Soverommene lå på rekke etterhverandre. Vi fikk rommet i midten. Det var en døråpning mellom romet vårt og rommet til foreldrene til Ståle.. Faren hang et laken foran åpningen slik at dem skulle få litt privat liv.
Dette skjønte jeg jo godt. På vårt rom og søskena til Ståle sitt rom var det køyseng, mens foreldrene hadde en halvannenseng.
Jeg lå i øvre sengen i køysenga..

Vi var på hytta i en uke og hadde mye gøy, dagene var vi i alpinanlegget og kjørte slalom.
Lillesøsteren og lillebroren lærte å kjøre i alpinanlegget og vi hadde mye gøy..
Moren til Ståle var ikke så veldig begeistret for alpin og benyttet dagene i solveggen på hytta og gikk noen turer på langrennski.

Kveldene gikk med til kort spill og prat. Den andre dagen når vi skulle legge oss så jeg at forhenget til foreldrene sitt soverom hadde falt ned i ene hjørnet så det var innsyn fra senga mi når jeg satt. Vi slukket lyset på rommet vårt og jeg satt i sengen og smug tittet inn på soverommet til foreldrene til Ståle. Jeg så at han tok av seg alle klærne og la seg i sengen.. Hun var fremdeles på badet.. Jeg satt stille å ventet.

Hun kom inn på rommet i bukse og BH. Jeg så hun tok av BH`n og to deilige bryster kom til syne. Hun åpnet buksen og lot den falle. Jeg studerte henne og så at hun hadde en like nydlig kropp som jeg alltid hadde trodd.. Jeg så at hun lå i armkrokken hans og at dem lå tett.

Brått så jeg at han la seg over henne og at dem kysset. Hun hysjet på han litt men han kysset seg nedover kroppen hennes. Dem hadde lyset på hele tida så jeg hadde god sikt. Jeg så han masserte brystene hennes og sugde litt på dem. Ståle hadde sovnet og han lå og snorket under meg, dette gjorde nok til at dem trodde vi sov begge to.

Jeg så tydlig at han slikket og fingret henne han gav henne behandling nedentil. Hun lå med øynene igjen og pustet. Han krøp opp til henne og jeg så hun prøte å vri seg over han.. Men det så ut som han ikke ville. Jeg så dem diskuterte og det virket som om han ikke ville ha sex med oss tilstede.. Det virket som hun var sur og snudde ryggen til, slik lå dem og jeg bestemte meg for å legge meg til å sove.

Jeg voknet neste morgen og klarte ikke å la vær å tenke på det jeg hadde sett. Hun var sikkert spreng kåt tenkte jeg.. Stakkars folk som ikke fikk tatt seg litt ut. Men men ikke mitt problem.

Vi var i bakken og hadde det kult. Da jeg fallt stygt og fikk meg en ordntlig smell i kneet.
Jeg satt i varmestova noen timer, men det ble ikke bedre. Faren til Ståle kjørte meg til hytta og jeg hlatet inn på benken. Moren til Ståle som hetter Hilde tok i mot oss og fannt noe å drikke til meg. Hun ba meg ta av meg buksa for hun ville se på kneet. Jeg tok den av og satt i bare boxeren. Hilde løftet og vridde på foten og strøk litt på kneet. Hun fortalte meg at jeg nok måtte være i ro noen dager så ville nok dette gå over. Jeg bannet og var skuffet ovet å måtte sitte i hytta resten av turen. Men hun oppmuntret meg og sa at hun skulle holde meg med selskap. Jeg tok noen tabletter og gikk til sengs.

Jeg voknet noen timer senere og alle var kommer hjem fra anlegget. Kvelden gikk og jeg la meg. Jeg hadde fortsatt full oversikt inn til nabo rommet, men det skjedde lite denne kvelden.

Jeg sovnet og voknet av at alle var i full gang ut i hytta. Men jeg skulle jo være hjemme så jeg ble liggende. Sovnet igjen og voknet av at Hilde sto i døra. Skal du ikke stå opp i dag da? Spurte hun meg. Jeg fortalte at jeg like godt kunne ligge siden jeg ikke kunne stå på ski. Hun pratet med meg en stund og fikk lurt meg ut av sengen. Hun hjalp med ned på bena fra sengen og jeg så at hun så på boxeren min mens hun hjalp meg. Jeg la meg i benken og hun ville se på kneet mitt. Mens hun bøyde på foten kjente jeg at hun var borti boxeren min og det rykket litt. Hun stoppet og så på meg. Brått dro hun av meg boxeren og pikken min kom til syne. Jeg var klar over at den var stor men hadde aldri trodd at den var så imponerende. Hun bare måpte og så på den. Jeg ble litt flau og rødmet. Hun sa at det var den største og deiligste hun hadde sett. Hun spurte om jeg hadde erfaring og jeg fortalte at jeg hadde hatt noen men at det hadde vært store problemmer med å få den inn. Hun betrygget at hun skulle hjelpe meg. Hu gapte over og begynnte å suge og slikke den. Den fyllte hele munn åpningen hennes og hun sugde meg hurtig. Slikket langs hele skftet og jeg kjente jeg kom til å komme fort. Hun stoppet litt og så på meg. Bare sprut du vennen vi har god tid sa hun.. Hun fortsatte å runke og suge meg.

Jeg så på henne og sa jeg k-k-kommer. Hun sugde og jeg sprutet en kjempe sprut.. Hun klarte ikke ta i mot alt og det rant nedover fra munnen hennes. Det var så utrolig deilig…

Jeg var litt halv flau men hun fortsatte å suge og slikke. Jeg så på henne mens hun sugde meg. Den reiste seg fort og hun vrengte av seg klærne. Hun stønnet åå herregud jeg gleder meg til å få den inn.. Hun skrevde over meg og satte seg over den.. Gnikket litt og presset seg nedpå.
Jeg kjente at hun presset seg ned over, jeg fyllte henne… Hun presset seg helt ned og jeg traff bunnen i henne. Hun gispet og stønnet.
Jeg bare lå og nytte den deilige følelsen. Jeg masserte puppene hennes og de var fantastisk deilige. Hun begynnte å ri meg og jeg kjente litt på rumpa hennes.. hun ridde meg heftig og stønnet. Hun stønnet jeg kommmer kommmer.. Å jeg bare jokkket i mot henne.. ååå så deilig sa jeg.. hun kom og sank sammen over meg. Pikken min sto fremdeles. Jeg løftet henne av og sa at jeg vil ta deg bakfra. Hun så forundret på meg ettersom hun nok ikke hadde ventet at jeg skulle ta styring. Jeg reiste meg opp og hun stilte seg klar. Jeg presset meg inn og begynnte å jokke.. mmm så deilgi du er sa jeg til henne… Jeg knullet henne i lange jokk.. pumpet inn og ut.. jeg kjente at jeg snart kom til og sprute og bestemte meg for å sette opp farten noe.
Jeg gav alt og jokken inn og ut av henne med alt jeg hadde..
Hun stønnet og vridde seg.. Jeg gav henne et klask på rumpa og kjørte på.. kjente det nærmet seg og jeg stønnet jeg kkommer ååå jeg kommer .. hun ristet og stønnet og kom satidig…jeg sprutet inn i henne..tømte hele satsen.. mmmm deilig stønnet vi sammen..
vi satt lenge i benken nakne og bare hentet oss inn igjen….

Hun smilte og så på meg.. herregud for en herlig pikk du har sa hun.. jeg så på henne og sa hun var fantastisk.. vi bestemte oss for å ta en dusj…. vi gikk inn i dusjen..
hun sa dette skal bli en herlig avslutning på påsken..

Fortsettelse følger…..