Rødruss med forviklinger del 2

Da jeg begynte å komme til hektene igjen etter det ubehagelige møtet med «lovens lange arm», vendte jeg nesen mot sentrum i håp om å finne Magne som var sporløst forsvunnet. Men han var og ble som sunket i jorden. Derimot traff jeg på noen fra klassen sammen med Rasmus, og jeg hang meg på dem i håp om å komme litt mer innpå Rasmus. Jeg var fly forbannet på Magne, og av en eller annen grunn virket det som om Rasmus ikke hadde noe imot at jeg slengte edder og galle etter Magne…

Noen øl senere hadde jeg fått vite at Rasmus hadde flyttet med sin far til Trondheim etter at foreldrene ble skilt, og skulle avslutte skolen her. Han bodde nøyaktig 3 blokker bortafor meg, og han var sykelig opptatt av idrett. Det kunne jeg vel gjettet meg til med den atletiske kroppen han hadde. Jeg fikk sikkert vite mye mer om Rasmus utover kvelden, men da hadde jeg absorbert så mye flytende at jeg bare så vidt lå og duppet i vannskorpa. Jeg erindrer vagt at jeg falt av setet på nattbussen hjem, og la meg til å sove i midtgangen mens hele bussen satte i et gapskratt, – hva det nå var som var så morsomt med det?!

Men jeg husker at jeg kom hjem, – sikkert fordi jeg alltid var så nervøs for at mine foreldre skulle oppdage hvor full jeg var når jeg kom. Den sikreste måten å bli oppdaget på var å snike seg forsiktig inn i håp om at ingen ville høre noe. Derfor pleier jeg alltid å slamre med døra, rope «hei, det er bare meg!» og så rase inn på rommet mitt. Den går like bra hver gang, – nesten!

Neste dag våknet jeg med et helt sagbruk oppe i hodet. og munnen var så tørr at jeg lurte på om jeg hadde spist opp en hel tørkerull. Mine foreldre var heldigvis dradd på arbeid, så det var bare meg og lillebror, Anders, som skulle på skolen. Jeg satte meg forsiktig opp på sengekanten og ble sittende muse still til gulvet hadde sluttet å bevege seg. Så reiste jeg meg langsomt og formelig gled i en lang bevegelse ut på badet. Jeg rakk akkurat frem til toalettskåla før hele magesekken vrengte seg. Jeg tittet for sikkerhets skyld etter om det var en tørkerull nedi der før jeg spylte ned, og så kastet jeg opp igjen, denne gangen uten resultat. Gud så dårlig jeg var!

Anders gikk merkverdig stille i dørene, og vi kom oss begge på skolen. Magne så ikke helt høy ut i hatten, men da han fikk se mine rødkantede øyne, fattet han nytt mot. Selv var jeg i så elendig form at jeg ikke orket å kjefte på ham av redsel for at det fortsatt skulle være en liten rest igjen av gårsdagens frokost som ville ut i det fri, så jeg bare oppførte meg som om han var luft, og han var klok nok til å holde avstand. Derimot viste Rasmus plutselig interesse for mitt ve og vel, og jeg begynte å lure på hva i alle dager vi hadde snakket om kvelden før. De siste par timene var liksom borte på et vis…

Da det nærmet seg slutten på skoledagen, kom Magne og bad tynt for seg. Han lurte på om vi skulle gå noe sted og få oss en øl, men alle ord som inneholdt alkohol fikk meg til å få brekninger igjen, så jeg unnskyldte meg med at jeg ville hjem og slappe av til en forandring. Det var vel bare delvis sant, da jeg håpet på å treffe Rasmus på bussen. Men ettersom jeg ikke var helt bra, og Magne ikke var helt bra i foten ennå, så ble vi enige om å ta en frikveld.

Magne fulgte meg til bussen, og vi ble enige om å sette en strek over gårsdagens episode. Magne var overbevist om at han hadde gjort meg en stor tjeneste med å stille meg i gapestokken slik han hadde gjort dagen før.

«Tenk deg bare hvor pirrende det vil bli neste gang» sa han med et lurt blink i øyet, og kanskje hadde han rett? Men akkurat da så jeg det ikke på den måten, og selv om vi satte en strek over det, betydde det ikke at jeg hadde tenkt å glemme… Magne gav meg en lett kyss før han kastet seg på bussen og forsvant i retning sentrum. Jeg begynte å få en mistanke om at han hadde noen på si igjen… Han bodde jo ikke i den retningen…?

Jeg var helt oppslukt i mine egne tanker da jeg skulle gå på bussen, og merket ikke Rasmus som kom opp bak meg med det samme. Det var smekkfullt på bussen, og plutselig husket jeg hvorfor jeg aldri tok første buss hjem. Det var knapt en ståplass å oppdrive, men med Rasmus som buffer bak, skulle jeg absolutt overleve. Vanligvis ville jeg fått fobier av å stå slik som sild i tønne, men nå var tankene opptatt av kun en enkelt person, nemlig Rasmus, og det var helt andre følelser enn fobier som red meg på vei hjemover.

Hver gang bussen stoppet, kunne jeg kjenne presset fra kroppen hans mot ryggen, og noen ganger også mot rumpen. Det gikk som små støt gjennom kroppen min hver gang, og jeg var pinlig klar over hver minste berøring. Når bussen startet igjen forsøkte jeg å lene meg litt ekstra bakover, og et par ganger kunne jeg sverget på at jeg kjente en bul i buksene på ham. Men det var vel bare ønsketenkning…

20 minutter senere hoppet vi av på samme holdeplass, og da Rasmus kom til oppgangen sin, ble vi stående å prate litt. Han lurte på om jeg hadde tenkt noe mer over det vi snakket om kvelden før, og for ikke å dumme meg aldeles ut, sa jeg svevende at vi jo hadde snakket om så mye i går… Da så han noe undrende på meg, og jeg besluttet meg for å spille med åpne kort.

«For å være helt ærlig Rasmus,» sa jeg, «så husker jeg ikke særlig mye av hva vi snakket om i går…»

Rasmus smilte. «Jeg tenkte meg vel det…» sa han og ble alvorlig igjen. «Så du husker hva du sa om å være bifil?» spurte han og så intenst på meg. Jeg kjente bare hvordan jeg ble helt rød i toppen.

«Sa jeg noe om det…?» spurte jeg usikkert, og det begynte å demre for meg at vi hadde snakket om ei jente jeg hadde hatt et forhold til. Men slikt hadde jeg aldri nevnt for en sjel før, heller ikke for Magne. Jeg måtte ha vært helt sørpa kvelden før, ettersom jeg kunne ha sagt noe om det. Men det var noe annet også vi hadde snakket om, uten at jeg helt klarte å få tak i hva det var.

«Jaaa…» sa han bekreftende.

«Hva mer snakket vi om da..?» Jeg var begynt å bli nysgjerrig nå.

Rasmus pirket med skotuppen i asfalten og så seg usikkert rundt. «Skal vi gå opp til meg en tur?» Spurte han plutselig.

«Og hva sier faren din til det da?» spurte jeg.

«Å? – Så du fikk med deg såpass altså…» flirte han. «Nei, far min er i Røros og er ikke tilbake før på fredag…»

«Hva! Hvorfor sa du ikke det med det samme!» sa jeg nesten anklagende. «Hjemme hos meg er det så mye bråk at man ikke kan høre sine egne tanker en gang» la jeg til, og Rasmus måtte flire. Vi gikk opp til 3. etasje hvor Rasmus bodde, og han tok meg med inn på rommet og stengte døren.

Rasmus hadde det utrolig ryddig og pent på rommet sitt sammenlignet med Magne, og jeg satte meg forsiktig på sengekanten for ikke å rote til noe. Rasmus tok en liten kontorstol han hadde borte ved skrivepulten sin og dro den bort og satte seg midt foran meg. Han så alvorlig på meg, noe som gjorde meg nervøs og utrolig opphisset på samme tid, og jeg var i tvil om jeg ville holde ut å sitte slik særlig lenge.

«Fortell meg nå hva det er du husker fra i går!» sa han inntrengende, og jeg ble engstelig for at noe var galt et sted. Hadde jeg sagt noe galt, eller hadde han sagt noe galt, eller hva var det han var så oppsatt på at jeg skulle huske og ta stilling til som han hadde nevnt…? Jeg ristet oppgitt på hodet, og fortalte det lille jeg kunne huske.

«Så du husker ikke hva vi snakket om Magne?» spurte han, og jeg måtte bare riste på hodet. Så slo det meg plutselig som lyn fra klar himmel, – Rasmus var homo eller bifil eller noe i den duren! Det begynte å demre for meg at vi hadde nevnt noe slikt om Magne, ettersom jeg hadde mistanke om at han var bifil. Så det var Magne som Rasmus var tent på og ikke meg! Jeg ble nesten sur da det gikk opp for meg, men ennå visste jeg jo ikke sikkert.

Rasmus skjønte tydeligvis at min halvt bedøvede hjerne jobbet på høygir ettersom han fortsatte å stirre intenst på meg, som om det ville framkalle alle minnene fra gårsdagen. Jeg klarte ikke å se ham i øynene lenger, men så stakk det en faen i meg. Dersom jeg skulle spleise Rasmus og Magne, så skulle jeg jammen ha noe igjen for bryet selv også! Jeg så Rasmus inn i øynene igjen, og så sa jeg freidig:

«Dersom du vil ha en sjanse på Magne, så skal jeg også være med!» Rasmus forandret plutselig ansiktsuttrykk og ble helt rød i hodet. Jeg hadde truffet full blink! Men ennå visste jeg ikke om han var homo eller bi.

«Eh…! Men… må du det? …jeg mener… jeg vet jo ikke noe om jenter…» fikk han omsider presset fram.

«Mener du å si at du aldri har vært sammen med ei jente før, eller liker du ikke jenter..?» prøvde jeg meg noe modigere og så opp på ham.

«Vel… Nei,» sa han, «…jeg mener… jeg vet ikke…jeg har aldri vært sammen med ei jente før altså…» sa han og så fortvilet på meg som om det var min feil!

«Hmm…» sa jeg tankefullt og vinket ham til meg. «Kom her…!» Jeg tok tak i kontorstolen han satt på og dro ham helt inntil senga der jeg satt og begynte å kneppe opp buksene hans.

«Hva.. hva er det du gjør?!» sa han overrasket.

«Bare sjekker…» sa jeg med grøtet stemme mens jeg strøk ham over den store bulen foran, og la igjen ei våt stripe med tunga bortover magen hans. Det kom et gisp som svar, og alt virket uten tvil svært lovende i min etter hvert omtåkede hjerne… Jeg tok tak rundt noe langt og hardt utenpå trusa. Herregud hvilket brød, tenkte jeg og fikk noen ukontrollerte sammentrekninger i skrittet! Jeg kan da umulig få plass til noe så enormt i den trange fitta mi…!? Jeg begynte febrilsk å dra av ham buksene for å få se om det virkelig var så stort som jeg kunne fornemme gjennom klærne, og fram veltet en kjempepikk av dimensjoner! Hvilken kjempe! Den var ikke fullt så lang som Magne sin, men sikkert en halv gang til så tjukk. Jeg stønnet høyt bare av synet!

«Den der ser virkelig ut til å sette pris på mitt selskap…» sa jeg fornøyd og ble bare sittende å beundre synet et øyeblikk mens Rasmus så bekymret på meg.

«Du synes den er for stor..?» spurte han engstelig… «Ingen vil ha et slikt monster i seg…» fastslo han så trist ettersom jeg ikke sa noe mer.

«Nei nei nei…! Den er kjempeflott!» bedyret jeg. «Absolutt den herligste mitt øye noen gang har fått skue!» sa jeg med andekt i stemmen… «Ta det aldeles med ro,» fortsatte jeg helt forpint… «Det eksemplaret … det skal jeg ha opp i meg om det så skal bli min død !» proklamerte jeg begjærlig. «Jeg kan nesten ikke vente!» sa jeg så og smilte til ham med et sløret blikk som ikke var til å misforstå før jeg kastet meg over herligheten.

Det var med nød og neppe jeg fikk den inn i munnen, så tykk var den. Men jeg var så kåt nå at jeg helt var sluttet å tenke klart, og konsentrerte meg om å ta tuppen under behandling, selv om kjeven holdt på å gå ut av ledd. Rasmus begynte å se helt rød og svett ut. Jeg tok et godt tak om skaftet med begge hender og dro skinnet godt tilbake, – hvilket syn! Det begynte å sitre i hele underlivet mitt, og jeg kunne både se og høre at Rasmus slett ikke hadde noe imot behandlingen han fikk heller.

«Kle av deg og legg deg på senga!» befalte jeg utålmodig. Så begynte jeg å dra av meg mitt eget tøy som fortsatt besto av en russedrakt, og like etter stod jeg splitter naken foran Rasmus. Han var mer opptatt av å beundre meg enn å kle av seg, og plutselig følte jeg meg veldig naken, så jeg begynte å flå av ham klærne i en fart. Snart stod vi nakne begge to, og jeg måtte beundre kroppen til Rasmus, – den fikk meg til å gå aldeles i spinn…

Vi la oss ned på sengen, og plutselig var vi nesten blyge for hverandre. Det må være fordi det er så lenge siden jeg har knullet i edru tilstand, tenkte jeg kynisk. Vi begynte å undersøke hverandres kropper med hender og munn, og vi ble mer og mer kåt på hverandre. Jeg la meg over Rasmus og kysset ham grådig på munnen. De fyldige leppene hans virket så kjølige, våte og utrolig myke. Det var som om hele brystet skulle sprenges da jeg lot tungen min rotere rundt hans…

Så roterte jeg rundt slik at jeg ble liggende over Rasmus i en 69’er, bøyde meg over pikken hans og begynte å bearbeide den med munnen igjen. Jeg var litt usikker på om Rasmus våget å slikke meg, men snart merket jeg en nølende tunge som begynte å lete seg vei inn mellom skamleppene i den dyvåte musa mi. Han ble tydligvis kåt av å slikke fitte, for snart slikket han som om han aldri hadde gjort annet i sitt liv.

Jeg slikket og sugde som en gal på pikken til Rasmus mens jeg formelig gned fitta rundt i ansiktet på ham. Da han begynte å knulle meg i hullet med tunga, mens han lot en finger rotere rundt klitten, klarte jeg ikke å holde igjen mer. Jeg gned fitta hardt mot munnen og haka hans så det surklet, og idet den kitlende følelsen begynte å strømme ut i fitta, spentes ryggen i en bue så hele kroppen skalv… Jeg skrek ut et langt hest skrik, og Rasmus stoppet ikke før jeg lå der helt slapp.

Da jeg kom til hektene igjen, snudde jeg meg rundt og kysset ham på munnen. Det smakte vått kvinnekjønn, smaken av meg selv, og det tenner meg alltid. Nå ville jeg forsøke å få den enorme pikken hans oppi meg! Jeg var så våt at det rant av meg, likevel måtte jeg jobbe hardt for å få presset det enorme lemmet inn i den trange fitta mi. Langsom begynte vi å lykkes, og Rasmus holdt på å sprute gang på gang så vi måtte ta pauser underveis. Det kjentes ut som om jeg skulle både revne og sprenges samtidig da den omsider gled centimeter for centimeter inn, og vi pustet tungt og stønnet om kapp.

Først lot jeg den bare ligge og «godgjøre seg» litt inni det varme og våte hullet, før jeg langsomt begynte å bevege meg opp og ned på den kjempedigre staken. Rasmus tok et godt tak rundt rumpeballene mine, og formelig dro meg fram og tilbake på pikken, slik at jeg fikk maks stimulering av klitoris. Vi pustet tungt begge to, og jeg var så kåt at jeg ikke visste hva jeg het lenger. Det sprengte så deilig hver gang jeg gled ned over den digre pålen, – så glatt, vått, mjukt og hardt på samme tid, og jeg kunne kjenne hvordan den sitrende følelsen begynte å tilta mer og mer etter hvert som de våte lydene tiltok. Jeg stønnet som en gal!

«Åhh… jaa! Jeg… åh… herregud… jeg tror… åh jaaa… nååå… det går… åååhh…!» og så eksploderte jeg i et inferno av lys som raste forbi mens kroppen ristet i kramper.

Rasmus hadde ennå ikke gitt slipp på ladningen sin, men han var tydelig på god vei. Vi fortsatte en stund til, før Rasmus veltet meg over på ryggen, satte føttene mine på skuldrene sine, og så kjørte han ut og inn i et voldsomt tempo. Jeg følte meg aldeles spiddet på det enorme lemmet, og de voldsomme stønnene til Rasmus gjorde meg helt gal. Jeg kjente at han var nær ved å komme.

«Du er … så fin Lillie» stønnet han, «så herlig å knulle… jeg tenner så på… du gjør meg så… jævla kåååt…!» brølte han, og plutselig stivnet kroppen hans midt i et brøl, mens jeg kjente noe varmt som kilte meg langt inne i fitta for hvert sprut. Dermed kom jeg igjen med et brak.

Jeg ble hos Rasmus den natten, og det ble en lang og hektisk natt. Neste dag hadde jeg problemer med å sitte rett opp og ned etter behandlingen av kjempepikken til Rasmus. Ellers så lot vi som om ingenting hadde hendt da Magne dukket opp. Rasmus hadde gitt meg frie hender til å arrangere et møte mellom oss tre, og jeg var ennå i berå om hvordan jeg skulle makte å få med Magne på det hele. Men skjebnen står den iherdige bi, og det hele la seg til rette nesten av seg selv.

Jeg og Magne var blitt enig om å treffes i gymsalen klokken tre etter skolen, – og jeg visste jo hva det skulle bety. Vi hadde funnet oss et fint lite elskovsrede lengst innerst i gymsalen bak en diger stabel med gummimatter, hvor vi ville få tilstrekkelig tid på oss om noen skulle komme overraskende inn. Jeg ruslet bortover mot gymsalen allerede litt før klokken tre, men ingen Magne var der.

Jeg ventet både vel og lenge, men da klokken var kvart over tre, bestemte jeg meg for å gå inn og trene litt imens. For sikkerhets skyld snek jeg meg inn så ingen skulle få lyst til å følge etter, og knapt var jeg kommet innenfor døra i gymsalen, før jeg hørte noen rare lyder. Jeg sto muse stille og lyttet intenst. Lydene kom fra stabelen med gummimatter… små stønn og pust… Hårene begynte å reise seg på hodet mitt, – det kunne vel ikke være…

Jeg snek meg langs veggen til motsatt hjørne av der hvor mattene lå stablet, og gjemte meg bak en sekk med diverse baller. Det var ganske dunkelt inne i gymsalen uten lys på, men jeg kunne nå se rett over bak stabelen med matter der jeg skimtet Magne og ei rype med langt lyst hår, – mer kunne jeg ikke se slik jeg lå sammenkrøpet. Jeg ble først litt snurt på Magne, – ikke fordi han hadde funnet noen å forlyste seg med, men fordi han hadde glemt avtalen vår! Men snart ble jeg så kåt av å se på hvordan de to bar seg ad, at jeg fikk problemer med å sitte i ro.

Jeg lot hånden gli innenfor buksa, og fingrene vandret verdensvant dit jeg helst ville ha dem. Pokker så kåt jeg ble av denne smugtittinga. Magne hadde fått rypa opp på kne, og pumpet løs på henne bakfra det beste han maktet mens hun gnall og pep av bare vellyst. Jeg kunne høre surklelydene helt dit jeg satt, eller var det mine egne? Jeg ønsket så inderlig at det hadde vært meg han hadde knullet på det viset… Plutselig gikk det for henne, og Magne holdt på å sende henne på hodet inn i veggen da han sendte ladningen sin inn i det lengtende hullet… Så sank de sammen i en haug med Magne på toppen.