Rødruss med forviklinger del 3

Forsiktig som en tyv reiste jeg meg opp og snek meg forsiktig over til jeg stod like bak de to turtelduene. Så bøyde jeg meg forsiktig ned og kastet meg over Magne med et kvelende tak rundt halsen på ham. Hadde han vært noen år eldre, hadde han sannsynligvis dødd på flekken av ren forskrekkelse. Han rykket til og forsøkte å vri seg løs, men det resulterte bare i at jeg strammet hardere til rundt halsen hans så han fikk problemer med å puste! Omsider klarte han å vri såpass på hodet at han så hvem overfalleren var, og øynene hans ble store og runde.

«Lillie…?!» peste han vantro. Da jeg tittet på hun som akkurat da holdt på å bli most under oss, så jeg rett inn i de skrekkslagne blå øynene til min vidunderlige, lyshårede skjønnhet av en gymlærer! Jeg stirret overrasket på de to, Magne og gymlæreren…!

«Hva i svarte er det dere holder på med?!» hveste jeg, men jeg var mest kåt, og slett ikke så rasende som jeg gav uttrykk for.

«Rolig nå Lillie… ikke hiss deg opp…» forsøkte Magne seg. «Men, …hva gjør du forresten her…?» sa han undrende, og hadde visst helt glemt at det var han som ble stilt til veggs her.

«Vi hadde en avtale her klokka tre, – remember?!» sa jeg sarkrastisk og så ned på den skrekkslagne gymlæreren, Anette. Hun lå fortsatt fastklemt under våre to kropper, og så slett ikke ut til å more seg, noe som fikk det til å krible så deilig i magen min. Jeg hadde lenge gått og siklet litt etter Anette, selv om hun måtte være minst 10 år eldre enn meg og Magne.

«Avtale…?!» spurte Magne overrasket, «det var klokken fire det!» utbrøt han, «ikke klokken tre, dumma!» Eide ikke den fyren noen som helst respekt heller? Jeg strammet grepet litt igjen, og Magne bad tynt for seg.

«Okay, okay, så hadde jeg glemt det da…» pep han forsonende, «men jeg lover å gjøre det godt igjen… siden…!» utbasunerte han med det selvsikre smilet sitt…

«Ånei, den går ikke!» sa jeg, «nå er dommens time kommet for dere to» utbasunerte jeg dramatisk, og jeg kunne se hvordan Anettes blikk begynte å flakke igjen. «Jeg skal slippe dere løs dersom dere lover å knulle en gang til mens jeg ser på… Jeg ble så jævla kåt av å se på dere i sted…» sa jeg og gliste stort til den overraskede Anette. «Ja, for dere var vel ikke ferdig ennå?» sa jeg henvendt til Magne mens jeg blunket lurt…

«Neida, neida… vi hadde tenkt å holde på lenge vi…» sa han troskyldig og blunket tilbake.

Jeg slapp taket i Magne, og det kom et lettelsens sukk fra Anette da hun trodde at det hele var over. Magne snudde henne over på ryggen, – hun var tydelig utilpass av å ha meg så nær innpå seg. Hun så bedende på Magne som om det var opp til ham å sette henne fri, men jeg kjente Magne altfor godt til at han ville la denne sjansen gå fra seg. Han elsket tilskuere i enhver form.

Magne begynte å kysse Anette på munnen, og i starten forsøkte hun å protestere kraftig. Men Magne ville ikke høre på det øret, så han bare fortsatte å kysse henne rundt om på brystene, magen og over alt, og jeg kunne se hvordan hun langsomt begynte å tenne på nytt. Jeg kastet av meg russefrakken og buksene, og satte meg godt til rette med beina i kryss, mens jeg forberedte meg på den deilige underholdningen som var i vente.

Magne så bort på meg med jevne mellomrom for å se hvordan jeg reagerte på situasjonen. Jeg var nesten sprekkeferdig allerede, og han må ha sett hvor kåt jeg ble av å se på Anette der hun vred seg under kjærtegnene hans. Høyrehanda mi var ikke et øyeblikk i ro, og de smattende lydene avslørte hvor kåt jeg var.

«Er du misunnelig Lillie..?» sa han og så fandenivoldsk på meg mens han sugde et bryst inn i munnen.

«Åja, – jeg tror snart jeg setter til…» stønnet jeg mens jeg så på ham med et forpint og sløret blikk.

«Kom her…» sa han nesten faderlig, og la meg ned ved siden av Anette. Så begynte han å kjærtegne oss begge etter tur, – litt på meg og litt på Anette. Men jeg ville helst se på Anette, så jeg reiste meg opp på albuen, bøyde meg over Anette og begynte å kysse henne desperat på brystene. Magne må ha sett ut som et stort spørsmålstegn, men det gav jeg blaffen i. Snart merket jeg at han gled ned og begynte å slikke Anette i fitta. Hun pustet og stønnet som et lokomotiv, og vred seg under den intense behandlingen. Så lot Magne den ene handen gli inn mellom låra mine, og begynte å massere meg i skrittet mens jeg var opptatt med å suge Anettes bryst inn i munnen. Jeg holdt på å besvime…

Anette hadde lukket øynene og stønnet lavt hele tiden. Jeg så på den fristende munnen hennes, og kunne ikke dy meg, – jeg måtte bare smake på hvordan det var å kysse henne. Jeg strakte meg opp og lukket leppene mine over de deilige, myke leppene hennes. Hun rykket til med det samme. Så boret jeg tunga inn mellom leppene, og hun besvarte kysset mitt. Det var helt fantastisk ! Jeg kjente den fløyelsmyke huden hennes under min, og de store, faste brystene var så deilige å holde i. Plutselig ble jeg overveldet av mine egne følelser, og jeg gned meg hardt mot handa til Magne i det den første orgasmen raste gjennom meg.

Jeg kom fort til hektene igjen og bad Magne om å legge seg på ryggen og stikke pikken opp i anus på Anette bakfra. Han gjorde som han ble bedt om, men Anette virket ikke helt blid på å måtte ta imot ham der bak. Etter påtrykk fra Magne, gjorde hun som hun ble bedt om. Så fikk jeg dem til å legge seg ned så begge lå strak på ryggen oppå hverandre med Anette øverst. Dermed hadde jeg fri tilgang til Anettes fitte, mens Magne hadde hendene fri til å kjærtegne brystene og magen hennes.

Magne forholdt seg rolig, men hendene hans vandret hele tiden rundt på de store brystene til Anette. Hun hadde en fantastisk spenstig og fin kropp som jeg lenge hadde hatt lyst på. Jeg fortsatte å kysse Anettes deilige kropp, rundt navlen, nedover magen, på innsiden av låra og oppover til den deilige, duftende og våte fitta hennes som det ennå rant sæd ut av. Anette vred seg som en mark under behandlingen vi påførte henne, og jeg lot tunga gli inn mellom de oppsvulmede kjønnsleppene og dro den opp og ned i hele sin lengde mens jeg stakk et par fingre inn i henne. Da ble hun aldeles vill, og idet jeg satte munnen rett over klitoris og sugde til, så kom hun som et uvær. Jeg kjente bare hvordan fitta klemte til rundt fingrene min.

Men jeg hadde flere planer for henne. Jeg fortsatte å slikke henne forsiktig i fitta til jeg merket at hun begynte å bli opphisset igjen. Så tok jeg handa til hjelp, – først presset jeg inn to fingre i henne, så tre og fire som jeg begynte å knulle henne langsomt med. Jeg kunne kjenne pikken til Magne bak den tynne veggen, og jeg lot fingrene gli opp og ned langs pikken hans et øyeblikk mens han stønnet som svar.

Det rant som en bekk av Anette, og snart tok jeg mot til meg og presset den femte fingeren inn, slik at hele hånden gled inn og åpningen lukket seg pent om håndleddet mitt. Hun gispet til idet hun så hele hånden gled inn, men jeg har små hender, så det gikk lett. Det var nok mest synet som skremte henne, samt tanken på å være så fylt opp i begge hull… Anette klynket som om hun var hardt plaget, men hun så slett ikke slik ut. Hun var så kåt at øynene svømte helt bort iblant.

Det var en underlig følelse å ha hele hånden inni en kvinne, så mykt og varmt og vått og glatt, – og hele tiden kunne jeg kjenne muskulaturen som jobbet rundt handa. Jeg lot fingrene spille over pikken til Magne, vred hånden rundt der inne, og så knyttet jeg hånden så knokene traff omtrent akkurat der jeg mente G-punktet hennes måtte være mens jeg vred rundt. Bingo!

Anette begynte å stønne og hive etter pusten som en gal, og kastet seg opp og ned på pikken til Magne. Jeg vred mer så knokene gled fram og tilbake der inne, og jeg kjente bare hvordan sammentrekningene ble hardere og hardere. Akkurat da Anette skrek til og orgasmen begynte å rive i kroppen, dro jeg den knyttede hånden langsomt ut så det sprengte ordentlig til i fitta hennes. Så kjørte jeg hånden rett inn igjen, og Anette skrek til igjen i nye kramper. Jeg dro deretter hånden ut igjen og gned en flat og våt hånd over hele kjønnet hennes opp mot magen, om og om igjen i lange drag, helt til hun begynte å roe seg ned.

Anette så aldeles pumpet ut etterpå, men jeg var blitt sprengkåt. Heldigvis hadde Magne klart å beholde ladningen sin intakt, så da jeg la meg over Anette, var han straks over meg bakfra. Han skulle til å kjøre pikken i fitta mi, men jeg tryglet om at han måtte ta meg i det andre hullet. Jeg var ennå sår i fitta etter kjempepikken til Rasmus siste natt, men det kunne jeg ikke få forklart der og da.

Magne gjorde som jeg bad om, – pikken gled inn nesten med det samme, og da han begynte å støte på meg bak, ble fitta mi gnidd så herlig opp etter fitta til Anette. Brystene våre gned mot hverandre, jeg kysset Anette lidenskapelig, og da jeg kjente at orgasmen min var i ferd med å begynne å herje i kroppen min, gikk det jammen for Anette igjen… Magne brølte ut sin brunst mens han pumpet mitt bakerste hull full med sperm, og så kjente jeg bare demningen briste, og jeg gled nesten bort på en stor kjempebølge mens hele kroppen ristet.

Jeg og Anette ble liggende lenge å samle krefter etterpå, mens Magne kom seg forholdsvis fort. Vi lå bare og småpratet mens Anette lå og strøk meg over magen. Det kjentes så utrolig deilig ut.

«Du har så deilig en kropp Lillie,» sa Anette stille, «så liten og så utrolig spenstig…» Jeg så på henne og smilte.

«Du har visst ikke sett deg selv i speilet på ei stund du…» sa jeg og flirte. Anette måtte smile. «Dessuten visste jeg ikke at du likte jenter forresten…» la jeg hurtig til.

«Det visste ikke jeg heller,» sa Anette, og så flirte vi alle tre.

Plutselig så Anette på klokken, – hun skulle vært hjemme for lenge siden, så hun fikk på seg klærne i en fart, gav oss hver sin kyss, og så skyndte hun seg hjem. Jeg og Magne ble liggende igjen og småprate litt om det som hadde skjedd, og Magne var litt overrasket over at jeg hadde tent så voldsomt på Anette.

«Jeg trodde ikke du var lesbisk!?» sa han overrasket.

«Jeg er vel ikke lesbisk,» sa jeg fornørmet, «jeg er bare litt bifil…! – Hva er forresten galt med det?!» sa jeg provoserende.

«Ikke noe galt akkurat,» sa han, «men overraskende bare. Du virker bare så utrolig streight ! Mannfolkgal ! Pikksugen altså…!» la han flirende til.

«Slapp av du da!» sa jeg irettesettende. «Hvem er det som knuller to fitter i slengen her, hva? Dessuten skal jeg vedde på at du går å drømmer om å knulle noen av kompisene dine for alt jeg vet!»

«Æsj, det gjør jeg vel ikke…» sa han som om han ikke var helt sikker selv, og jeg lot det være med det.

<>

Lykken så omsider ut til å smile til meg ettersom mine foreldre skulle bort fra torsdag til fredag, men skåret i gleden var at jeg skulle være barnepike for den lille rakkeren jeg hadde til bror, Anders. Jeg ringte febrilsk til gud og hvermann i håp om at noen skulle gå rundt og bære på et inderlig ønske om å forbarme seg over et englebarn på 7 år ei natt, men ingen så ut til å være særlig elskverdig anlagt akkurat da. Så ringte jeg eldstebror min, Bjørn, som alt hadde rukket å bli pappa. Ettersom jeg alltid er så usigelig søt og snill og grei og hjelpsom og…osv, ville han motvillig påta seg oppdraget å holde Anders borte helt fra torsdag til fredag på en betingelse:

«Du skal fortelle meg i detaljer hva du foretok deg, – full rappport!» sa han med en infam og skadefro tone.

«Nææ, – det kommer ikke til å bli noe spennende, – ikke for deg i alle fall,» sa jeg lett henslengt, » jeg skal bare ha besøk av Magne,» la jeg svevende til. «Du vet jo hvor glad pappa er i ham!» Bjørn humret lett, – han visste så altfor godt det ja…

Da omsider torsdagen kom, var jeg i helspenn. Det ulmet og murret i hele kroppen bare ved tanken på hva jeg og Rasmus hadde planlagt med tanke på stakkars Magne som ante fred og ingen fare. Jeg kunne ikke la være å tenke på hvordan det ville bli å være sammen med Magne og Rasmus samtidig, og jeg tenkte plutselig på den gangen jeg hadde vært pålegg i en sandwich med mine to fettere på fisketur. Jeg hadde slett ikke noe imot en gjentagelse av den opplevelsen.

Foreldrene mine skulle dra klokken seks, så jeg våget ikke å avtale noe med Magne før klokken åtte, – for sikkerhets skyld. Jeg visste hvor vanskelig det kunne være å få min mor av sted på tiden… Rasmus derimot hadde jeg lovet å ringe når kysten var klar.

Jeg holdt på å gå ut av mitt gode skinn mens jeg ventet på å få gamlingene ut av huset. Først da klokka hadde passert syv ble alt stille, og jeg fikk sendt Anders over til min bror og ringt til Rasmus som dukket opp fem minutter senere. Han virket like oppkavet og rastløs som meg, så jeg fant fram ei flaske fra pappas rikholdige «vinsamling» som vi kunne roe oss ned på, og vi satte oss i sofaen på stua. Jeg fortalte Rasmus om siste gangen Magne hadde vært på besøk, – den gangen lillebror kom over oss på rommet og Magne som hoppet ut av vinduet for å unnslippe min fars vrede… Rasmus flirte og begynte å se seg engstelig om, som om min far plutselig skulle dukke opp fra ingenting.

Jeg satte meg skrevs over fanget til Rasmus og kunne ikke la være å gni meg mot den enorme bulen han hadde under klærne mens vi kysset lidenskapelig. Aller helst ville jeg flådd av ham klærne og tatt ham der og da, men jeg tenkte også på Magne som kunne dukke opp.

«Hvem har du egentlig mest lyst på, – meg eller Magne?» sa Rasmus plutselig og så meg dypt inn i øynene.

«Deg selvsagt,» sa jeg kjapt, «du er jo nærmest…» og Rasmus måtte le.

Presis fem på åtte ringte det på døra, og Rasmus ble skyndsomt dyttet ut på vaskerommet med vinglasset sitt. Så gikk jeg og åpnet for Magne, som hadde favnen full av ølbokser. Han lempet dem fra seg på salongbordet og tittet på vinflaska.

«Jøsses, har du drukket alt det der!?» sa han oppvakt da flasken var mindre enn halvfull. Han visste at jeg tålte lite.

«Nei er du gal!» sa jeg, «den var åpnet fra før,» løy jeg, og ble plutselig oppmerksom på korken og åpneren. «Mamma skulle visst fyre opp litt før de dro,» la jeg forklarende til. Så slo jeg armene om ham og veltet ham over ende på sofaen.

«Gjett om vi skal få en herlig natt!» sa jeg opphisset og kysset ham grådig.

«Må jeg vente helt til i natt…?» sa han med uskyldig stemme.

«Selvsagt ikke, – tosken!» sa jeg og begynte å dra av ham klærne. «Jeg har bare lengtet meg syk etter deg i hele dag,» sa jeg med ettertrykk. «Du gjør meg bare så jævla kåt… helt siden den dagen med Anette…» pustet jeg og dro av ham buksene. «Du er bare altfor deilig til å være sann!» Magne gliste stort og var selvsagt enig…

Alt jeg sa var jo sant, men det Magne ikke visste, var at jeg også ble så utrolig kåt ved tanken på Rasmus som satt ute på vaskerommet og dro skinn mens han måtte høre på oss to som begynte å bli mer og mer tent og støyende der vi sloss for å få av hverandre klærne.

«Når vi er ferdig med russen,» peste Magne, «så skal du aldri mer få lov å gå i bukser ! – Du får kun lov til gå i skjørt uten truse under!» Han var tydeligvis lei alle klærne.

«Og du skal få gå naken!» stønnet jeg mens jeg flådde av det siste plagget.

Endelig var vi nakne, Magne satt i sofaen, og jeg la meg på kne på gulvet og sugde inn pikken hans i munnen, langt ned i halsen! Magne la hodet bakover og stønnet høyt med det samme. Jeg var sprengkåt, og akkurat da kunne hele verden rast sammen rundt oss uten at jeg hadde rikket meg av flekken. Først skulle jeg ha pikk, så kunne verden få rase sammen så mye den ville! Ah! Magne smakte helt fortreffelig!

Så satte jeg meg skrevs over fanget på Magne og styrte den lange, deilige pikken hans inn i mitt rennende, kåte hull. Herregud så kåt jeg var! Jeg klarte ikke å vente lenger. Jeg elsker å knulle sittende, og Magne hadde for tilfellet sugd seg fast i et bryst mens hendene vandret over hele kroppen min. Jeg tenkte et øyeblikk på Rasmus igjen, som satt på vaskerommet og hørte på oss, men det gjorde meg bare ennå mer kåt.

Jeg begynte å ri Magne i et heftig tempo. Jeg la et par fingre over klitten og gned frenetisk mens jeg lot den andre hånden gli ned bak meg og stakk en våt finger inn i hullet bak på Magne. Han stønnet til i ren nytelse, og jeg kunne merke hvordan kurven hans plutselig skjøt fart. Snart kom vi i et samstemt brøl som nok hørtes lenger enn til vaskerommet. Stakkars Rasmus!

Legg igjen en kommentar