Rødruss med forviklinger del 4

Da vi igjen begynte å få bakkekontakt, tok jeg Magne i hånden og slepte ham med meg inn på rommet.

«Legg deg på senga!» forlangte jeg mens jeg smilte hemmelighetsfull. «Jeg har en overraskelse til deg.»

Magne la seg lydig ned med en skeptisk mine som tydelig viste hvor usikker han var på hva jeg nå hadde funnet på. Men han var som vanlig alltid sugen på nye ting, og av en eller annen merkelig grunn, stolte han på at jeg ikke ville skade ham på noen måte. Så da jeg begynte å binde ham fast i senga, protesterte han ikke. Men han var ikke like fornøyd da jeg satte bind for øynene på ham, og satte stereoen høyt på for å overdøve eventuelle lyder som kunne røpe når Rasmus gjorde sin entre.

Jeg la meg over Magne og kysset ham grådig mens jeg gned meg oppetter ham, og pikken hans begynte å røre på seg igjen.

«Vil du prøve noe helt nytt?» sa jeg fristende, og Magne tenkte seg litt om.

«Tjaaa… det spørs» sa han nølende, og jeg satte i en gapskratt.

«Som om du har noen mulighet for å unnslippe noe som helst nå!?» sa jeg med et overlegent smil, og Magne virket straks litt mer usikker. Nå hadde jeg ham akkurat der jeg ville, hvor han verken kunne eller ville protestere, det var jeg ganske overbevist om.

«Bli liggende her!» befalte jeg som om han hadde noe valg, «jeg er snart tilbake…»

Jeg smatt ut av rommet og lukket døren bak meg. Så gikk jeg inn på vaskerommet hvor Rasmus satt halvnaken med en stiv påle i handa. Jeg gav ham et grådig kyss. Den lette berøringen av min nakne kropp mot hans, fikk det til å gå ilinger gjennom meg, og jeg så hvordan pikken hans vokste noen hakk.

«Nå er tiden inne» hvisket jeg. «Ta av deg resten av klærne og bli med meg, men vær stille, han må ikke merke at du er tilstede før jeg sier ifra… OK?» Jeg så fast på Rasmus som nikket iherdig mens han dro av seg klærne. Så fulgte han meg hakk i hel tilbake til soverommet hvor Magne lå med en kjempereisning nesten til navlen. Den kåte fyren ble tydeligvis tent bare ved tanken på at noe skulle skje!

Jeg så bort på Rasmus som bare stod og stirret med halvåpen munn på Magne i senga. Det var ikke vanskelig å se at han likte det han så, for pikken stod plutselig i stram giv akt oppover magen, og han var helt sløret i blikket.

«Jaa…?» mumlet Magne utålmodig borte fra senga, «når begynner det å skje noe da…?» Han hadde oppdaget at jeg var tilbake igjen og jeg måtte smile. Jeg og Rasmus hadde planlagt nøyaktig hva vi skulle gjøre med Magne, og nå var det showtime!

Jeg satte meg ved siden av den anspente Magne i senga, og begynte å kysse ham oppover magen og brystet, uten å berøre ham med annet enn munnen. Han svarte med små vellystige låter, – dette var kjente trekk for ham og han roet seg ned. Jeg fortsatte å kysse ham over det hele fra isse til såle, og han begynte å vri seg under behandlingen, som tydelig ikke var konkret akkurat der han aller mest ønsket den.

Da jeg mente at han var blitt sånn passe mør, reiste jeg meg, gikk rundt senga og stilte meg ved siden av Rasmus mens jeg gjorde tegn til ham om å sette seg på senga og overta. Rasmus satte seg forsiktig ned, bøyde seg over Magne, og kysset ham fra brystet og nedover mot skrittet. Magne gryntet fornøyd, intetanende om at det var Rasmus som hadde føringen.

Rasmus virket utrolig kåt nå, og snart stod han på alle fire over Magne. Jeg pekte mot pikken til Magne, og Rasmus kysset den lett mens Magne stønnet til. Endelig på rett vei, tenkte nok han. Han forsøkte å jukke opp mot munnen for å få mer, og Rasmus så opp på meg. Jeg gav tegn til at han skulle ta den i munnen, og jeg måtte gni meg mellom beina når jeg så at Rasmus sugde pikken inn i munnen mens Magne begynte å vri seg under ham. Hvilket syn!

Jeg ble mer og mer kåt av å se på de to i senga, og merket at jeg gjerne skulle deltatt i seansen selv. Det rant nesten strie strømmer av meg, men min tid kom nok, trøstet jeg meg med. Så listet jeg meg bort til stereoanlegget og dempet lyden helt ned, og hostet litt med vilje mens jeg studerte Magne. Han skvatt plutselig til som om noen hadde bitt ham, og Rasmus stoppet et øyeblikk med sugingen.

«Lillie?!?» ropte Magne med engstelse i stemmen.

«Ja…?» sa jeg borte fra stereoen, «hva er det?» Jeg var påtatt uskyldig i stemmen, og det ble helt stille et øyeblikk.

«Hvem… hvem er det som …aah…suger meg?» spurte Magne mens han kvalte et nytt stønn. Rasmus var i full gang igjen.

«Kan du ikke kjenne det da…?» ertet jeg.

«Ahh…herregud… jeg tror jeg blir gal….» stønnet Magne. «Ikke Anette vel..? Neei… » Magne var usikker og helt forvirret nå.

«Er det deilig?» spurte jeg.

«Å ja! Hun… hun suger… aldeles fantastisk…!» pep han med sammenbitte tenner, og jeg måtte smile til Rasmus der han lå med munnen full av pikk. Han kunne ikke la være å røre litt ved sin egen svulmende pikk innimellom, og han pustet tungt om kapp med Magne.

«Vent litt…vi skal bare skifte stilling på deg…» sa jeg, gikk så bort og satte meg skrevs over brystet til Magne.

I fellesskap fikk vi løsnet beina på Magne, bøyde dem opp mot hendene hans og festet de der, slik at han ble liggende sammenbrettet med føttene opp og ut til sidene og med rumpa deilig blottet foran Rasmus. Heldigvis var Magne av den myke sorten! Jeg rakte Rasmus en flaske med olje, før jeg gled bakover og plasserte den våte fitta mi over ansiktet til Magne og bad ham slikke det han var god for. Så sugde jeg pikken hans inn i munnen mens jeg lå og så på at Rasmus smørte inn det bakerste hullet til Magne med olje.

Magne begynt å ane at noe spesielt var i gjære, men hvor spesielt hadde han nok ikke gjettet ennå. Han trodde nok fortsatt at han var omgitt av to jenter… Han forsøkte å protestere mot behandlingen der bak, noe som var helt håpløst med munnen full av fitte. Rasmus gjorde grundig arbeid. Etter å ha smurt godt både rundt og inni rumpen til Magne, stakk han inn et par fingre for å vide ut hullet, og snart hadde han tre av sine grove fingre inne. Dette måtte Magne ha vært gjennom før, tenkte jeg, så lett som han tok imot Rasmus sine fingre. Magne snøftet, stønnet og klynket mens Rasmus bearbeidet ham.

Da Rasmus erstattet de tre fingrene med pikken sin og begynte å trenge inn i rumpen til Magne, hørte jeg bare en eneste lang ralling nede fra halsen på Magne, før han begynte å hyperventilere noe til de grader. Han slikket som en gud, eller så var det bare meg som ble så utrolig opphisset av å se på pikken til Rasmus som langsomt trengte inn centimeter for centimeter i Magne. Jeg glemte nesten å suge på pikken hans, og han stønnet og kved hele tiden. Nå hadde det tydeligvis gått opp for ham hva som holdt på å skje…

Med mye møye og stort besvær, klarte omsider Rasmus å få inn kjempepikken sin i Magne, som nå var nesten borte vekk i nytelse. Jeg gned klitten min mot haka hans mens han knullet meg med tunga, og da Rasmus begynte å knulle Magne i langsomme tak ut og inn, kjente jeg orgasmen komme veltende inn over meg i et voldsomt tempo, og jeg skalv i kramper mens Magne måtte svelge en hel innsjø, slik som det flommet ut av meg.

Jeg rullet meg av Magne så han kunne få puste litt, – så tok jeg pikken hans i munnen igjen mens jeg masserte en håndfull testikler i hver hånd.. De to var tett på å komme nå, og Rasmus hadde økt takten slik at han formelig banket pikken ut og inn av Magne. De lagde så groteske lyder etter hvert at jeg var redd for at naboen skulle begynne å banke i veggen. Så kom Magne med et brøl som en afrikansk løve ville misunt ham, og den ene spruten etter den andre gikk helt ned i magen på meg, og etter et par pump til, så stivnet Rasmus i et likeså dyrisk brøl mens han kom i seige støt inni Magne.

Magne klynket da Rasmus dro seg forsiktig ut, og jeg var rask ut med å få løsnet hender og føtter på Magne. Han falt aldeles sammen som en våt gulvklut ute av stand til å røre seg. Så fjernet jeg bindet fra øynene, og han så like på Rasmus som satt på kne mellom beina hans med et fåret uttrykk.

«Rasmus!?» ropte han overrasket, og Rasmus nikket genert og rødmet. «Fy faen..!» utbrøt han så, «det er det beste jeg noen gang har opplevd..! … Lillie din lille jævel! Har jeg bursdag eller noe sånt…?» undret han og så på meg med et bredt smil.

«Jepp!» sa jeg kjekt. «Hver eneste dag..!» Magne slo armene rundt meg og kysset meg lidenskapelig.

«Å Lillie! Jeg elsker deg!» utbrøt han. «Vil du gifte deg med meg..?»

«Aldri i livet! Er du gal?» sa jeg oppbrakt. «Det skal du i alle fall få slippe! – Dessuten skal jeg jo gifte meg med en arabisk sjeik eller noe… en impotent en riktignok, – med masse penger!» la jeg til, og så lo vi alle tre.

Jeg gikk ut på stua og hentet noen av ølboksene som Magne hadde hatt med, og vi slappet av med hver vår pisslunkne øl. Jeg var ikke helt fornøyd med tingenes tilstand, – her hadde jeg to mannfolk med hvert sitt virile utstyr, men se hva det ble til av det, tenkte jeg surt. Jeg syntes det var på sin plass at det snart ble min tur igjen nå. Jeg var allerede i ferd med å bli kåt, og Magne luktet lunta!

«Det var da fælt så sur som du ser ut da jenta mi?!» sa han påtatt omtenksomt. «Har du ikke fått knullet nok i dag du da…» sa han og var sååå medfølende.

«Tosk!» sa jeg, men det var jo deilig at han skjønte tegninga…

«Hva sier du Rasmus… skal vi gi Lillie en skikkelig omgang som hun sent vil glemme?» sa Magne og gliste bredt.

«Greit for meg…» smilte Rasmus, «men først må jeg få vasket bort det her…» antydet han mot en ikke altfor ren pikk. Så gikk han for å vaske seg.

Det begynte å pirre så deilig i magen igjen ved tanken på at noe skulle skje, og at det var Magne og Rasmus som skulle stå for regien. Jeg la meg tett inntil Magne, som straks begynte å kjærtegne meg rundt om på hele kroppen slik han visste at jeg likte det best, og jeg kjente hvordan det begynte å sitre i hele kroppen. Så kom Rasmus tilbake og la seg slik at jeg ble liggende med en fyr på hver side. Den ene kysset oppover mens den andre kysset nedover og vise versa. Jeg bare nøt, delvis med en pikk i hver hånd, – gjett om jeg hadde det som plommen i egget!

Magne endte etter hvert opp mellom mine ben og begynte å slikke meg så deilig som bare han kunne gjøre det, mens Rasmus tok seg av brystene som ble skikkelig bearbeidet med hender, kyss og små bit. Rasmus var akkurat sånn passe hardhendt, og jeg kjente snart en ny orgasme bygge seg opp som en flodbølge. Men så stoppet plutselig Magne med slikkingen, og jeg kunne skreket av skuffelse, – det var jo så nære…

Magne dirigerte Rasmus over på rygg, og bad meg sette meg oppå ham. Akkurat det var lettere sagt enn gjort visste jeg fra tidligere forsøk, men jeg skrevde over det kjempestore lemmet til Rasmus og begynte å tre meg langsomt på. Det føltes nesten som å være jomfru hver gang når den enorme staken begynte å brøyte seg vei innover, men etter litt tid var han helt i bunn, og jeg begynte å bevege meg forsiktig opp og ned på ham, mens Magne begynte å smøre meg inn bak.

Jeg kjente at jeg begynte å få den samme deilige paniske følelsen igjen som jeg hadde fått sist jeg forsøkte meg med to fyrer, og med den digre kjempen til Rasmus, ville ikke dette bli noe kjære mor akkurat! Magne lot et par fingre gli ut og inn der bak, og jeg syntes det var mer enn nok. Jeg var i ferd med å akselerere som en speedbåt. Så dro han ut fingrene og erstattet dem med den lange kjeppen sin, og jeg skrek ut direkte i en ny orgasme med det samme han gled innenfor ringmuskelen. Så trykte han den helt i bunn, og jeg trodde jeg revnet mens jeg red på en hel serie av orgasmer.

Men de to hadde nå bare så vidt blitt varm i den trøya de ikke lengre hadde på seg. De begynte forsiktig å bevege seg ut og inn i et samstemt tempo, og jeg var som i en helt annen verden. Jeg klarte ikke å følge med lenger, jeg lå bare still og seilte rundt i min egen tåkedis mens de to gikk som et dobbelt stempel ut og inn. Jeg kjente at det bygget opp til en voldsom bølge igjen. Jeg steg høyere og høyere, og det kjentes som en hel demning holdt på å briste inni meg. Hele kroppen begynte å skjelve, og så eksploderte jeg et inferno av kramper. Jeg bare kom og kom, og det ville ikke gi seg før jeg falt helt sammen ute av stand til å bevege meg.

«Stopp, stopp… jeg … orker ikke mer…» tryglet jeg, og Magne dro seg motvillig ut mens jeg veltet meg av Rasmus og ble liggende på magen helt utslitt!

«Pokker heller…bare to minutter til…!» hveste Rasmus og dro meg opp i et forsøk på å få meg på alle fire, men jeg sank sammen så jeg ble stående med rumpa opp og hodet hvilende på madrassen. Så kjørte han kjempepikken i meg bakfra. Jeg klarte ikke å protestere, så jeg kunne ikke annet enn å la det skje så utmattet som jeg var.

Jeg følte meg helt viljeløs og totalt hjelpeløs der og da, og så merkelig det enn føltes, ble jeg kåt igjen da Rasmus hensynsløst begynte å banke pikken sin inn og ut av meg. Magne følte seg visst litt i villrede over det som skjedde, han ville gjerne være med han også. Og i ren desperasjon fikk han øye på rumpen til Rasmus der den gikk som et stempel mens han pumpet pikken sin ut og inn av meg.

«Jøsses, hvilken deilig ræv du har Rasmus!» sa han hest før han grep oljeflasken, gned litt olje i rumpen på Rasmus og på sin egen pikk, og så presset han den inn med voldsomt kraft mens han holdt ham i et fast grep.

Jeg skjønte ikke med det samme hva som skjedde da Rasmus rykket til med et stønn, men da jeg tok et glytt bakover mellom beina mine, fikk jeg se Magne som knullet Rasmus bakfra i et voldsomt tempo som forplantet seg videre til Rasmus og meg. Jeg var i ferd med å gli lenger og lenger bort i min egen nytelse, og da Rasmus etter noen edeløse uker endelig brølte til tett fulgt av Magne, gikk det for meg igjen.

Siden husker jeg ikke mer før jeg våknet langt utpå natta. Det kjentes ut som jeg var ute i rom sjø, men det var bare Rasmus og Magne som ikke hadde fått nok av hverandre. Jeg orket knapt å lette på et øyelokk engang før jeg sovnet videre igjen.

Og har de ikke fått nok nå, så holder de vel på ennå… Snipp snapp snute, – så var hele russetida ute…!