Reise Rapport

Det var fredag eftermiddag og Kjell og jeg hadde gjort oss ferdig med fire dager med harde møter i Amsterdam – finansieringen var i orden og båten vi hadde inspisert, var i boks.

Vi hadde bestemt at i stedet for å haste avgårde til Schipol får å nå siste fly hjem, ville vi heller ta en kveld i Amsterdam og starte med en god middag. Nydusjet og fornøyd med oss selv og resultatet vi hadde oppnådd, ankom vi til en hyggelig Indonesisk restaurant, hvor vi hadde vært før.

Vi hygget oss med maten og en flaske vin ble til to. Endelig ferdig, bestemte vi oss for å gå tilbake til hotellet siden været var fint og Amsterdam viste seg fra sin beste side på en fredag kveld. Folk som var ute får å ha en kveld på ‘byn’. Vi ruslet av gårde, kikket litt her og der og bestemte oss for å ta en øl på et utested. Alle bord var fulle med unge og gamle, samtalene gikk. Endelig, der ble det et bord ledig – vi satte oss ned og bestilte to glass øl.

Humøret var på topp og vi begynte så vidt å tenke på nattklubb – det var jo fredag og ikke hadde vi det travelt med å komme tilbake til Norge heller. Vi hadde merket oss et bord like ved oss, med 6 damer som virket som de hadde det riktig så morsomt der de satt. Det var forsatt tidlig, ikke riktig 10 på kvelden enda.

Som vi satt der, kom plutselig en av damene fra bordet vi hadde kikket litt på bort til oss og sa: ‘Vi har hatt loddtrekning og hun i den røde kjolen har vunnet deg’ til Kjell og til meg sa hun: ‘ og du har blitt vunnet av hun med den grønne kjolen som sitter ved enden av bordet vårt’.

Litt paff ble vi jo, dette var uvanlig. Men, som gode representanter for Norge takket vi for æren og inviterte like godt hele laget på drinker. Det viste seg at damene var fra Mexico og alle var lærere. De hadde vært på kurs i Holland og skulle tilbake til Mexico på søndag. Riktig trivelige var de, alle sammen. Hun som hadde ‘vunnet’ meg – Maria – var 36 år gammel og kom fra Mexico City. Riktig søt var hun og jeg kunne ikke la være å legge merke til de lange bena som stakk ut fra en lårkort ettersittende grønn kjole.

Praten gikk livlig rundt bordet og plutselig kjenner jeg en hånd som legger seg på låret mitt. Maria og jeg hadde funnet tonen fort og litt overrasket over å finne hånden hennes på låret mitt, smilte jeg til henne. Dette kunne bli interessant. Jeg tok hånden hennes og strøk den forsiktig med min egen og fikk et godt tak rundt låret mitt tilbake.

Etter et par runder med drinker, foreslo jeg at vi burde flytte oss tilbake til hotellet vårt, hvor det var en hyggelig nattklubb i kjelleren. Alle var med, vi fant to drosjer og med Kjell i den og jeg i den andre, bar det avsted til hotellet. Jeg ble sittende midt mellom min ‘vinner’ og en av de andre damene. Det varte ikke lenge før Maria la seg inntil meg og begynte å føre hånden sin oppover låret mitt – jeg kunne føle hvordan ‘Gustav’ reagerte. Den krommet seg innenfor buksesmekken, nø Maria sikkert også market, da hun snudde hodet sitt mot meg og gav meg et kyss på kinnet, mens hun stadig nærmet seg ‘Gustav’ med myke bevegelser.

Plutselig merket jeg en hånd som forsiktig klemte meg på det venstre låret og sannelig hadde ikke Juanita, som hun het, lagt sin hånd på plass der. “Gustav’ begynte virkelig å ane at nø morsomt kunne være i vente. Da merket jeg at Carmen, som satt i forsetet, hadde snudd seg og fulgte interessert med oss i baksetet. En hånd på hvert lår som begge snart var ved målet. Det var tydelig at damene hadde bestemt seg at de skulle ha det litt spennende før de dro tilbake til Mexico.

Et sted måtte jeg ha armene mine, så jeg la en arm rundt hver dame som begge nå lå tett inn til meg. Jeg lot hendene mine gli ned mot bryst, som viste tydelig at brystvorter hadde begynt å knuppe seg under tynne kjoler. Et tydelig sukk kom fra begge damene da jeg berørte faste pupper, som tydelig like det jeg gjorde. Jeg lot fingrene mine gli lett rundt brystvortene som bare ble enda større under hendene mine. Det ble tydeligvis for mye for både Maria og Juanita, som kastet all forsiktighet til side og med en hånd som holdt fast rundt pungen min og beveget den med små runde bevegelser og den andre med et fast grep rundt “Gustav’ – som struttede mot buksene mine og gjerne ville ut i det fri – ble jeg runket lett opp og ned. Slik ankom vi til hotellet hvor Kjell og de andre damene ventet på oss. Med et stort smil stod Kjell der med en arm rundt to av våre nye venninner.

Fulle av forventinger ruslet vi ned til nattklubben, hvor vi fikk et bord i et hjørne hvor en stor sofa formet seg rundt mesteparten av bordet. Bestilte champagne og praten gikk. Maria ville danse, musikken var bra og vi var tydelig kåte begge to.

I det dunkle lyset, begynte vi å bevege oss til en sakte dans. Maria klistret kroppen sin til min – jeg kunne ikke fått ett hårstrå mellom oss. Hun skjøv frem hoftene sine mot pikken min, som presset seg mot henne. Maria vippet hode sitt opp mot meg og gav meg et heftig vått kyss og sa til meg at jeg måtte love å danse med de andre også, nø jeg ikke hadde nø imot der og da.

Bak oss i sofaen ved bordet vårt, kunne jeg se Kjell bli oppvartet av to av de andre venninnene. Jeg kunne så vidt se to hender som ivrig knadde Kjell langs innsiden av lårene hans.

Jeg begynte å danse med Juanita og det same gjentok seg. Hun boret kroppen sin inn mot min og jeg kunne kjenne at hun hadde det vi gutta ofte kaller ‘bolle-mus’. Hun roterte kjønnet sitt mot “Gustav’ mens vi danset og som Maria hadde gjort, ga hun meg et våt tungt kyss med en sprelsk tunge, som lovet mye mer.

Svett og varm av dansen, satte vi oss ned. Champagnen stod på is og nå drakk Maria, Juanita og jeg av samme glass. Effekten av alkoholen som blandet seg med varme kropper og svak duft av parfyme, gav oss alle en skikkelig ‘high’. Med armene rundt to damer, kjente jeg at Maria begynte å dra i glidelåsen på buksene mine. Hmmm, hvordan ville det gå her inne på en nattklubb. Vel, mørkt var det i kroken vår og ‘Gustav’ ville gjerne ut å lufte seg. Jeg følte en myk hånd i skrittet mitt, som åpnet boxern min og med et byks var ‘Gustav’ fri. Maria pustet tungt og både hun og Juanita så på ‘Gustav’ med våte øyne. Maria tok tak rundt staken min og dro hunden ned slik at hele penis hode kom til syne. Juanita som også ville være med å leke, holdt en varm hånd rundt ballene mine der vi satt og rullet de lett rundt. Jeg pustet tungt og så at Kjell og de andre venninnene fulgte med på det som skjedde.

Hemningene var lagt vel til side og jeg nøt det som ble gjort med meg. Faktisk var det spennende å sitte slik og la de andre se på oss. Atmosfæren var til å ta på.

Jeg lukket øynene og nøt å føle at Maria dro hunden på pikken min sakte opp og ned, mens Juanita stadig befølte pungen min med sin varme hånd. Juanita snudde seg litt og gled sakte ned på knærne sine. Til min store overraskelse la hun hånden sin over Maria’s og ledet ‘Gustav’ opp til leppene sine og lot tungen gli lett over hode på pikken min. Jeg var nær ved å eksplodere når Juanita lot hode på en sprengferdig kukk gli inn i munnen sin.

Jeg pustet tungt og en varm god følelse omgav meg. Kunne dette blir bedre.?

Jeg kastet et blikk bort på de andre som fulgte med oss tre med store øyne. Kjell ble tatt hånd om på samme måte som jeg og jeg kunne skimte den stive kukken hans som stakk opp av buksesmekken, med to hender som masserte den.

Jeg kjente at det begynte å stivne i ballene mine og det ville ikke vare lenge før jeg kom til å sprute sæd utover alt og alle, om dette fortsatte. Jeg løftet hode til Juanita i siste liten og følte hvordan det sprengte i hele meg. ‘Gustav’ glinset lett i det svake lyset etter behandlingen munnen til Juanita hadde gitt meg. Jeg bestemte meg, fikk ‘Gustav’ på plass med vanskelighet, opp med glidelåsen og bort til baren hvor jeg ordnet med regningen. Samtidig bestilte jeg noen flasker med champagne opp til rommet.

To av damene våre hadde blitt budt opp av et par andre gjester og så ut til å ha det bra der de var. Vi var 6 igjen, 4 damer og 2 menn – hvordan skulle dette gå.? Vi samlet oss og opp til rommet vårt bar det. Kjell og jeg hadde heldigvis ordnet med to mini-suiter som lå vegg i vegg med dør imellom.

Room service hadde allerede levert champagnen og i svak belysning smalt den første korken. Alle var i et lunt og varmt humør og da jeg skjenket champagne i glassene våre hørte jeg latter bak meg. Jeg snudde meg og der til myk musikk fra radio, hadde en av damene begynt å strippe. Flott var hun også med langt kullsvart hår, mørke øyne og lange rette ben som var kommet frem i sin helhet da hun allerede hadde kastet kjolen og BH’n. For et flott par bryster som kom til syne, de vugget i takt med bevegelsene hennes og både Kjell og jeg måtte trekke pusten dypt et par ganger.

Dansen smittet over på oss alle og hun som hadde ‘vunnet’ Kjell var i ferd med å få skjorten og resten av klærne hans av og det så ikke ut som han strittet alt for mye imot.

Jeg så at Maria satt i en stol på andre siden av rommet og merket at hun satt å sprikte med bena og da så jeg det – hun satt å viste frem hele herligheten sin – en mørk busk med masse svart hår tittet frem under kjolen hennes. Hun ga meg et hett blikk og jeg tok med to glass champagne og gikk over til henne. Hun tok en supp av glasset som hun satte ned på gulvet og strakte hendene mot meg, tok tak i beltet mitt, dro det av meg og dress buksen falt ned. Jeg tok av meg skjorten og ble stående i bare boxern, som viste at ‘Gustav’ var mer enn klar til å hoppe ut.

Med begge hendene dro hun sakte av meg boxern og en sprelsk pikk spratt frem rett i ansiktet til Maria. Hun befølte meg lett rundt pungen min og jeg grøsset, frøs nesten på ryggen av den lette berøringen hennes. Hun så meg dypt i øynene i det hun tok et lett men fast tak i ‘Gustav’ og dro meg nærmere til seg. Hun åpnet leppene og lot tungen leke lett over et pikk hode, som var sprengferdig og som viste aldri så lite sæd rundt det lille hullet. Hun tok hode inn i munnen og rullet tungen rundt, smakte på en dråpe sæd som hadde piplet ut – runket meg sake med hånden sin. Snakk om å være i himmelen. Det hele var så sensuelt, jeg lukket øynene og lot Maria gjøre som hun ville.

Plutselig kjente jeg en hånd som klemte begge rumpeballene mine. Jeg snudde meg og der stod Juanita, naken. Hun klemte seg inntil meg bakfra og jeg kjente den deilige myke kroppen hennes. Det var tydelig at hun ville ha litt oppmerksomhet. Maria hadde nå hele pikken min inne i munnen sin og selv om jeg gjerne skulle ha blitt der, måtte jeg ta en pause for ikke å komme med tidenes eksplosjon. Jeg løftet Maria opp og tok de begge over til den store sengen på rommet. Liggende på ryggen, plasserte jeg Juanita på huk over ansiktet mitt og lot Maria fortsette med munnen sin på ‘Gustav’.

Juanita var tydelig kåt, og fitta hennes formelig rant med saft. Jeg lot tungen min gli lett over hele sprekken hennes og hun kastet hode bakover i ren ekstase, tok tak i hode mitt og boret ansiktet mitt inn i musa hennes. Tungen min fant frem til en klitt som hadde blitt så stor at jeg kunne ikke huske å ha opplevd nø slikt før. Jeg sugde og lot tungen min gjøre det beste jeg kunne for henne, følte at fitte leppene hennes ble større. Hun jokket mer og mer mot ansiktet mitt som nå var helt vått fra saft som stadig dryppet ut fra fitta hennes.

Kroppen til Juanita spente seg og det var like før hun fikk en orgasme. Jeg rullet ut fra under henne og Maria slapp kukken min med et slurp, som hadde vært langt inne i munnen hennes. Jeg la Juanita på ryggen, brettet ut bena hennes og kunne se rett inn i en våt pulserende fitte som ba etter å få kukk. Maria plasserte jeg på skrevs over ansiktet til Juanita som var hinsides kåt og som strakte tungen sin opp mot musa til Maria og begynte å slikke henne med innlevelse.

Juanita sitret der hun lå og slurpet i seg fitte saft fra Maria og ‘Gustav’ var på bristepunktet igjen. Mellom bena til Juanita, brettet jeg leppene på fitta hennes til side og kukken min gled inn i mørket, omgitt av varme og saft som rant ut og nedover lårene hennes og på ballene mine. Hun jokket mot meg med hoftene sine og pusten hennes gikk tung der hun lå på ryggen med tungen sin slurpene rundt klitten til Maria som satt over ansiktet hennes og gned musa si ned mot henne. Jeg tok tak i hoftene til Juanita og dro henne mot meg og kjente at pikken min vokste inne i henne. ‘Gustav’ gled inn og ut av fitta hennes og det ble mer og mer vått.

Jeg ble oppmerksom på andre som satt på sengen og så på oss. En av de andre damene lå å fingerknullet seg selv mens hun så på oss tre og på kukken min som nå gikk som en damphammer inn og ut av musa til Juanita. Hun tok en drypp våt finger ut av fitta si og begynte å kile meg i anus, som gjorde meg helt vill. Jeg økte takten og Juanita begynte å riste i hele kroppen da en orgasme tok henne til himmels. Det piplet ut klar veske fra fitta hennes der kukken min fortsatt gjorde god nytte for seg. Jeg kjente en glatt finger bak meg som søkte etter anus og fant hullet. Fingeren hennes gled inn i meg og jeg rakk så vidt og se bak meg å se at hun fortsatt fingerknullet seg selv med en annen finger opp i meg. Da eksploderte jeg – i lange drag kom jeg inn i Juanita som fikk en ny runde med orgasme da hun kjente sæden min som flommet inn i fitta hennes.

Samtidig gikk det for Maria som satt på skrevs over ansiktet til Juanita. Hun klynket og kastet hode bakover og klar saft fra fitta hennes rant ut og ned i ansiktet til Juanita som slikket det inn i munnen sin.

Jeg trakk pikken min ut av fitta til Juanita og rullet rundt på sengen og var i 7.himmel. Hun som hadde ligget å fingerknullet seg selv grep et tak i kukken min som fortsatt stod som en flaggstang og tok den inn i munnen sin. Hun fikk de siste dråpene av sæden min mens hun fortsatte å runke meg – herlig. Men hun ville ha mer og hun ville ikke la gå av pikken min. Hun satte seg på skrevs over meg og ‘Gustav’ gled inn i en litt trang men våt og varm fitte. Hun – ja, hun het faktisk Anna – var den eneste som ikke hadde blitt pult enda og nå gikk det opp og ned og jeg kjente hvordan kukken min reagerte da hun gav seg over for en orgasme som gjorde musa hennes enda litt trangere. Det var som hun melket kukken min med musklene i musa si. Jeg trakk meg ut av Anna mens jeg fingret lett med klitten hennes mens det rant fitte saft ut av sprekken hennes og ned over i skrittet hennes. Det glinset våt nedover hele sprekken hennes og jeg kunne ikke motstå fristelsen av å kile henne lett rundt rumpe hullet, som hun tydelig likte. Hun vred på seg for at jeg skulle kunne få bedre tilgang og våt som hun var, lot jeg først en finger gli forsiktig inn i hullet bak som videt seg ut og da fikk jeg inn 2 fingere. Anna var i ekstase igjen og viste meg tydelig hva hun ville ha – kukken min opp i anus. Det var ingen vei utenom. Anna snudde seg rundt og stod på alle fire, med rumpa i været.

To av de andre jentene som lå og hvilte på sengen smilte til meg, tok seg selv i fitta som fortsatt var kliss våte og smurte fitte saft over skaftet mitt. Glatt som jeg var nå og med Anna som lå og ventet på alle fire, gled ‘Gustav’ inn mot hullet bak, hvor jeg
møtte litt motstand, men Anna skulle ha den inn og dyttet imot og dermed skled jeg inn i henne. Dette gjorde de to andre på sengen kåte igjen og de ville gjerne hjelpe Anna litt. Den ene la seg foran hodet hennes og åpnet bena så Anna kunne slikke henne mens jeg pulte henne i rumpa. Den andre la seg mellom bena mine og Anna’s og kunne se rett opp i fitta til Anna, som ennå dryppet fittesaft og begynte å leke med klitten til Anna. Samtidig kunne hun se kukken min som drev inn i rumpa til Anna og dette gjorde hun som lå under oss enda mer kåt. Hun begynte også å leke med ballene mine samtidig som hun ble mer intens med klitten til Anna. Jeg kjente at det bygget seg opp langt inne i pungen min igjen og pumpet Anna som besatt. Jeg kjente hele kroppen til Anna plutselig ble stiv og hun fikk en orgasme som fikk henne til å hyle og måtte slutte å slikke fitta til hun som lå foran henne. Sæd strømmet ut av pikken min igjen – rett inn i rumpa til Anna og gjorde alt vått, så vått.

Jeg hadde aldri trodd att det skulle være så spendende med sex mens andre så på meg og hjalp med villige hender av og til, men dette overgikk alt av tidligere erfaring.

Kjell lå på ryggen på gulvet og en av jentene hadde kukken has langt ned i halsen og jeg kunne faktisk høre surkle lydene der hun jobbet med kukken hans. Akkurat da gikk det for Kjell og han himlet med øynene, men fortsatte å forsøke å se på, mens hun slikket i seg sæd som han sendte inn i munnen hennes i lange drag.

Det var på tide med en pust og mer champagne i glassene. Noen hadde gått i dusjen for å vaske seg litt og jeg ble sittende å stryke Maria på ryggen mens hun satt på gulvet mellom bena mine. ‘Gustav’ hang litt slapt mellom bena mine etter all aktiviteten. Vi pratet om løst og fast og det så ut til at siden alle ikke riktig var nære kjente, at hemninger ikke stod i veien for å ha spennende sex. Stearin lys ble tent og atmosfæren var varm og fin.

Svett som jeg var, bestemte jeg meg for å ta en dusj. Maria ble med og i en dusj med mange dusjhoder, vasket vi hverandre over det hele og jeg kunne kjenne hvordan kukken min begynte å våkne til liv igjen. Maria kikket ned på ‘Gustav’ og smilte til meg. Hun tok såpen og såpet meg inn, baller, kukk og rumpe. Jeg trenger vel ikke nevne det, men nå stod ‘Gustav’ som en påle igjen og Maria smilte fra øre til øre.

Hun tok hånden min og la den mellom bena sine og jeg kjente med en gang at hun var våt og det var ikke bare fra dusjen. Maria hadde en frodig svart hår dott, som kranset seg rundt musa hennes. Hun gned underlivet sitt mot hånden min og jeg kjente hvordan hun ble mer og mer kåt. Med dusjen gående, snudde hun seg med baken mot meg og spredte bena sine – inviterte meg og ‘Gustav’ til å nyte musa hennes.

Jeg lot meg ikke be to ganger og med en kukk som var stiv som en påle, var det ikke vanskelig å gli inn i den varme fitta hennes. Vi stod stille litt, Maria pustet tunget, hun førte hånden sin mellom bena sine og masserte klitten sin og begynte med en gang å
rotere hoftene sine med en stiv kukk som var langt inne i henne. Vi nøt hverandre der vi stod å elsket i den varme dusjen og lot vannet renne mellom oss, som drev oss til nye høyder.

Plutselig stivnet Maria til og jeg kunne føle at musklene i musa hennes strammet seg til rundt kukken min og hun roterte hoftene sine mer heftig. Hun gispet etter luft da hun nådde toppen og lukket øynene og virket som hun var borte noen sekunder. Jeg trakk min harde kukk ut av fitta hennes og Maria la seg på kne foran meg og tok hele meg langt inn i munnen. Det var en fantastisk opplevelse, rammen rundt det hele. Hun suge, hun rullet tungen sin rundt den stive kukken min og jeg svevde høyt oppe et eller annet sted.

Hun kikket opp på meg for å se om jeg likte det hun gjorde. Jeg smilte til henne og tok tak i hode hennes og kjørte pikken min enda lengre inn i munnen hennes. Hun lekte med ballene mine så lett og deilig mens hun gav meg verdens beste suge opplevelse.

Hun lot kukken min gli ut av munnen sin med et slurp, som jeg hørte over vannet som fosset rundt oss. Vi vasket litt mer, tørket hverandre og så ba hun meg være litt grei med Carmen som jeg ikke hadde pult og Maria ville gjerne ‘snakke’ litt med Kjell, sa hun.

Da vi kom tilbake til rommet lå Anna og Juanita tett omslynget på sengen, mens Kjell og de andre så på. En av de andre jentene hadde et solid grep om kukken til Kjell som stod som en flaggstang. Vi fant det utrolig sexy alle sammen å se på to damer som utforsket hverandre. Da Maria og jeg kom ut, var det en 69 stilling som tydeligvis tilfredstillet begge damene. Vi ble stående å se på en lek som ble mer og mer heftig. Alle kunne se at klitten til Anna var blitt så stor at den stakk nesten utenfor kjønnsleppene hennes og det var tydelig at hun var på vei til en ‘himmel-sprett’ snart.

Jeg gikk over til Carmen og stillte meg bak henne, la armene mine rundt henne og befølte de faste brystene hennes, mens hun fascinert så på vennene sine på sengen. Ved første berøring kjente jeg at brystvortene til Carmen ble harde og spratt ut nesten som en kork fra en vinflaske. Hun lente seg bakover mot meg og strakk begge armene bak seg og fant ‘Gustav’ som hadde begynt og slappe av litt etter dusjen med Maria.

Hun purret lett i øret mitt og var tydelig tent. Hun tok hånden min og førte den mellom bena sine. Som Maria, så hadde også Carmen en kraftig dott med hår rundt musa si, faktisk litt sexy å ruske i det mens vi stod å så på Anna og Juanita. Jeg lot en finger gli langsomt rundt i sprekken hennes og kunne føle hvordan Carmen’s klitt ble hard og at hun var ganske våt i musa allerede. Hun vred seg litt mer inntil meg og løftet det ene bene opp på kanten av sengen, så jeg kunne komme bedre til i musa hennes. De andre rundt sengen kikket på oss der vi stod med fingrene min langt inne i musa til Carmen. Jeg tror de andre fant det sexy og spennende for Maria hadde begynt å leke med pikken
til Kjell og nå la hun seg ned på knærne, åpnet leppene sine og lot tungespissen gli sakte rundt hode på kukken hans. Alle fulgte med og dette tente Carmen mer. Også hun snudde seg og la seg på kne foran meg og tok den stive kukken min i munnen sin med et jafs. Spenningen ved å bli sett på tente meg enda mer og når jeg så på Maria som hadde kukken til Kjell langt inne i munnen sin – hvor jeg hadde vært for bare en kort stund siden – holdt det på å gå for meg. Carmen følte at jeg var nær ved å komme og hun slapp meg ut av munnen sin og ba meg legge meg ned på gulvet.

Hun satt seg opp på meg og den stive kukken min gled lett inn i den våte fitta til Carmen. Jeg kjente den deilige busken rundt musa hennes kile meg i det hun gled opp og ned på ‘Gustav’ i stadig raskere tempo. Carmen reiste seg opp og snudde seg med ryggen mot meg og gled ned på kukken min igjen og nå kunne hun også følge med på det som skjedde oppe på sengen, hvor Anna og Juanita hadde kastet alle hemninger der de suge på hverandre, fingerknullet hverandre og seg selv som det passet. Dette fikk det til å renne over – bokstavelig talt – for Carmen. Jeg kunne kjenne hvordan fitte musklene hennes klemte seg rundt den harde pikken min som var langt inne i henne, hun grøsset, kastet hode bakover og gav fra seg et langt ohhhhh etter hvert som orgasmene rullet rundt i kroppen hennes.

Jeg forsatte å drive kukken min inn og ut av henne helt til orgasmen slapp taket i henne og hun rullet av meg, utmattet.

Jeg ble sittende å se på Anna og Juanita og moret meg litt over den barberte musa til Anna, som var i sterk kontrast til busken til Juanita. Jeg kunne se hvordan skamleppene til Anna beveget seg og hvor kåt hun var blitt etter å ha kost seg med Juanita. Juanita så at jeg kikket på de og vinket meg opp på sengen, det var tydelig at de ville ha litt forandring.

Fitta til Anna fascinerte meg der den lå uten et hårstrå og når Anna åpnet bena sine så langt ut hun kunne, delte sprekken seg slik at jeg kunne se rett inn i en lyse rød grotte som tydelig ville ha besøk av en stiv kukk. Jeg stilte meg til mellom bena til Anna og Juanita tok et fast tak rundt ‘Gustav’ og runket meg et par ganger og så førte hun kukken min rett inn i fitta til Anna, som gispet lett idet ‘Gustav’ gled helt til bunns i Anna.

Liggende opp på Anna, støttet jeg meg på albuene mine og så Anna rett i øynene som var så store, så store. Hun reiste hode, bet meg lett i underleppen og ba meg pule henne hardt. Hun ba jo så pent og jeg følte hvordan ‘Gustav’ vokste inne i henne og jeg drev inn og ut av Anna, med Juanita som ivrig tilskuer med den ene hånden som holdt rundt ballene mine mens jeg pulte Anna hardt.

Jeg kunne føle hvordan det begynte å bygge seg opp for Anna, hun økte tempo og fitte musklene hennes krummet seg rundt pikken min som drev inn og ut av henne. Plutselig
kastet Anna bena rundt ryggen min og dro meg ned mot seg og orgasmen rev i kroppen hennes der hun lå under meg og vred seg frem og tilbake. Da kunne jeg ikke
holde meg lenger – jeg kom som en foss inn i Anna og om mulig ble hun enda våtere i fitta, det surklet og sprutet rundt pikken min som forsatte å drive inn i henne. Til slutt lå vi helt stille og jeg la meg ved siden av henne og masserte musa hennes lett med hele hånden min. Vi ble liggende stille, oss tre, en stund med meg som lot hele hånden min ligge som et lokk over den driv våte musa til Anna og Juanita som masserte kukken min lett der den krympet ned til hvile stilling.

Jeg så Kjell på andre siden av rommet, som akkurat trakk kukken sin ut av munnen til Maria, som smilte fornøyd til alle.

For en natt – alle var slitne, trette og veldig fornøyd med alt som hadde skjedd i en utrolig hyggelig og varm atmosfære. Vi satt å pratet litt og siden det var blitt sent ble like godt damene over hos oss. Kjell tok med seg Maria og Carmen inn til seg og jeg krøp under dynen med Anna og Juanita. Det siste jeg husker før jeg sovnet var hånden min som strøk over den glattbarberte musa til Anna.

Neste morgen våknet jeg av at jeg kjente en tunge som gled over ‘Gustav’ og reaksjonen uteble ikke. ‘Gustav’ var klar, om enn litt sår fra all aktiviteten fra natten før. Trett som jeg var, må jeg si det er en fornøyelig måte å bli vekket på. Jeg kikket meg rundt og så at Juanita fortsatt sov ved siden av meg. Anna hadde krøpet under dynen og ville se om hun kunne få liv i ‘snurre’ og det så ut til å gå bra. Jeg løftet litt på dynen og så Anna som nå hadde tatt hele kukken min inn i munnen sin, hun blunket blidt til meg med morgentrette øyne og med en munn full av kukk, så hun ut til å trives med det hun holdt på med. Jeg la hendene under hodet og lukket øyenene og nøt tilværelsen.

Etter en stund slapp Anna “Gustav’ ut av en varm munn og krøp opp til meg og kysset meg mykt på munnen og snudde ryggen mot meg. Vi ble liggende som skjeder i en skuff med armene mine rundt Anna og hendene mine på begge brystene hennes følte jeg hvordan brystvortene hennes ble harde under fingrene mine. Da Anna rakk hånden sin rundt for å ta et tak rundt kukken min, førte hun den inn i den glatte musa si som var våt og morgen frisk. Jeg gled lett inn i den ventende fitta hennes bakfra og Anna begynte å rotere sakte og vi nøt begge en deilig sake morgen knull. Jeg kjent hvordan fitte musklene til Anna jobbet med kukken min som nå var plantet helt inne, så langt det gikk an å komme i henne.

Vi lå jo ikke helt stille, der Anna trykket og roterte mot meg. Som vi lå og koste oss, kjente jeg at Juanita hadde våknet og la seg tett inntil meg bak ryggen min. Hun smøg en varm hånd ned og tok et mykt tak rundt ballene mine, som hun rullet lett rundt i hånden sin mens kukken min reagerte med å drive hardere inn i fitta til Anna. Juanitas fingere ble våte av det som nå begynte å renne ut a musa til Anna og hun lot fingrene gli sakte opp langs rumpe sprekken min, hvor hun fant hullet og med en finger som var våt av fitte saft, gled det inn en finger i rumpa mi. Hvilken opplevelse, jeg kjente at trykket i ballene ble faretruende høyt og plutselig sprutet jeg fitta til Anna full med sæd. Hun reagerte med en deilig orgasme og lå til slutt rolig.

Juanita forsto at det var gått for Anna og meg og snudde meg rundt og alle tre hørte detsurklet idet ‘Gustav’ ploppet ut a fitta til Anna. Juanita dukket under dynen og akte seg ned til munnen hennes kunne ta hode på pikken min inn. Hun slikket med lange drag opp og ned på kukken min og fikk i seg restene av min sæd som stadig piplet ut av det lille hullet i pikk hode mitt.

Dette var jo fantastisk.!

Jeg løftet hode til Juanita opp fra den stive pikken min og dro henne opp mot meg og kysset henne mykt på varme, våte lepper. Jeg kjente en litt salt smak fra min egen sæd da hun lot tungen sin gli rundt i munnen min. Jeg la henne på ryggen og kysset lett brystvortene hennes som hardnet ved første berøring. Jeg fortsatte nedover maven hennes og snuste lett i den mørke busken hennes som allerede luktet av kåt fitte saft. Jeg brettet forsiktig ut fitte leppene hennes og så klitten som hadde knuppet seg og ventet på tungen min.

Juanita vred seg og ventet på tungen min som allerede var på vei mot klitten hennes. På knærne mellom bena til Juanita, lot jeg tungen min gli opp og ned i den våte sprekken hennes og bet forsiktig i den voksende klitten. Fra Juanita var det bare godlyder å høre og hun begynte å rotere hoftene sine etter hvert som jeg gned tungen min hardere rundt i fitta hennes. Hun smakte deilig, jeg nøt å stikke tungen min så langt inn i musa hennes som jeg kunne. Jeg kjente begge hendene hennes rundt hodet mitt og hun dro meg sakte bort fra slikkingen, som jeg elsket å gjøre for henne. Hun gjorde det klart at hun vill ha kukk og dro meg opp slik at jeg lå mellom de utstrakte bena hennes med kukken min som allerede kjente den myke åpningen på fitta hennes.

Juanita skjøv hoftene sine mot meg og ‘Gustav’ gled inn i den våte musa hennes. Vi ble liggende slik med kukken min helt til bunns i fitta hennes og hun visket kåte ord i øret mitt, mens hun begynte å jokke mot meg sakte. Det var en fantastisk opplevelse og da jeg kjente Anna’s hånd koppet seg rundt ballene mine og tok rundt kukken min da den begynte å gli inn og ut av Juanita, holdt det på å gå for meg igjen. Juanita market det og lå helt stille – hun ville det skulle vare lengre. Så begynte hun å røre seg sakte igjen og jeg begynte å pumpe for alvor. Inn og ut av fitta hennes, som nå var så våt at det rant ut og nedover innsiden av lårene hennes og ned i rumpe sprekken. Takten økte og som bestilt, kom vi begge to i en enorm kaskade av orgasme. Jeg fortsatte å kjøre kukken min inn i den drypp våte fitta hennes og jeg kunne se hvordan orgasmen tok Juanita til de helt store høyder. Jeg falt ned på henne og vi lå stille noen sekunder og jeg kjente at kukken min begynte å falle sammen inne i Juanita.

Alle tre lå tett sammen en stund uten å si nø som helst, bare med Juanita og Anna som sakte masserte ballene og den myke kukken min.

Vi stod opp omsider og kikket inn til de andre. Vi måtte dra på smilebåndet. Der så vi bare armer og ben i alle rettninger og det var tydelig at Kjell var i ferd med å tilfredsstille begge damene på en gang, med kukken i Carmen, samtidig som han
fingerknullet Maria. Begge damene stod på alle fire med baken i været og Kjell vekslet mellom de, kukk og fingere annenhver gang. Alle pustet tungt og vi bestemte oss for å la de være, ta en dusj og komme i orden.

Anna, Juanita og jeg hoppet inn i den store dusjen og koste oss med å vaske hverandre og til slutt kunne ikke Anna dy seg lengre, da hun så at ‘Gustav’ var nesten oppe til full størrelse igjen. Hun la seg på kne i dusjen og svelget pikken min mens Juanita så på. En herlig følelse, jeg kjente hvordan hun sugde samtidig som hun lot tungen arbeide seg rundt og rundt. Dessverre var jeg nesten helt tom for sæd, men klarte allikevel å presse ut noen dråper da jeg fikk en orgasme som kilte meg helt ned i bena, for ikke å si ballene mine. Juanita svelget det lille som sprutet ut og lot kukken min gå med et slurp og reiste seg opp og kysset meg dypt med en tunge som lekte rundt i munnen min med en klar salt smak fra sæden min.

Endelig i orden bestemte vi oss for å spise lunch. Vi fant et hyggelig sted langs en av de mange kanalene i Amrsterdam. Solen skinte og etter et par flasker vin var lysten til å forstette å leke strek, men dessverre måtte Kjell og jeg reise tilbake til Norge og våre nye venner fra Mexico skulle ordne seg for en tidlig avreise dagen etter.

Vi skiltes som de beste venner med varme tanker om en spennende natt i Amsterdam.