Rosa skyer

Du sier at jeg er så flink til å skrive. Du sier at jeg er så flink til å skildre de følelser som jeg vet at også du trenger for å bli lykkelig her i livet. Jeg vet at du savner dette hos din kjæreste. Like mye som jeg savner det hos min kjæreste. Vi to er helt enige på de fleste områder, og jeg vet at dette her opptar deg. Du bryr deg, og vil bare alle godt.

Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror du vet at du er i mine tanker når jeg setter meg ned og skriver dette her. Og selv om vi aldri har snakket om dette, så føler jeg på meg at det er noe spesielt mellom oss to. Det er en del saker som er uskrevet og usagt mellom oss, men likevel er vi begge to enige, og vi vet hva som foregår.

Det er ingen tvil om hva jeg vil, og det er ingen tvil om hva jeg ønsker meg. Jeg har aldri lagt skjul på det faktum at jeg først fant deg meget attraktiv grunnet ditt utseende, men at jeg på et senere tidspunkt fikk dypere følelser for deg da vi to ble bedre kjent.

Du er en romantiker som meg selv, og jeg savner din tilstedeværelse i livet mitt. Jeg virkelig trenger mennesker som deg i livet mitt. Mennesker som kan demme opp for den kynisme og likegyldighet som jeg er omringet av. Jeg trenger rosa skyer av og til, og du er min beste rosa sky. Du får meg til å ville være romantisk og snill, og jeg lengter etter å få være det også med deg.

Kanskje du var litt skeptisk til meg i begynnelsen?

Jeg falt pladask for deg. Fra første dag ble du en jente som jeg virkelig ville ha med hud og hår. Og du kjenner meg så godt nå at du vet at jeg ikke bare er ute etter sex. Selv om også sex inngår i ønskene mine, er det likevel også en god porsjon kjærlighet, forståelse og vennlighet jeg ønsker å tilby deg.

For det er vel det jeg først og fremst føler overfor deg. At du er så lik meg, og at det hadde passet oss to meget godt å fått lov til å være litt gode med hverandre. Uten at noen skulle føle seg truet på noen måter, for hva er det som holder på å skje her?

Jeg skal ikke si hva du tenker og føler, det må du nesten stå for selv. Jeg kan bare svare for meg selv, og jeg tror dette handler om to mennesker som ser at de kan gi hverandre noe som våre kjærester ikke alltid er i stand til å gi oss. Og dette betyr ikke at man er mindre glad i noen, eller nødvendigvis ønsker å bryte opp fra det allerede eksisterende forholdet vi befinner oss i.

Vi ber vel bare om lov til å få være gode med hverandre, og lov til å gi hverandre det vi trenger? Og jeg virkelig trenger deg min kjære. Mer enn hva jeg tror du er klar over . . .

Heldigvis er vi alle fire gode venner, og jeg mistenker kjæresten din for å like damen min ekstra godt. Og det rare med det er at jeg ikke har noe i mot det. Var det én jeg skulle dele damen min med, så måtte det være med typen din. Og ikke bare fordi jeg så sterkt ønsker å dele tid med deg, men mer fordi vi fire har utviklet et veldig fint vennskap hvor vi fire har sterke og usynlige vennskapsbånd som går på kryss og tvers mellom oss. Det er dette som gjør at jeg ikke hadde hatt noen problemer med å dele henne med typen din.

Typen din vet at jeg er begeistret for deg, men at jeg respekterer deres forhold. Og damen min vet at jeg liker deg mer enn noen andre. Slik sett er vi heldige som slipper å skjule våre følelser overfor hverandre.

Du lot meg få kysse deg, husker du det?

I mange måneder hadde jeg sirklet rundt deg, og jeg lot deg ganske fort få vite at jeg fant deg meget attraktiv. Det var en følelse som bare vokste seg større og sterkere ettersom jeg ble bedre kjent med deg. Jeg har alltid følt et sterkt behov for å være god med deg. Jeg er rett og slett blitt glad i deg kjære.

Husker du da vi to skulle hente noe i leiligheten din, og du lot meg få kysse deg? Jeg grep deg i armen, snudde deg rundt og ba om lov til å kysse deg. Jeg trakk deg inntil meg uten protester fra din side, og jeg ga deg et forsiktig kyss på munnen. Jeg likte det så godt at jeg ga deg et kyss nummer to.

Men da jeg ville ha mer, og ville smake på tungen din, da sa du nei. Jeg tror ikke det var fordi du ikke ville rote mer med meg, men mer det at du ikke ønsket å gå bak ryggen til noen. Mens jeg skrek inni meg at vi kunne gjøre dette, og at det likevel ville kunne gå bra. Jeg var forferdelig kåt på deg den gangen, og er det fremdeles.

Hva jeg skulle ønske kunne skje.

Jeg tenkte jeg ville skrive ned noen ord om hvordan jeg skulle ønske det kunne bli neste gang du dukket opp. Jeg ser for meg en fest hvor din kjære gjerne er til stede. Og hvis vi ser litt bort i fra mine ønsker, så er det alltid like kjekt når vi fire samles. Og jeg har ingen tanker om at vi på død og liv skal være helt alene. Mine ønsker og drømmer er alt annet enn skitne, og inneholder ei tanker om å bedra eller gå bak ryggen på noen. Helst vil jeg operere i åpent farvann, men jeg må ærlig innrømme at jeg er villig til å erobre skuten din i skjult farvann om det er det som må til.

Jeg ser for meg en fest hvor alle festdeltagerne koser og hygger seg, og hvor vi to danser og prater sammen om alt mellom himmel og jord. Damen min og typen din gjør det samme i den andre enden av sofaen. Og når vi fire ser på hverandre så er vi alle skjønt enige om at ingen av oss trenger å være utrygge på hva som kan komme til å skje senere på natten. Om alt passer seg slik for alle sammen, så kan vel det meste skje?

Som du vet så har jeg av respekt aldri tatt eller kjent på deg slik jeg har hatt for vane å av og til gjøre med andre jenter. Jeg tror jeg må la deg få vite at jeg liker deg så godt, og respekterer deg så mye at jeg aldri ville ha plukket på deg uten at jeg visste at dette var greit for deg/dere.

Men på denne festen lar du meg få lov til å ta på deg. Du har lest dette brevet, og du forstår hvordan jeg tenker og føler. Det er ikke grafsing, men kjærlige hender som fra min side nyter å ta på en kvinne som jeg synes er ufattelig deilig og vakker. Jeg står bak deg, og lar mine to hender gripe varsomt rundt brystene dine, og jeg kjærtegner deg så godt som jeg kan. Jeg finner dine to brystvorter, og tvinner dem forsiktig mellom fingrene mine helt til jeg kjenner at de blir stive.

Og mens jeg fremdeles står bak deg kjenner du hvordan hendene mine glir nedover den sterke ryggen din, og du kjenner hvordan jeg stryker deg over rumpen, og hvordan jeg griper rundt rumpeballene dine for liksom å memorere deg. Jeg vil ikke glemme hvordan det er å ta på deg, og anstrenger meg så godt som jeg kan i å huske hvordan det er å få ta på deg.

Vi er alene på kjøkkenet, og jeg vrir deg forsiktig rundt. Du åpner villig munnen når jeg kysser deg for første gang denne kvelden. Og for første gang får jeg smake tungen din der den vrir seg rundt min egen tunge. Jeg bøyer meg ned mot deg, og kysser deg forsiktig på halsen. Og når du hvisker inn i øret mitt at det er deilig, tar jeg sjansen på å gå videre.

Du har en trang dongeribukse på, og jeg lar høyre hånden min gli ned mellom lårene dine mens vi kysser. Du protesterer ikke, men skiller faktisk beina dine slik at jeg kommer bedre til. Hånden min glir over venusberget ditt, og glir sakte inn mellom lårene dine. Du stønner da jeg legger press på hånden, og griper deg i skrittet.

Jeg kjenner hvordan du presser underlivet ditt mot hånden min, og du får meg så stiv kjære. Jeg kjenner hvordan det pulserer i hånden min der jeg holder rundt kjønnet ditt, og jeg kjenner buksestoffet presse mot fingrene mine. Pikken min står stor og stivt i buksene mine, og hvis det hadde vært mulig så ville jeg ha tatt deg der og da. Men det er enda for tidlig på kvelden for aktiviteter som dette.

Jeg drar hånden min opp fra mellom lårene dine, holder hodet ditt mellom hendene mine og kysser deg varmt, dypt og inderlig lenge. Jeg hvisker til deg at jeg er vanvittig glad i deg, og at jeg synes du er så utrolig deilig. Vi bryter opp, blir enige om å fortsette festen, og returnerer til stuen.

Kjæresten sitter fremdeles borte i den ene enden av sofaen sammen med damen min. De ser opp da vi kommer inn i stuen, men det er ingen sure miner, tvert i mot. Senere på natten går alle de andre festdeltagerne hjem til seg selv, og det er bare oss fire tilbake. Det ligger noe i luften, men det er liksom ingen som tør å ta det første steget.

Det er da damen min setter på en låt som «alle» vet er liksom sangen til din kjære og til min kjære. De to reiser seg opp for å danse, noe de alltid gjør siden de liker så godt å danse med hverandre. Du og jeg sitter tilbake i sofaen mens vi ser på hvor tett de to andre danser på stuegulvet. Jeg sitter rett ved siden av deg, og legger forsiktig en hånd på det ene kneet ditt. Du smiler søtt til meg, og nærmest sklir inn i armkroken min.

De to på dansegulvet registrer at vi sitter og holder rundt hverandre, men ingen sier noe på at dette skjer. De danser bare videre, og når sangen tar slutt for første gang så setter damen min sangen på repeat, slik at de kan fortsette å danse tett sammen.

«Vi går inn på det ene soverommet om ingen har noe i mot det?».

Jeg kjenner hvordan det rykker i kroppen din når jeg henvender meg til de to som danser. Men du sier ingenting, og ikke de andre heller. Det ser ut som at det endelig skal skje noe, og at vi alle er i rette modus for at det kan skje noe mer. Jeg reiser meg, drar deg i hånden og får deg til å reise deg opp fra sofaen. Hånd i hånd leier vi fra stuen, og inn på soverommet. Og i det vi går forbi det dansende paret ser vi på våre respektive partnere for å forsikre oss om at dette er greit for alle.

Jeg lukker døren etter oss, og vi to ser på hverandre i det vi lukker våre kjærester ute fra rommet og lar de to får være alene igjen i stuen. Endelig skal jeg få være alene med deg tenker jeg, og trekker deg med meg opp i sengen. Du er en smule nervøs, og jeg sier at vi ikke trenger å gjøre noe hvis du ikke absolutt vil. Du roer deg, og sier at du bare er litt nervøs. Ikke det at det gjør noe, men det er litt nytt for deg. Det er jo tross alt første gangen at du gjør noe slikt som dette, med kjæresten tillatelse av alle ting.

Du legger deg likevel ned ved siden av meg i sengen, og sier ingenting da jeg legger den ene armen rundt deg. Jeg ser og forstår at du trenger litt tid for å absorbere at du ligger i sengen med meg, og ikke med kjæresten din. Jeg vil ikke presse deg til noe. Så jeg gir deg den tiden du trenger for å føle deg trygg. Du presser deg inntil kroppen min, og jeg nyter å bare ligge der med deg.

Vi snur oss slik at vi kan se på hverandre. Jeg stryker deg over kinnet, og forteller deg hvor vakker jeg synes du er. Du smiler og hvisker et stille takk. Jeg ser på deg, og jeg kan se at du er spent og forventningsfull til det som skal skje. Jeg bøyer meg mot deg, og gir deg et bløtt kyss på kinnet. Jeg streifer dine lepper med munnen min, og du reagerer momentant. Du strekker deg mot meg, og kysser meg hardt på munnen.

Glemt er hele verden når jeg trekker deg inntil meg mens vi fremdeles ligger og ser på hverandre. Jeg lar den ene hånden min gli bak på ryggen din, og jeg finner frem til rumpen din. Jeg presser meg mot kroppen din, og det er blitt vanskelig for oss to å puste normalt.

«Hva sier du til at vi forsvinner under dynene, og kler av oss alle klærne? Jeg slår av lyset slik at vi kan ligge nakne i mørket. Jeg vil så gjerne kjenne hvordan det er å ligge naken inntil deg.».

Du svarer at det kan vi godt, og jeg slår derfor av lyset slik at det blir helt svart inne på rommet. Det er kun lyder av når vi tar av oss klærne som kan høres i rommet, og en naken og litt kald fot streifer min egen fot i det vi legger oss inntil hverandre. Jeg kjenner en ørliten vibrasjon i kroppen din der du legger deg inntil meg, og jeg får den samme reaksjonen når din nakne hud presser seg mot meg.

Jeg er sikker på at du kan kjenne den stive pikken min som presser seg mot deg, men jeg gjør ingen mine til at du skal gjøre noe med det. Jeg er enda ikke kommet så langt at jeg vil at du skal ta på meg. Først og fremst vil jeg bare tine deg opp ved å ligge stille i sengen med deg. Hånden min stryker din glatte rygg, og jeg stryker deg oppover armene dine. Jeg kysser deg ømt, og trekker inn duften av deg.

Den søtlige parfymen din blandet med de opphissede tankene mine gjør meg svimmel der vi ligger og holder rundt hverandre. Jeg kjenner hvordan du forsiktig begynner å ta på meg, og hvordan hendene dine beføler meg. De varme hendene dine stryker over ryggen min før du ender opp nede ved rumpen min. Du kniper hardere, og jeg kjenner hvordan du gjør deg kjent med kroppen min.

Jeg ber deg om å legge deg over på ryggen. Jeg legger kroppen min oppå deg, og slik ligger vi og kliner mens vi begge kjenner hvor kåte vi er i ferd med å bli. Jeg kysser deg nedover halsen din, og den ene hånden min griper rundt ditt venstre bryst. Jeg tar brystvorten din forsiktig i munnen min, og kjenner hvordan brystvorten din blir hard når jeg biter forsiktig i den. Du stønner, og griper rundt meg med armene dine og ber meg om mer.

Jeg går lengre ned, og starter med å kysse resten av deg. Det andre brystet ditt får samme behandling med munnen min, og jeg nyter å få slikke og suge på puppene dine. Jeg fortsetter nedover og kysser magen din mens jeg kjenner hvordan du lever i sengen der du vrir på deg.

Jeg forsvinner helt under dynene, og du kjenner hvordan jeg forsvinner ned mellom lårene dine. Armene mine hjelper deg med å sprike med beina dine, og jeg holder ansiktet mitt rett over skrittet ditt da jeg hører at du stønner stille for deg selv. Du hvisker ut i rommet at du synes det er så deilig det jeg gjør med deg.

Uten å se noe streifer ansiktet mitt ditt nakne underliv. Bortsett fra en velfrisert stripe er det ikke noe mer hår å finne mellom lårene dine, og du puster tungt da du kjenner den varme pusten fra munnen din der nede mellom lårene dine. Jeg kysser deg ømt der nede. Jeg gir deg ømme og forsiktige kyss overalt der nede, uten å bruke tungen på deg. Jeg vil nyte dette her, og har ikke dårlig tid. Derfor bruker jeg lang tid på å la deg få bli trygg på at jeg er mellom lårene dine.

Men du maler som en katt når du kjenner at tungespissen min presser seg blant kjønnsleppene dine, og du stønner flere ganger etter hverandre når du kjenner hvordan tungen min glir sakte opp og ned i den nå våte sprekken din. Du plasserer dine hender på hodet mitt, og forsiktig presser du ansiktet mitt ned mot underlivet ditt. Jeg merker at du spriker enda mer med beina dine, og jeg benytter sjansen til å gripe rundt lårene dine, og løfter kroppen din opp fra madrassen.

Med armene mine godt festet under lårene dine, mens du selv spriker det du klarer, presser jeg for første gang tungen min inn i den våte åpningen din. Smaken av deg fyller meg opp, og jeg reiser meg opp på knærne for å pule deg med tungen min. Den store stive kuken drypper av kåtskap der jeg presser ansiktet mitt ned i skrittet ditt, og slikker deg så godt som jeg kan.

Det våte underlivet ditt gjør ansiktet og munnen min våt av saftene dine der jeg prøver å tilfredstille deg med munnen og tungen min. Jeg skjelver av å være så kåt, og jeg hopper nesten i sengen da jeg kjenner en sterk hånd gripe rundt pikken min. Den varme hånden din griper prøvende rundt pikken min, og jeg hører du si at jeg er større enn hva du trodde.

Nå er det din tur til å ta på meg sier du, og jeg får beskjed om å legge meg ned på rygg ved siden av deg. Jeg gjør som jeg får beskjed om, og kjenner hvordan den varme kroppen din halvveis legger seg oppå meg. En varm hånd glir over magen min før jeg kjenner hånden gli ned og gripe rundt pungen min. Du strammer grepet, og holder pungen min i et fast grep mens pikken min kjennes ut som at den skal revne i to. Du slipper taket, og en kjærlig og prøvende hånd griper fatt i den stive pikken min.

Mens vi prøver å holde pusten ligger du der tett inntil meg, og du begynner å rolig runke meg. Jeg stønner høyt da du trekker forhuden helt tilbake før du begynner på veien opp igjen. I et sakte og forsiktig tempo begynner du å runke den store kuken min, og du utbryter flere ganger at du er overrasket over stor pikken min er.

Jeg har egentlig ikke tenkt å spørre deg, men spør likevel om du kan suge meg? Jeg kan nesten høre deg smile til meg i mørket, og uten et lyd kjenner jeg plutselig det lange blonde håret ditt kile meg der nede. Jeg kjenner dine myke lepper kysse meg prøvende der nede, og jeg gisper høyt da den varme munnen din bretter seg nedover den stive pikken min. Jeg vet fra før av at du er litt ambivalent på å utføre oral-sex, så jeg er dypt takknemlig for at du tar meg i munnen.

Den varme tungen slikker begjærlig pikken min, og du lar tungen din slikke meg, helt ned til den glattbarberte pungen min. Du stopper opp et øyeblikk, og lar meg få vite at du aldri har sett en gutt nedentil som har vært helt glattbarbert. Du hvisker at du liker det før du tar meg i munnen igjen.

Du spytter på pikkhodet mitt før du lar den store pikken min gli inn i den varme munnen din. Jeg ligger helt stille, og kjenner hvordan du prøver å ta hele meg i munnen din. Den varme og våte munnen din begynner å suge meg, og jeg stønner da hodet ditt begynner å bevege seg opp og ned over pikken min. Jeg lar deg få holde på en stund før jeg ber deg om å stoppe. Jeg vil inn i deg, og da du begynner å snu deg for å la meg få ta deg bakfra så stopper jeg deg.

«Ja kjære. Du vet at jeg har drømt om å få ta deg bakfra, og jeg vil gjerne gjøre det etterpå. Men først vil jeg ha deg på rygg. Jeg vil se deg spre lårene dine for meg, og jeg vil se deg inn i øynene når jeg penetrerer deg.».

Du blir glad og gir meg et spontant kyss før du legger deg på rygg. Jeg tenner på et par små telys som står nede på gulvet. I det dunkle skjæret fra de to små telysene ser jeg den deilige kroppen din der du ligger foran meg, og venter på meg. Jeg setter meg opp på knærne foran deg, og nyter å se deg ligge der foran meg og sprike. Jeg skimter den våte sprekken din i det dunkle lyset, og du titter opp på den store kuken min.

Du hvisker at jeg må være forsiktig, og jeg nikker til deg at jeg er enig. Du sprer lårene enda mer i det jeg legger meg over deg. Hånden din griper tak i pikken min, og du hjelper meg med å styre den i riktig posisjon. En stor og stiv kuk er det som presses mot den fuktige åpningen din, og du kan nesten se det for deg der pikken min presser seg mot åpningen din. Jeg legger meg mer over deg, og du stønner høyere enn hva du noen gang har gjort forut.

Forsiktig glir jeg inn i deg, og vi griper etter hverandre i det jeg presser meg lengre inn i deg. Du er så deilig og trang, og jeg må stoppe halvveis inni deg bare for å kjenne etter hvor deilig og trangt det er å få komme inn i deg.

Armene dine trekker meg ned mot deg, og jeg presser pikken min lengre opp og inn i deg. Du kjenner hvordan jeg utvider deg der nede, og du stønner høyt inn i øret mitt når jeg treffer bunn i deg. Jeg lar vær med å trekke meg ut av deg med en gang, og ligger stille oppå deg mens jeg prøver å fylle deg med alt jeg har av stiv pikk. Rolig trekker jeg meg likevel ut av deg etter en liten stund. Jeg drar pikken helt ut av deg, før jeg legger pikkhodet mot åpningen din, og presser meg inn i deg igjen.

Du ber meg om å sette opp tempoet, og jeg gjør som jeg får beskjed om. Jeg ber deg om å ta på deg selv, og jeg knuller deg i et fast tempo mens du begynner å tilfredstille deg selv. Hånden din glir fort opp og ned mellom lårene dine, og i det du presser to fingre hardt mot klitorisen din, så kommer du som en foss.

Neglene dine klorer opp ryggen min der du skriker til meg at du kommer. Under meg kjenner jeg hvordan hele kroppen din rister og skjelver når du oppnår orgasme. Når du kommer fortsetter jeg å knulle deg, og du får en dobbel orgasme før du stilner hen i sengen. Jeg stopper opp, lar deg få hvile et par minutter før jeg ber deg om å snu deg på alle fire.

«Nå vil jeg gjerne pule deg bakfra, om jeg får lov?».

Du snur deg villig mot meg, reiser deg opp på alle fire og skyter ut rumpen din mot meg. Jeg stiller meg bak deg og griper med stort begjær rundt hoftene dine, og nyter synet av deg der du villig står foran meg. Jeg bare må kjenne litt på deg, og du føler i skyggene av telysene hvordan jeg kjenner på de deilige myke rumpeballene dine.

Jeg stiller meg nærmere deg, griper rundt den store kuken min, og styrer pikken mot den våte sprekken din. Jeg presser meg inn i deg, og kjenner hvordan jeg glir helt inn i deg. Vi stønner begge to i kor da jeg for andre gang fester grepet rundt hoftene dine og presser meg inn i deg igjen. Jeg setter opp tempoet, og begynner å knulle deg hardt. Klaskelyder fra når kroppene våre treffer hverandre må vel de inne i stuen høre? Men vi bryr oss ikke.

Den trange åpningen din blir hardt penetrert av den store kuken min, og du sier jeg får sprute i deg. Jeg er uansett sterilisert, men når jeg kommer så kommer jeg som aldri før. Jeg trekker den deilige rumpen din mot meg, presser meg så langt inn i deg som jeg klarer, og spruter det jeg er kar for.

Du støter i mot og sæden min pumpes inn i den varme grotten din, og jeg føler hvordan fitten din suger meg tom for alle dråper. Jeg spruter meg ferdig før jeg trekker meg forsiktig ut av deg, og faller ned ved siden av deg i sengen. Vi ligger slik en liten stund før døren plutselig går opp.

Det er kjærestene våre som er ferdige med sitt i stuen, og som nå lurer på om vi to er ferdige? Vi svarer ja i kor, og du reiser deg opp fra sengen for å bli med kjæresten din. Damen min dumper glad og trett ned i sengen, og vi sier farvel på denne måten inne på soverommet. Damen min ber dere om å smekke igjen låsen når dere går, og vi avtaler at vi skal treffes også neste dag. Hvem vet hva som skulle komme til å skje da?