Så fikk jeg RIS – II

Annonsen var liten og anonym, men innholdet var interressant:

«Voksen kvinne søker uskikkelige menn med behov for korreksjon og oppdragelse».

Jeg tenkte en stund før jeg tok mot til meg og svarte, og det gikk noen dager før jeg fikk en telefon. Kvinnen i den andre enden presenterte seg høflig som Anne, og takket for svaret mitt på annonsen min.Hun hadde en dyp og myk stemme, men jeg kunne føle fasthet og myndighet bak det ytre. Etter å snakket sammen om avstraffelse og de oppdragelsesmetoder hun foretrakk – nærmere bestemt gammeldags ris på rumpa, så var det etterhvert ingen tvil om at vi hadde noe til felles. Vi avtalte at hun skulle komme hjem til meg, og dagen var onsdag i uken etter vår samtale.

Dagene som fulgte var fylt av fantasier om hva Anne kunne gjøre med meg, og hvordan. Jeg hadde så mange ganger opplevd at det som ble sagt ikke alltid stemte med virkeligheten, men det var noe i Anne’s måte og snakke på som overbeviste meg at her hadde jeg truffet en som var genuin, ekte og villig til å leve ut sine ønsker og preferanser, for å si det litt formelt. Jeg så frem til onsdagen.

Klokka sju presis ringte dørklokken, og jeg løftet røret: Ja, hallo? Det var Anne, og jeg trykket på knappen så hun kunne komme inn nede, og ba henne ta heisen til 6. etasje. Så åpnet jeg døren ut til korridoren og ventet spent på hvem som ville komme ut av heisen…..

Anne var en stor kvinne, rundt 175 høy, fyldig figur, håret hennes var satt op i en knute i nakken, hun hadde briller og to brune øyne så mildt på meg bak brilleglassene. Hun var kledd i en sommerkjole som tildels skjulte formene hennes. Hun hadde på forhånd sagt at hun ikke ville ha en masse om og men, men spille rollen som streng tante som kom for å gi meg ris så jeg ville huske det en stund. Jeg skjenket meg en drink, og bød henne et glass vin, som hun takket ja til. Etter litt småprat, så hun på meg med gjennomborende øyne, ansiktet virket plutselig ikke så mildt lenger: – Jeg tror du like gjerne kan kle av deg, så vi kan komme igang, sa hun. –Kle av meg? spurte jeg, -jeg trodde det holdt å trekke ned buksene? – Kle av deg, gjentok Anne, – ALT! Hun hevet stemmen en smule. Mens jeg kledde av meg, tok hun en av spisestuestolene og dro den ut midt på gulvet. Deretter gikk hånden hennes ned i den store håndveske hun hadde, og hun trakk ut et redskap som så ut som en bordtennis racket, men den var av lær. En såkalt paddle! Jeg ble litt engstelig, men bestemte meg for å tåle hva hun enn ville gi meg. Jeg var nå naken, Anne satte seg på stolen og pekte befalende på fanget sitt: -Legg deg over her! Jeg gikk bort til henne, og aket meg på magen over fanget hennes, og støttet meg i gulvet med hendene, min nakne rumpe pekte til værs over det fyldige fanget hennes. Anne bøyde seg over meg, og sa nesten hviskende inn i øret mitt: – Nå skal jeg prøve å banke litt fornuft inn i deg, din rampegutt! Den samme myke stemmen…..

Så kjente jeg et fast grup rundt livet, og jeg følte at hun løftet den høyre hånden, og så kom det: KLASK!!!! Læret smalt mot rumpa mi med usannsynlig kraft, og jeg bet tennene sammen for ikke å skrike. Og hun fortsatte, taktfast smalt lærpaddelen mot mine nakne rumpeballer, igjen og igjen, Anne’s hånd svingte opp og ned som en damphammer mens rumpeballene mine ristet under rise-slagene som haglet over meg. KLASK-KLASK-KLASK-KLASK!!!! Det sved og brant i rumpa, men Anne viste ingen tegn til nåde, hun bare banket løs med full kraft. Jeg skar grimaser og bet tennene sammen for å holde ut smerten, men kjente samtidig en underlig, intens og mørk følelse helt fra underlivet og opp, fordi jeg fikk skikkelig RIS på rumpa. Etter å ha riset meg på denne måten i nesten 20 minutter, stoppet hun. – Reis deg opp, kommanderte hun, litt andpusten i stemmen. Jeg akte meg ned av fanget hennes og sto opp. Rumpeballene mine føltes som om jeg hadde sittet på to kokeplater eller lignende, jeg følte forsiktig på rumpa med hendene, rumpa var glovarm og huden hadde hevet seg. – Du trenger en liten pause, sa Anne, – men jeg er ikke ferdig med deg! Hun hadde reist seg fra stolen, og gikk bort til kjøkkenbaren, tok en slurk av vinglasset jeg hadde skjenket tidligere. – Så ba hun meg knele på gulvet og bøye meg over en lav stol jeg hadde. Hva nå? Svaret kom fort, jeg hørte den svisjene lyden av et spanskrør. Anne sto der med spanskrøret i hånden, og så hardt på meg: – 6 slag skal du ha! Hun kom bort til meg, og rettet på stillingen min slik at jeg sto på knærne med rumpa stikkende ut, bøyd forover. – Hold deg fast! Sa hun. Jeg grep om armlenene, og så suste spanskrøret gjennom luften. SVISJ! Hun traff meg tvers over rumpeballene med full kraft, og det sved! SVISJ-SVISJ-SVISJ-SVISJ-SVISJ!!!!! Spanskrøret pisket mot de nakne og røde rumpeballene med sviende presisjon, jeg ynket meg av smerten, og pustet tungt at da de seks slagene hadde landet. Anne befalte å reise meg igjen, og ba meg ta en slurk av drinken jeg ikke hadde avsluttet før seansen begynte. Jeg roet meg, og prøvde å ignorere den brennende svien jeg følte i rumpa. Så måtte jeg over knærne igjen.

Anne tok grepet rundt livet mitt, og den ubarmhjertige avstraffelsen fortsatte med full kraft, lærpaddelen fortsatte sin utrettelige dans over rumpeballene mine, klaskene av lær mot hud ga gjenlyd i rommet, og igjen hadde jeg denne mørke følelsen av smerte kombinert med vellyst over det som skjedde med meg. Anne økte takten og kraften, smellene ble hardere, rumpa føltes som den ikke lenger var en del av meg, og jeg bare holdt ut. Etter ytterligere 20 minutter over fanget hennes fikk jeg slippe. Jeg gled ned fra fanget hennes, og sto opp. Rumpa brant og sved, og jeg turde ikke engang tenke på å se meg i speilet. – Jeg håper dette var en lekse, sa Anne, mens hun pakket sammen redskapene sine – hvis det passer deg, så kommer jeg igjen om to uker.Det passet meg, så vi avtalte tid og dag. Anne åpnet døren, og forsvant ut like stille som hun kom. Jeg gikk inn på soverommet, og så meg selv i speilet. Rumpa var helt ildrød, med blåmerker og striper, og svien var fremdeles så kraftig at jeg ikke en gang tenkte på å prøve å sette meg. Jeg gikk inn på toalettet, og det tok ikke mye bevegelse før jeg fikk utløsning som gikk oppover hele ryggraden…….

Litt hudkrem, babypudder og annet lindret det verste før jeg gikk til sengs litt senere……