Sandwich

Jeg hadde lenge gått og vært sugen på kameraten til samboeren min. Lykkeligvis har jeg en kåt samboer som er med på det meste, og da jeg nevnte dette for ham, foreslo han straks en trekant. Jeg, samboeren min Arild og kameraten hans, Ivar.
Ivar og Arild var treningskamerater. De hadde spilt på samme fotballag så lenge jeg kunne huske og de hadde den samme fine, veltrente kroppen. Ivar var litt høyere enn Arild og dessuten mørk, i forhold til Arild som var lyshåret. Begge mannfolkene var pene og virile, så dette kom til å bli skikkelig bra. Hvis Ivar ville.
Neste uke hadde vi Ivar på besøk. En lørdagskveld med et par pils og litt til. Og da jeg gikk på do en tur, må Arild ha luftet ideen om trekant til Ivar, for da jeg kom tilbake, fikk jeg litt av et sjokk. De to stilige mannfolkene satt i sofaen vår, helt nakne. Jeg svelget og stirret på Ivar. Han satt med lett skrevende ben og pikken pekte rett opp, stiv og stor. Blikket hans var blankt og han var tydelig kåt. Så flyttet jeg blikket over på Arild, som reiste seg og kom bort til meg.
Hjertet mitt gjorde et spent hopp. Nå skulle det skje! Arild kysset meg med en doven, myk tunge mens han begynte å dra genseren over hodet mitt. Da genseren forsvant og Arild kastet den på gulvet, merket jeg at Ivar hadde kommet bak meg. Buksene mine forsvant og så sto vi der. Jeg og to hete mannfolk, splitter nakne og kåte, alle tre. Arild strøk musa mi og gned saftene utover. Ikke bare over klitoris, men helt bak til rumpa mi også. Å jaså? Var det det de pønsket på. Men jeg sa ingenting, lukket bare øynene og var med på det. For det var deilig å stå slik med en muskelbunt foran seg og en bak, tett inntil ryggen min. Begge omfavnet meg og jeg var omringet av to stive, bankende pikker. Ivar hadde hendene rundt brystene mine og Arild hadde hendene på rumpa mi. Begge smøg pikkene mellom bena mine og jukket langsomt og ertende, slik to pikker masserte den brennende klitorisen min. Jeg vekslet mellom å stryke Arilds brystkasse og Ivars hår. Så kjente jeg at Arild videt ut rumpa mi, og Ivar smørte pikken sin godt inn med kjønnssaftene mine før han forsiktig presset det stive lemmet mot rumperosen min. Jeg slappet av i musklene, var vant til dette. Arild tok meg av og til i rumpa, men aldri uten at jeg ville det. Men dette ville være første gang jeg hadde to mannfolk inni meg samtidig. Jeg gispet og stirret på Arild da Ivar presset seg inn. Arild smilte svakt og kysset meg mens han hjalp til med hånden og lette seg fram til skjedeåpningen. Jeg var så våt, så utrolig våt at det ikke var det minste problem å få den inn, selv om det nok var litt trangt.
Jeg følte meg som pålegget mellom to stykker brød. Som en sandwich. Hender holdt meg rundt hoftene og under rumpeskalkene, løftet meg opp og ned mens de to mannfolkene samarbeidet og jukket i takt. Jeg klynket og boret ansiktet inntil Arilds hals mens Ivar presset brystkassen sin enda tettere inntil ryggen min og kysset meg på halsen med en roterende tunge. Tenk å ha den mellom bena! Kanskje senere? Jeg masserte Arilds rumpe mens jeg nøt følelsen av å ha ei mus sprengfylt til randen. Ivar var større enn Arild og pikken hans sprengte slik at det var på grensen til å gjøre vondt, men det var godt også. Dessuten var det voldsomt opphissene å bare henge slik mellom dem og bli løftet opp og ned, uten kontroll på noe. Takten økte og jeg kjente rykningene i Ivars pikk da han kom i meg. Jeg kastet hodet bakover og hvilte på Ivars ristende skulder da jeg selv kom og skrek i orgasme, den deiligste på lenge. Ivar knadde brystene mine hardt og Arild jòg ut og inn til han etter en deilig stund sprutet meg full av sæd. Og da de trakk seg ut, rant det fra både musa og rumpa mi. Jeg var litt øm i rosen, med det hadde vært verd det!
Vi gikk inn i dusjen alle tre. Såpet hverandre inn og var ekstra nøye med kjønnsdelene. Særlig fikk jeg virkelig rengjort pikkene deres. Helt til de sto knallstive og rede igjen, fulle av såpeskum. Og da såpa var skylt bort, brydde vi oss ikke om å tørke oss men hoppet rett opp i den store dobbeltsengen vår.
En gammel fantasi ble til virkelighet. Hender strøk meg over alt og hvor jeg enn tok, fant jeg mannskropper med stive lem. Til slutt ble jeg liggende på ryggen med Ivars roterende tunge i skrittet og Arilds velkjente, deilige pikk i munnen. Hvem sine hender som strøk brystene mine, visste jeg ikke, for jeg lå med øynene lukket og nøt alt sammen. Det måtte være Arilds hender, for Ivar førte nå et par fingre inn i den fuktige åpningen min mens han krafset i kjønnshårene mine med den andre. Musa kjentes nummen ut av kåthet. Tunga til Ivar var så god og pikken til Arild så herlig å suge på. Jeg kjente at det begynte å sitre i underlivet igjen, og roterte litt med hoftene. Ivar skjønte signalet og slikket som en gal mens jeg steg og steg. Kroppen min ristet igjen i orgasme og jeg runket Arild mens jeg bet tennene sammen og stønnet gurglende i deilige rykninger. Og ikke før orgasmen hadde ebbet ut, ble jeg snudd rundt og plassert på alle fire. Med Ivars pikk foran meg og Arild inni meg bakfra. Han gled ut og inn i den våte musa med hendene på hoftene mine. Ivar holdt rundt pikkrota og styrte den like foran ansiktet mitt. Jeg gapte villig, tok ham i munnen og sugde grundig. Han la en hånd på hodet mitt, holdt et godt tak i håret og jukket med underlivet, tok meg i munnen. Men han passet på at han ikke kom for langt inn, så jeg protesterte ikke. Det var heller tvert imot hissende å stå slik og bli TATT. Jeg balanserte på en hånd og masserte den hårete pungen til Ivar. Han kom først denne gangen også. Det ble ganske vått i senga vår siden jeg ikke liker å svelge unna, men da han stønnet og begynte å få rykninger i pungen, dro jeg ham ut og runket satsen ut av ham med harde runketak, noe han tydeligvis satte pris på. Så sank jeg ned med ansiktet i dynene mens Ivars fingre strøk meg fra ryggen, rundt livet, over magen og ned til musa hvor han fant klitoris. Han masserte med forte bevegelser mens Arild pumpet og pumpet. Arild rakk å sprute meg full igjen før jeg kom, men det gjorde ingenting. Han byttet ut pikken med fingrene sine mens Ivar masserte meg og sammen fikk de veltet meg over kanten og ned i orgasmen for tredje gang.
Jeg var ganske øm i musa da jeg sovnet mellom dem den kvelden. Men en god natts søvn ville nok hjelpe på til morgenens økt skulle begynne.