Sann historie

Jeg hadde i lang tid fortalt Lene om mitt ønske om å se henne med fremmede menn i senga. Hver gang jeg nevnte det ble hun flau og ganske stille. Jo lengre tid det gikk, jo mer besatt ble jeg av tanken. Og hver gang vi hadde sex, hvisket jeg henne ledende spørsmål inn i øret igjen og igjen. «Hadde det ikke vært spennende med flere i sengen?», «Ville du ikke likt å gjøre meg både fornøyd og stolt av deg?». Jeg gjentok spørsmålene i øret hennes helt til hun til slutt svakt sa ja. Neste gang trakk jeg det litt videre. «Vil du ha menn og damer, eller bare menn som har sex med deg?», «Vil du gjøre det her, eller i en annen by?». Svarene ble jo til slutt bare menn og i en annen by.

Jeg roet så litt ned, og ventet noen uker. Så under ett samleie hvor jeg tar henne bakfra, drar jeg hodet hennes tilbake etter håret. Jeg bøyer meg frem og sier: «Skal jeg eller du planlegge tur med innlagt sextreff med fremmede menn?». Hun sa ikke ett ord, så jeg gjentok mens jeg trakk henne i håret. Hun ynket seg og jeg gjentok spørsmålet. Til slutt sa hun med lav stemme, du. Jeg ble grisekåt og økte tempoet mens jeg sa: «Si at du vil at jeg skal finne menn til deg i en annen by, si det, SI DET!». Etter en stund hvisket hun :»Du kan finne menn til meg, finn menn til meg». Vi gjorde oss ferdige, og jeg roste henne og sa at hun hade gjort meg til verdens lykkeligste menn. Hun smilte og var glad for at jeg roste henne.

Dagen derpå lagde jeg en profil på AdultFriendFinder hvor jeg søkte etter menn som ville bruke min kone. Eneste kriterie jeg satt var at de måtte være over 30 år og være bosatt på østlandet. Det gikk ikke lange stunden før jeg hadde 40-50 meldinger i innboksen. Halvparten av dem var ikke innenfor de satte kriteriene, resten var preget av mye useriøse meldinger. Men tre meldinger virker lovende og seriøse. Etter litt korespondering var det helt tydelig at den ene henvendelsen var den klart mest lovende og gjennomførbare av dem. Etter at jeg hadde bestemt meg, fikk jeg mobilnummer og msn adresse, til ham. Vi avtalte at jeg skulle levere henne hos ham en fredag kveld, iført kjole, blindfold og hendene bundet fast bak på ryggen hennes. Han og en venn av ham skulle leke med henne gjennom natten, til jeg hentet henne igjen om morgenen.

I løpet av den neste uken ble vi enige om helg, og jeg bestilte fly og hotell.

Dagen før avreise informerte jeg Lene om at vi skulle på helgetur til Oslo. Hun skjønte med en gang hva dette innebar, og forsto at nå var der ingen vei tilbake.

Vi ankom Gardermoen klokken 14 fredag, og kjørte avgårde derfra i leiebil. Vel fremme på hotellet i Oslo, fikk vi en konvolutt ved innsjekk som var merket med mitt navn. I konvolutten lå der en nøkkel til en oppbevaringsboks på Oslo S. Mens Lene gikk på rommet, ruslet jeg den korte turen til Oslo S og hentet boksens innhold. I boksen lå der en stor sort bag, som jeg tok med meg tilbake til hotellet. På vei tilbake kjøpte jeg med meg en flaske med Champagne. Oppe på rommet serverte jeg Lene Champagne, mens jeg begynte å kjærtegne kroppen hennes. Jeg tok av henne bukse og truse, og begynte å slikke henne. Mens hun satt i stolen og drakk, slikket jeg henne mykt og rolig. Men jeg sørget hele tiden på at hun ikke skulle være I nærheten av orgasme, bare bli kåtere og kåtere. Etter en halvtime stoppet jeg, og åpnet den store bagen. På toppen lå der en lapp hvor det stod at Lene alene skulle åpne bagen. Lene tok bagen med seg ut på badet, og ble der en god stund. Etter en stund kom hun ut og hentet seg en kulepenn, før hun gikk inn igjen på badet. En halvtime senere kommer hun ut fra badet igjen, iført klær jeg aldri hadde sett før. Undertøyet som jeg ikke kunne se da var meget sexy, hun hadde på seg en meget kort tettsittende sort kjole. På bena hadde hun sexye høyhelte sko. Hun så bare så utrolig sexy ut der hun sto. Jeg hadde store problemer med å ikke bare knulle henne der og da. Hun fortalte meg at hun hadde skrivd under på en kontrakt som lå I bagen. Jeg skjønte hva det dreide seg om, og hun skulle ha den med seg når hun ble levert senere. Jeg overøste Lene med komplimenter for antrekk, kropp og at hun ville gjennomføre dette. Hun ble tydelig glad og stolt over mine ord, og tømte resten av det som var I glasset. Nå var tiden inne til å komme seg avgårde.

Jeg brukte nesten en halv time på kjøreturen fra hotellet til huset jeg skulle levere henne i. Lene hadde tatt med seg bagen, og åpnet den igjen da vi svingte opp foran huset. Hun tok opp blindfold og ett par håndjern. Uenfor bilen tok hun på blindfolden og ba meg feste håndjernet. Jeg festet armene hennes på ryggen og førte henne bort til døren. Jeg ringte på og satte bagen ved siden av Lene. Før døren gikk opp, var jeg vel inne I bilen igjen. Jeg ble sittende å se at en mann festet ett hundehalsbånd rundt hals og nakke, og dro henne inn etter båndet. Da døren ble lukket kjørte jeg tilbake til hotellet.

Det var både fantastisk nydelig og den verste tortur å ligge på rommet og vente på tilbakemeldinger. Etter tre timer kom første mms. Det var ett bilde med en tilhørende lydfil. På bildet ser jeg Lene bli tredd nedpå en pikk av to menn. De holdt henne på hver sin side, og tredde henne nedpå pikken til en tredjemann. Jeg skjønte fort at her var der mer enn de to vi hadde avtalt at der skulle være. Fort konkluderte jeg med at der var tre menn på bildet, og at en fjerde sikkert hadde tatt det. Jeg ble om mulig enda kåtere, og lydfilen var rå. Jeg hørte en mann nesten rope litt aggresivt at de skulle tre horas anal nedover pikken hans. Det ble så mye stønning, pistring og ynking da at det nesten var umulig å høre hva som foregikk. Spruten min sto ut av kuken min da jeg hørte lydklippet, og jeg ble litt roligere etter det. Totalt utmattet sovnet jeg der jeg lå.

Når mobiltelefonen min ringer for å vekke meg er klokken blitt 0500. Jeg småjogger ned I garasjen og kjører avgårde. Fremme ved huset, fløyter jeg to ganger som avtalt. Og under ett minutt senere kommer Lene ut og setter seg i bilen. Hun gir meg en lang varm klem, og jeg roser henne for det hun har gjort. Lene smiler til meg når jeg forteller henne at hun har gjort meg lykkeligere enn noen gang før. Jeg stiller henne ingen spørsmål, men lar henne være I fred. Hun legger seg rett til å sove når vi kommer tilbake, og noen timer senere går jeg alene til frokost.

Oppe på rommet igjen hører jeg at Lene er I dusjen, så jeg legger meg på sengen. Da hun kommer inn igjen setter hun seg ned på sengen. Jeg fjerne håndduken hennes og legger henne tilbake. Jeg dykker ned mellom bena hennes og ser at hun er rød og sår på innsiden av lårene og fitten hennes er helt rød. Jeg trekker bena hennes litt bakover, og da blottlegges et aldeles utvidet og utslitt rumpehull. Jeg sitter meg på kne og runker kuken min, helt til jeg spruter inn I den halvt åpne analen hennes.

Nå er det snart 4 uker siden dette hendte. Og jeg er bare så klar for noe ny morro. Håper Lene også er det.