Sex – Hvordan få lysten til å vare?

Hyrdestundene som par tilbringer i soverommet kan få en ukes stress på arbeidsplassen til å forsvinne. Av denne grunnen, og flere andre, så ønsker mennesker å finne måter for å få det til å vare. Her er noen få tips som er verd å forsøke.

Ta mer på hverandre

Når var siste gangen du ga partneren din en fotmassasje? Hva med å ta et bad sammen? Mange ganger med travle dager og arbeidsuker, haster vi gjennom de intime øyeblikkene med partneren vår. En av de beste måtene å få sexakten til å vare lenger er å legge massasje inn i den. Bruk litt tid på berøre de delene du liker av kroppen til partneren din. Veksle mellom fast og fjærlett berøring.

Kremer og apotekervarer

Det er mange forskjellige produkter på markedet som hevder å kunne forlenge samleiet og øke nytelsen. Før du prøver noen av disse bør du vurdere produktene nøye. Uansett om det er noe du tenker å spise eller smøre på kroppen, så ønsker du å vite hva du bruker. Sjekk anmeldelser på nettet og les innhold og pakningsvedleggene.

Penisringen

Det finnes penisringer på markedet som skal forlenge ereksjonen og utsette utløsning. Disse ringene er blant de mest populære metoder som par bruker fordi i tillegg til å holde tilbake orgasmen, har den også evne til å massere kvinnens kropp på en måte som gir henne mer nytelse. Produktene kan du lett få tak i til greie priser, og de har mange positive tilbakemeldinger.

Klemming av penishodet

Flere eksperter som har blitt konfrontert med spørsmålet med hvordan utsette utløsning vil anbefale å ta tak i penishodet og klemme ganske hardt i noen sekunder før en fortsetter. Dette kan føles ubehagelig og forstyrre et ømt øyeblikk.

Ta en pause

En av de tryggeste, sikreste og mest brukte metodene for å få samleiet til å vare lengst mulig er å ta pauser innimellom. Du kan også bytte posisjon til en som er litt mindre stimulerende. Dette kan bety å finne en ny posisjon eller å stoppe helt opp til pulsen går ned. Du må ikke slutte helt, du kan bytte til andre aktiviteter som er like hyggelige inntil du klarer å fortsette uten å eksplodere.