Sex tabbe 5

Skjebnekvelden

Jeg vil gjerne fortelle om min største tabbe. Vi hadde nettopp snakket om å bli mer impulsive i senga, kjerringa og jeg. Det vil si, ta med sexlivet ut av senga for å få litt mer spenning, i steden for det vanlige «stå opp om morran, gå på jobb, komme hjem, spise middag, se litt på tv, ta en sengepolka, sove…» Etter denne samtalen, visste jeg at det ble meg som måtte ta det første steget, og bare tanken på å gjøre noe utenom det vanlige for å ha sex gjorde meg kåt. Etter kaffen tok jeg meg en ettermidagstur med bikkja vår mens jeg forsøkte å pønske ut noe lurt og kåtende. Jeg gikk med en stiv en nesten hele turen, og det var ikke fordi det tente meg å se bikkja markere og drite så jeg måtte ta opp dritten i sort pose. Jeg tuslet hjemover med smil om munnen og en knallhard en i underbuksa. I kveld skulle vi få et nytt sexliv, nå skulle døra åpnes.

Vel hjemme slapp jeg bare bikkja inn hoveddøra og så småløp jeg rundt på baksiden av huset, så jeg kunne komme inn i bakgangen og opp til soverommet uten at kjerringa så meg. Det sitret i kroppen og klødde i pikken da jeg lukket soveromsdøra bak meg og åpnet klesskapet. Nå skulle hun få sjokk. Smilende tok jeg fram noe av det sexy undertøyet som jeg hadde kjøpt til henne til jul. Tangatruse, hofteholdere, behå og strømper… flaks at vi var store i størrelsen, begge to, så fikk jeg ikke kjeft for å spile ut trusene hennes! Faktisk føltes det litt pirrende å ta på seg dameundertøyet og da jeg så på meg selv i speilet måtte jeg le. Alt var så og si gjennomsiktig og det så både snålt og pirrende ut med pikken under trusa, feit og kjukk og pekende oppover med pungen under som presset mot tynt trusestoff. Hårete legger under nylonstrømper så helt corny ut, og så tangastrengen i rumpa, da. Jeg svøpte den tynne, gjennomsiktige, sexy morgenkåpen med falske fjær rundt ermer og sømkanter, og så tasset jeg spent ned trappa som en skikkelig dragqueen. Jeg var så kåt at det verket i de stakkars ballene.

Jeg åpnet ikke døra helt, men smatt bare hånden rundt hjørnet i dørsprekka, fant fjernkontrollen til stereo’n som sto like ved døra og skrudde den på. Jeg visste hva som sto i cd-spilleren. James Last. Trompet og storband i freske rytmer. Jeg skrudde opp volumet, skrudde på play og tvert musikken startet slo jeg døra på vidt gap og jumpet inn på stua med morgenkåpen åpen som i blotterposisjon for å vise alt jeg hadde under, mens jeg vrikket på hoftene – og stivnet som frosset i is.

I sofagruppa vår satt samtlige i kjerringas syforening med haka på brystkassa og strikkepinnene på stedet hvil. Hadde det ikke vært for James Last, hadde stillheten vært total. Pikken slapnet ganske fort, før jeg kom til hektene og fikk kroppen til å røre seg etter sjokket. Jeg tuslet rødmende ut av døra med plystring og jublende hvin og kvinnelige, irriterende «johoooo» etter meg.

Hvordan i helvete kunne jeg vite at de hadde flyttet syforeningen til kvelden før den egentlige kvelden? Men jeg lover deg at dette fikk fart på sexlivet vårt!