Sex tabbe 7

Svigermors drøm

Av og til liker jeg å sjokkere kjerringa. Det gjør seg så godt å live opp litt i et ekteskap som har vart i 30 år. Vi er i begynnelsen av 50-åra og har et rimelig sprekt sexliv, selv om det kan gå litt i stampe av og til. Hallo, 30 år med samme kvinne, det blir til en trygg vane. Men altså gjør det godt med noe ekstra sprell av og til for å pirre og egge til mer spennende sex.

Den gangen jeg vil fortelle om, var det lenge siden jeg hadde funnet på no’ sprell. Det murret i kroppen, for ikke å snakke om i kuken og ballene forøvrig, derfor gikk jeg opp i andre etasje når tiden nærmet seg, for at kjerringa skulle komme hjem fra jobb. Jeg tok meg en god runk på forhånd, for det gjør meg alltid kåt å sjokkere kjerringa. Jeg vet at det vanker en beta mus på meg etterpå. Men hva skulle jeg finne på denne gangen? Jeg tenke litt, og så kom jeg på det.

Kjerringa er ikke så lita. Derfor visste jeg at jeg ikke kom til å få kjeft for å fylle ut undertøyet hennes når jeg dro på meg en av hennes sexy truser. Tanga og greier, kjentes snålt ut i rumpa. Behå hører med, derfor tok jeg blondebehåen på meg bak-fram og snudde den rundt, for jeg hadde ikke sjans til å få på meg hekta hvis jeg tok den på «rett vei.» Så smatt jeg armene i stroppene og stroppene opp på skuldrene, og så meg i speilet.

Det så corny ut med dameundertøy og en kjempestå under de gjennomsiktige blondene. Skikkelig grovporno! Jeg kjente et stikk av kåthet i kuken da lyden av ytterdøra nådde mine ører. Kjerringa kom hjem! Slu som en rev småløp jeg ut av soverommet og lusket ned trappa. Jeg kom ned til gangen og tok et gasellesprang gjennom stuedøra.
– Ta daaaa, sa jeg strålende og slo armene ut mens jeg landet i telemarksstil, rett foran svigermor som satt i godstolen. Svigermor, stakkar, sprengte sikkert et blodkar eller to mens hun satte gebisset i vrangstrupen.

Åssen faen skulle jeg vite at hun hadde møtt opp på jobben til kjerringa og invitert seg selv hjem i dag? Hø hø…