Sexleketøy-gaver

Å gi sexleketøy som gave er noe mange har gjort i mange år, det som har endret seg, er at når man før kjøpte en morsom vibrator på kondomeriet og ga den som tullegave, kjøper man nå et kvalitetsprodukt og forventer at det blir brukt. Her er noen forslag til gaver som VIL bli brukt.

«Palm power»
Den ultimative orgasmemaskinen. En kraftig vibrator som kanskje ikke er spesielt vakker, men som virkelig får jobben gjort. Den er kraftig nok til å fungere godt på stive muskler… på hele kroppen.

 

«We-vibe»
Laget for å benyttes under samleie, men absolutt et produkt hun kan ha mye glede av alene også.
Oppladbar, liten og diskré. Den ser ikke ut som en vibrator og er overraskende effektiv.

 

«Gigi»
Fra LELO kommer en luksusvibrator som er en perfekt gave til den ene spesielle. Den kommer i en stilig eske, har en silkemyk overflate og er ganske enkelt en av de beste vibratorene på markedet.

 

«Nea»
Nok et produkt fra LELO. En liten og diskré vibrator. Kommer i en stilig gaveeske og er garantert en suksess. Den er ikke billig, men kvaliteten står i stil med prisen.

Generasjon 3 vibratorer fra Fun facory.
Tredje generasjon vibratorer fra Fun facory er kraftigere og mer stillegående enn de gamle. Vibratorene fra Fun factory har i flere år vært blant de mest solgte sexleketøyene i Norge og det er ikke så rart. Stilig design som passer kvinnens anatomi i friske farger kombinert med bruk av silikon har resultert i produkter som over hele verden omtales som noen av de beste som finnes. En annen fordel er at de er relativt rimelige, om man ser på hva man får.

«Delight»
Delight er en vibrator med et unikt design som har vunnet flere priser. Den er laget spesielt for å stimulere G-punktet, og det er en oppgave den utfører med glans. En av de absolutt beste G-punkts-vibratorene på markedet.