Sexy vitser 36

 Vitser er tydeligvis en av de tingene hverken vi eller de som leser disse nettsidene kan få nok av…

Morten ville ha sex med en jente på jobben, men hun hadde allerede en kjæreste.
En dag ble Morten så frustrert at han gikk bort til henne og sa «Jeg gir deg 1000 kroner hvis jeg får ha sex med deg !». Hun avviste han. Da sa Morten «Jeg er kjapp, jeg kaster pengene på gulvet, du bøyer deg ned og plukker dem opp, og innen du har gjort det skal jeg være ferdig».
Hun tenkte en stund, og sa at hun måtte sjekke det med kjæresten. Kjæresten sa «Be om 2000 kroner, og plukk dem opp så fort at han ikke rekker å åpne smekken engang». Morten godtok prisen på 2000 kroner.
En halvtime går, og kjæresten til jenta venter på at hun skal ringe. Etter 45 minutter ringer han til henne og spør hva som skjedde..
Hun svarte «Den jævelen betalte med mynt…!»

Nils la merke til at kompisen Geir alltid var omgitt av en haug med damer. Han gikk så lenge og lurte på hva hemmeligheten kunne være, at han til slutt tok mot til seg og spurte.
-Det er et enkelt nok triks, svarte Geir.
-Hver gang jeg skal ha sex slår jeg redskapen hardt mot toppen av nattbordet først, slik at den blir nummen.
Da kan jeg holde på i timesvis, og det elsker damene!
Nils tenkte at dette var et godt råd, som kunne piffe opp litt på hjemmebane hos ham også.
Han skyndte seg hjem, og oppdaget gledesstrålende at kona sto i dusjen, straks klar til å legge seg. Han tok frem kølla og dunket den lydelig mot toppen av nattbordet.
-Hallo, sa kona og stakk hodet ut av dusjkabinettet,
– jeg kommer hvert øyeblikk, Geir.

En mann kommer inn på en kafè med en mus i armene.
Han bestiller en øl til seg selv og 10 kjøttkaker til musa.
Verten lurer på hva dette er for en merkelig mus som kan spise 10 kjøttkaker?
Jo, det har seg sånn, at jeg reddet en liten fe og fikk tre ønsker.
Jeg ønsket meg god helse og mye penger, men det siste ønsket, en umettelig mus, misforsto den dumme lille feen totalt…

Moren står på kjøkkenet og lager mat da hun hører lille Jan på stua, som sitter og leker med modelltoget sitt: «Klar til avgang, alle med stor pikk forran, alle med liten pikk bak.»
Moren blir forferdet og løper inn og kjefter på Jan for språkbruken.
Jan lover og ikke snakke stygt og får fortsette. Moren går tilbake til kjøkkenet og får høre fra stua: «Klar til avgang, alle med stor pikk forran, alle med liten pikk bak.» Nå ble det for mye for moren som sendte Jan opp på rommet til han lærte å høre etter. En times tid gikk uten at moren hørte en lyd fra rommet. Hun fikk litt dårlig samvittighet, så hun gikk opp og spurte om Jan hadde lært, og skulle være snill. Joda, Jan hadde lært og fikk lov til å komme ned for å fortsette togleken.
Denne gangen hører moren fra kjøkkenet: «Klar til avgang, alle med stor pikk forran, alle med liten pikk bak, og hadde det ikke vært for fitta på kjøkkenet hadde vi unngått en times forsinkelse.

Lille Per i 1. klasse har fått en ny lærerinne. Da hun står og skriver på tavlen, sier Lille Per: «Frøken, Du har barbert deg under armen». Frøken blir sur og sier til Per: «Den slags vil jeg slett ikke høre på, så nå kan du gå hjem og først møte i morgen».
Dagen etter står frøken og løfter den andre armen. Per sier: «Du har også barbert deg under den andre armen». Frøken blir sur igjen og sier til Per: «Nå kan du gå hjem og komme tilbake igjen på mandag».
Mandag møter Per på skolen igjen og frøken står og skriver på tavlen… plutselig knekker krittet og hun bøyer seg ned for å plukke det opp.
Per reiser seg og pakker sekken sin, går til døren og sier: «Vi ses i 2. klasse»

Et ungt par er ute på biltur. Hos jenta kribler det nedentil etter litt gymnastikk av den erotiske sorten. Hun river av seg klærne og fisker frem godsakene til kjæresten og tar dem i munnen.
Han blir fort så opphisset at han kjører av veien. Bilen Velter rundt og blir liggende på taket i grøfta, og fyren blir klemt fast.
Jenta griper en av skoene hans for å dekke til dåsa å springer ut for å lete etter hjelp.
Hun finner en veiarbeider lenger nedi veien som står å graver på ei grøft.
-Fort! du må hjelpe meg! kjæresten min sitter fast!
Veiarbeideren kikker ned på skoen som hun dekker til dåsa med.
-Tja.. jeg vet ikke hvor mye jeg kan gjøre, Han sitter bra langt oppi der.