Sexy vitser 51

Den rødhårete, brunetten og blondinen jobbet sammen.
De hadde en kvinnelig sjef som gikk tidlig hver dag.
En dag ble de enige om at de også skulle gå tidlig fra jobb. De ville jo aldri bli oppdaget siden den kvinnelige sjefen alltid gikk tidlig. Så de snek seg ut 2 timer før normal arbeidstid
Brunetten handlet masse klær, den rødhårete gikk på bar og blondinen dro rett hjem (ordentlig som hun var!).
Hjemme fant blondinen mannen sin i seng med den kvinnelige sjefen.
Hun snudde i soveromsdøra og fortet seg ut igjen, dro rett tilbake på jobb, og kom hjem til vanlig tid.
Dagen etter på jobb sier brunetten «Dette gjør vi oftere»
«Ikke jeg», sa blondinen, «jeg holdt på å bli tatt på fersken av sjefen.

– En 12 åring stusser over forskjellen på to ord. Han spør far: -«Hva er forskjellen på «potensielt» og «realistisk»? Faren svarer: — «Spør din mor om hun ville hatt sex med Røkke for 10 mill, og så spør du din søster og bror om det samme.»
– Gutten kom tilbake og sa: «Alle svarte ja.» – «Der kan du se», sa faren, «potensielt sett, sitter vi på 30 mill, realistisk sett, sitter vi igjen med to horer og en homse!»

En mann går til legen og forteller at penisen har blitt oransje. Doktoren ser på den, og sier: «Jeg har aldri sett noe lignende før i hele min medisinske karriere. Hva jobber du med? Jobber du med farlige kjemikalier?» Mannen svarer nei.
Doktoren spør mannen hva han gjør om dagen. Mannen svarer «Ingenting.» Doktoren er svært forundret og sier «Du kan ikke gjøre ingenting. Hva gjør du når du er hjemme?»
Mannen svarer, «For å være helt ærlig gjør jeg ingenting. Jeg bare sitter hjemme, ser på porno og spiser ostepop.»

En sak har alltid 2 sider… kan være kjekt å ha i bakhodet.
To kvinner sitter og snakker:
– “Vi hadde sex i går, katastrofe! Han kom hjem fra jobben, spiste middag på tre minutter, vi hadde sex i fire minutter og to minutter senere sov han. Hva med deg?”
– “Fantastisk! Han inviterte meg på middag på restaurant etter mitt valg, vi gikk en romantisk tur hjem som tok ca. en time. Vel hjemme tente han levende lys, og så hadde vi forspill i en time, vi hadde vidunderlig sex i minst en time, og til slutt, tenk deg, snakket vi sammen en time ! Et vidunderlig eventyr med andre ord!
Deres respektive menn sitter og snakker:
– “Vi hadde sex i går. Helt rått ! Kom hjem fra jobben, middagen var allerede servert, spiste, hadde sex og sovnet med engang. Kan ikke bli bedre. Hva med deg?”
– “Katastrofe! Kom hjem fra jobben, strømmen var gått. Måtte invitere kjerringa på middag, smakte ikke godt, men dyrt, hadde ikke råd til taxi hjem, så vi måtte gå. Kommer hjem, fremdeles ingen strøm, måtte tenne noen stearinlys så vi kunne se. Var så jævlig irritert at det tok meg en time å få den opp og stå, og klarte ikke å komme før etter 1 time. Jævlig frustrerende! Da jeg endelig kom, fikk jeg ikke sove, minst en time lå jeg der og hørte kjærringa plapre…!!

Det va en 30-åring…en 40-åring…en 50-åring og en 60-åring
Dæm e stranda på ei øde øy
Plutselig får dæm øye på en skokk med kvinnfolk på naboøya
– La oss svømme over med en gong…ropa 30-åringen
– Neeeei…vi reparere båten og bruka den …sei 40-åringen
– 50- åringen tænke sæ om ei stund og så sei han..
– Kanskje dæm kan komme hit ??
Og då sei 60-åringen…
– Koffør det…vi ser dæm jo så godt herifrå

Dommeren så lenge og vel på den anklagede under rettsaken og spurte: – » Si meg,har de ikke vært her før»? – » Næh,sa mannen.det har jeg da heldigvis ikke»…..- » Hm,ditt ansikt forekommer meg ellers bekjent»? » Hva jobber du med egentlig»? – » Jeg er dørvakt på et bordell i Malmö.