Siste vogn

Jeg småløper de siste meterne mot stasjonen. Julebordet på jobben pågår fremdeles for fullt, men jeg måtte avbryte brått for å nå siste tog hjem. Det er en av ulempene ved å bo i en annen by enn der jeg jobber, alltid å være avhengig av toget. Men, som ung nytilsatt leder for samferdselsetaten i kommunen kan jeg vel ikke klage på den offentlige kommunikasjonen, og til daglig går pendlingen greit.
Jeg hutrer der jeg står på perrongen. Selskapsantrekket med korte skjørt og nylonstrømper gir ikke akkurat vern mot den isnende vinden, og jeg gleder seg til å komme inn i en varm kupé. I det toget ruller inn på stasjonen slår det meg plutselig. Lommeboken med månedskortet og pengene! Jeg tok den ut av håndvæsken på kontoret rett før julebordet, men ble avbrutt av Elin som kom knisende inn med et glass med den uunngåelige, knallsterke cocktailen før jeg rakk å legge den tilbake. Et glass ble til flere, lommeboken ble glemt, og nå ligger den ved siden av Pc-en. Pokker! Hva gjør jeg nå?
Før jeg får tid til å fortvile kjører toget inn på stasjonen. Det kjører med to vognsett, men det bakre er mørkt og stengt, slik det ofte er på avganger med få passasjerer. En tanke slår ned i meg, og jeg bestemmer meg. En leder må kunne ta raske beslutninger. Jeg går inn bakerst i fremre sett, og så bakover, gjennom døren med skiltet som ber reisende om kun å benytte de fremre vognene. I den første kupéen smetter jeg inn, setter meg opp i hjørnet, vipper av meg skoene og trekker bena opp under meg i setet. Kupéen er varm og god, og sammen med den lette alkoholrusen gjør det meg salig trøtt. Av gammel vane finner jeg fram ”B-gjeng” sovebrillene jeg pleier å bruke foran øynene for å få sove, setter mobiltelefonen til å vekke meg om 55 minutter, og legger hodet bakover mot nakkestøtten.
Toget stanser, og jeg våkner. Forvirret vipper jeg opp øyebindet, vrir på hodet og titter ut av togvinduet, bare for å oppdage at vi kun har kjørt noen få minutter, og fremdeles befinner oss i villaområdet utenfor byen. I det jeg skal til å snu meg tilbake, ble jeg imidlertid oppmerksom på en bevegelse bak et vindu i et hus som ligger tett inntil toglinjen. Jeg blunker et par ganger for å klare blikket, og skjønner snart at jeg ser rett inn i soverommet til et ungt par som har vært uforsiktige nok til å innlede en hyrdestund med lyset på og gardinene fratrukket. Skjønt uforsiktig; med unntak av den usannsynlige sjansen for at et tog skal få ekstraordinær stopp rett utenfor, ville ingen kunne sett inn gjennom vinduet deres. Litt brydd, men mest nysgjerrig lener jeg seg nærmere vinduet for å se bedre.
Det første jeg legger merke til, er at mannens veltrenede kropp er uvanlig brun til å være midt på vinteren, og helt uten skille. Han er nettopp kommet inn døren, øyensynlig fra badet, med hånden rundt en imponerende ereksjon. Han ser smilende på sin partner som ligger forførende og venter på sengen. Jeg kan ikke se hodeenden av sengen, men tipper at hun smiler tilbake. Jenta har tatt på seg tøy for anledningen; strømper og hofteholder, og ligger med venstre hånd på innsiden av låret. Hun er like ensartet brun som ham, og jeg tipper at de for ikke lenge siden har vært på en aldri så liten elskovsferie sammen. Mannen blir stående ved enden av sengen og stryke stoltheten sin, mens han tydeligvis sier noe til jenta. Jeg tror det er en oppfordring til å suge ham, for ikke lenge etterpå snur jenta seg, og hodet hennes kommer til syne. Håret er kort og solbleket, og med et ertende smil begynner hun å krabbe mot ham mens hun slikker seg lekent om munnen. I det hun lar leppene omslutte pikkhodet hans, og begge to lukker øynene, kjenner jeg fuktigheten mellom mine egne ben. Herregud, jeg blir kåt av dette! Med blikket festet på det elskende paret løfter jeg opp skjørtet, og lar høyre hånd finne veien ned innenfor trusekanten. Et lite stønn unnslipper i det fingeren finner den glatte, hovne knappen og forsiktig begynner å gni.
”Kan jeg få se billetten, takk!” Det syrlige, unødvendig høye spørsmålet kommer fra en kvinnelig konduktør som står i kupédøren med en hånd i siden. Jeg farer sammen, trekker lynkjapt hånden til meg og retter frenetisk på skjørtet, men på konduktørens vitende smil skjønner jeg at hun har stått der en stund og fått med seg alle detaljer. ”Eller tipper jeg riktig når jeg tror at du ikke har noen? Å sette seg i mørk kupé er en vanlig måte å prøve å snike på. Men vanligvis er det jo ungdommer vi finner. Og hvis de har sex er det som regel to av dem.”
Jeg rødmer intenst. ”Jeg…Jeg glemte igjen månedskortet på jobben. Og pengene.” Hun hørte selv hvor dumt det lød klokken halv ett natt til en lørdag.
”Ja, ja, ja. Men det er de utroligste personer som nasker i butikker også. Jeg blir selvfølgelig nødt til å melde dette. Hva er navnet?” Hun fisker fram en notisbok og ser utfordrende på meg.
”Faen, faen, faen!” jeg banner stygt innvendig. Det skulle tatt seg ut. Nylig ansatt etatsleder for samferdsel tatt i sniking på toget. Det ville blitt en historisk kort karriere. ”Hør her,” sier jeg. ”Det er veldig om å gjøre for meg å få ordnet opp i dette på en grei måte. Hvis du gir meg navnet ditt i stedet, og låner meg pengene, skal jeg sende deg det tidobbelte beløpet på mandag. Jeg lover!”
”Forsøk på bestikkelser, også? Du verden, det opplever vi ikke så ofte.” Konduktøren ser grunnende på meg.
”Men hva skal jeg gjøre, da, ditt dumme NSB-nek?” roper jeg sint, men besinner seg i det samme ”Unnskyld, unnskyld, det mente jeg ikke.” sier jeg med hendene foran meg. ”Men det er faktisk spesielt viktig for meg.”
Men det er for sent. Konduktøren mønstrer meg iskaldt, flytter blikket til soveromsvinduet utenfor og tilbake til jeg før hun sier lavt ”Jeg skjønner det. Men kanskje vi kan ordne noe, din kåte tispe, hvis du er samarbeidvillig.”
”Hva mener du?”
”Bare hold munn og fortsett å se på showet ditt, du. De er visst kommet litt lenger nå.”
Jeg snur seg og gisper. Jenta står på alle fire i sengen, og er tydeligvis nær en orgasme. Hun støtes fremover med stor kraft hver gang mannen går til bunns i henne, noe hun ser ut til å nyte intenst. Mannekroppen er drivende våt av svette, og jeg kjenner motvillig ilingen mellom bena igjen. Plutselig rykker toget til og begynner å rulle, men ved å lene meg til siden rekker jeg akkurat å se mannen trekke seg ut, åpne munnen og sende en praktfull sprut av hvit sæd oppover ryggen på jenta.
I mens har konduktøren funnet frem en mobiltelefon. Jeg kan høre at hun snakket lavt. ”Gutter, vi har en sniker, type G6 her. Kom og forsyn dere.” Deretter lener hun seg fram og vipper ned sovebrillene så jeg blir blindet igjen.
”Hei! Hva gjør du?” Jeg forsøker å rive dem av meg igjen, men konduktøren stopper det. ”Klargjør deg for full, anonym billettkontroll,” ler hun lavt ”eller vil du heller ha full offentlighet?”
Jeg blir sittende stille mens situasjonen demrer for meg.
”Det er kjekke gutter, skjønner du” fortsetter kvinnen i uniform ”Du er heldig, på nattetid er det ofte studenter som vikarierer. I dag har vi fullt mannskap. Du får bare gjøre det beste ut av det, kos deg, det ville jeg ha gjort.”
Hun drar skjørtet mitt opp igjen.
”Heisan! G-streng og stay-ups! Jeg hadde tenkt å ta av deg litt, men dette får jeg la være på. Kollegene mine kommer til å elske det.” Hun trekker trusekilen til side, og jeg merker hvordan luften kommer til og kjøler det våte kjønnet mitt. Hun lar så en finger gli langs den glatte, hovne spalten, først ned, så opp igjen til den passerer det ømmeste punktet. Så blir trusen trukket tilbake, og med et lett klaps over kjønnet som får meg til å hoppe i setet fortsetter kvinnen forberedelsene. Skjørtet mitt blir bestemt løsnet og trukket av. ”Persianerjakken er ikke særlig sexy” sier hun bebreidende, og tar også den raskt av meg, etterfulgt av dressjakken og blusen. ”Men for en lekker BH, den tenker jeg vi lar være på.” Hun lar hendene gli over brystene mine, stanser og sirkler litt rundt vortene, som straks blir avslørende stive og tegner seg tydelig gjennom blondene. Hun plasserer meg til slutt i hjørnet av kupeen mot vinduet, med bena oppe på benken og fronten vendt mot døren.
Snart hører jeg kvinnen reise seg og gestikulere til noen utenfor i gangen. Litt etter blir skyvedøren inn til kupéen åpnet og flere personer kommer inn i kupéen. De sier ingen ting, kjenner visst spillet fra før av. Hjertet hamret i brystet mitt av skrekkblandet opphisselse. Jeg forsøker å lette på sovebrillene for å se på mennene som er kommet inn, men kvinnen tar et bryskt tak rundt håndleddene mine og hveser inn i øret ”Nei, nå må du velge. Et par runder med oss, eller anmeldelse. Det virker som om du har mer lyst til det første enn til det siste. Ikke sant?” Til min egen forferdelse er jeg faktisk i stand til å vurdere alternativene nøkternt. Finnes det noe alternativ? Neppe. Det beste er å slippe skandalen. ”Faen heller” tenker jeg og nikker.
”Fint!” Kvinnen hever røsten og henvender seg til mennene. ”Denne karrierekvinnen forsøkte å snike på toget ved å gjemme seg i bakre togsett. Hun vil svært gjerne slippe oppmerksomhet og ubehageligheter, og derfor har jeg tilbudt henne noen behageligheter i stedet. Som dere ser en hun veldreiet og lekker. Og kåt. Da jeg fant henne hadde hun hånden langt nede i G-strengen dere ser der.” Hun stopper, skiller bena mine, tar tak i trusekanten, og etter en liten kunstpause trekker hun trusekilen til siden slik at kjønnet mitt blottlegges og åpner seg svakt mot mennene. ”Vis dem!”
”Hva?” Jeg retter hodet mot kvinnen som om jeg kunne se om hun mente det.
”Vis dem hva du gjorde!” gjentar hun.
Jeg puster dypt et par ganger, men følger deretter nølende beskjeden, og gnir meg motvillig over venusberget. ”Nei da, du hadde fingrene mye lenger ned.” Utålmodig sprer hun bena mine mer, skiller kjønnsleppene og skyver hånden min på plass. Jeg klarer ikke å holde tilbake et gisp i det pekefingeren streifer klitoris. I mørket bak sovebrillene flimrer assosiasjoner til en pornofilm forbi, en film jeg så på en venninnes utdrikningslag for noen år siden, hvor en kvinne onanerte på en scene i en bar foran en flokk kåte menn. Nå føler jeg selv hvordan mennene i kupéen sluker meg med øynene, og hvordan begjæret stiger. Jeg blir kåtere selv også. Mer og mer oppslukt øker jeg takten, og klarer ikke helt å la være å gjøre rytmiske bevegelser med hoftene.
”Ikke dårlig” sier en av mennene med hes røst.
”Nei, ikke sant. Dessuten tror jeg hun liker å suge pikk, Knut. Du som liksom er sjefen får åpne showet.” Det er imidlertid tydelig at det egentlig er hun som bestemmer, for jeg hører straks lydige skritt, en bukse som blir åpnet, og et undertrykket stønn da en knallhard pikk endelig får slippe fri rett ved øret mitt. Kvinnen legger en hånd på kinnet mitt og snur det varsomt til siden. Jeg gaper i blinde, men til sin overraskelse møter jeg ikke et varmt mannslem, men en annen munn. Det er kvinnen, som kysser meg lenge før pikken endelig deler leppene våre. ”Jeg vil ha litt, jeg også, skjønner du” mumler hun med munnen full, før hun skyver pikken over i min munn. ”Og ikke slutt å kose med deg selv! Det er flere menn her som må holdes varme!”
Deretter reiser hun seg, og jeg hører henne gå over til en av de andre mennene. Hun kysser ham grådig, og de stønner opphisset. På lyden av glidelåser som blir åpnet, knapper som løses, rasling i tekstiler og tung pusting, skjønner jeg at klærne er i ferd med å falle. Midt i denne strippeseansen ligger jeg blindet, naken, sprikende og onanerer, med leppene rundt en bankende kukk. Jeg føler meg ekstremt vulgær, sårbar og utlevert, men liker samtidig avmakten og tenker ikke på annet enn å få mer.
Den kvinnelige konduktøren, som nå etter alt å dømme har kvittet seg med uniformen, setter seg til rette i hjørnet på motstående benk i kupeen. ”Noen som vil smake?” spør hun innbydende, og jeg skjønner hun vil at en av dem skal slikke henne, men hun må ha pekt på meg også, for straks etter blir hånden min skjøvet vekk fra fitta, trusen blir dratt av og en deilig tunge begynner å rotere rundt klitoris. Jeg stønner. Etter lydene å dømme liker vi begge behandlingen. ”Kom hit” sier hun så kortpustet til en eller annen, og jeg regner ut at det må være fire menn til stede. Snart fyller sistemann munnen hennes. ”Mmmm, deilig med flinke gutter, ikke sant?” sier hun mellom munnfullene.
I et par minutter er det bare stønning og fuktige smattelyder som høres. Hoftene mine arbeider mot ansiktet til mannen der nede, og jeg suger stadig hardere på lemmet i munnen. Stor er derfor skuffelsen når kvinnen avbryter, og igjen begynner å kommandere. ”Snu deg rundt på kne” sier hun andpusten til meg. Jeg snur meg lydig, og blir stående som en hund, på hender og knær, og regner med en rask bestigning bakfra. ”Nei, enden godt i været” sier hun og trykker overkroppen min lenger ned, vi må la gutta få noe ekstra i dag. Jeg gir opp å protestere, støtter meg bare ned på albuene og legger kinnet mot seteputen, vel vitende om at underlivet nå lyser vid åpent mot mennene. Jeg kjenner hånden hennes på skinken. Hun drar den til siden, slik at også min trangeste åpning stilles til allmenn skue. Med den andre hånden ronker hun en av mennene slik at hun får litt av den glatte smøringen på fingrene, og masserer den grundig inn rundt analåpningen, blandet med saftene fra fitta lenger nede. ”Gi meg den der” sier hun etter en stund, og får noe av en av mennene. ”Hva er det?” spør jeg og snur engstelig hodet bakover.”
”OK, du skal få se da” sier hun og letter en kort stund på sovebrillene mine. Jeg rekker akkurat å se en glatt, sort vibrator med ledning i den ene enden før det igjen blir mørkt. ”En god reisevibrator er et must for oss som jobber på toget. Denne vil passe perfekt til den deilige rumpa di.” ”Nei, jeg vil ikke, ikke mens alle ser på” protesterer jeg ”Å jo da, du får bare smøre den litt” sier hun og får meg til å suge på den. Deretter kjenner jeg vibrasjonene treffe analåpningen. De brer seg via fitta og klitoris opp gjennom magen, og gjør meg vannvittig kåt og varm i hele kroppen. I det vibratoren glir forbi muskelen og inn svikter knærne mine et kort øyeblikk, men jeg støttes opp av ivrige, sterke hender. Mennene som ser på stønner nå av opphisselse, de gnir skrittet og brystene mine, og en av dem stiller seg på kne foran meg. Han holder hodet mitt og skyver pikken forsiktig inn i munnen. Det går for ham nesten umiddelbart. Vanligvis liker jeg ikke å la det komme i munnen min, men nå er jeg gal av opphisselse, vill og vulgær og svelger det jeg klarer. Straks etter overtar en annen hans plass. Kvinnen kommanderer: ” Knut, nå er det på tide musa hennes får litt ordentlig oppmerksomhet. Jeg tror hun savner det.” ”Eller liker du ikke å bli tatt bakfra?” Jeg stønner ”Jo, jo” med leppene rundt pikken, og han som heter Knut stiger opp bak meg og glir inn. Følelsen er ubeskrivelig. Jeg er fylt opp i alle hull, vil bare knulles, glemmer hvor jeg er eller hvorfor dette skjer. Da jeg kjenner at det går for ham, kjenner sammentrekningene langs skaftet og spruten dypt inne i meg, gråter jeg nesten av skuffelse fordi han trekker seg ut uten at det har gått for meg. Så husker jeg at det er en til. ”Mer!” roper jeg, og kvinnen gir tydeligvis klarsignal til sistemann slik at tomheten bare varer noen sekunder. Denne kukken er større enn Knuts, og i det han trenger seg inn, og vibrasjonene fra naboen gjør det nesten uutholdelig deilig, kjenner jeg orgasmen nærme seg. Jeg åpner munnen for å rope, pikken der unnslipper leppene mine, og i samme øyeblikk spruter den. Sæden treffer meg i ansiktet, og jeg er for en gang skyld glad for sovebrillene. Jeg klynker høyt og jukker voldsomt mot støtene fra mannen bak meg i de ekstatiske sekundene hvor rystelsene herjer i kroppen min.
Mandag. Jeg er på vei til jobben. ”Nye reisende. Billetter takk.” Den mannlige konduktøren tar billetten. Han ser på meg, smiler litt, før han stempler og fortsetter fremover i vognen.