Slik får du (mer) romantisk sex

Sex så naboen klager er spennende og deilig, men man skal ikke undervurdere verdien av den intime kosesexen som man har med partneren.
Det er den som er hverdagen og det er den som faktisk holder dere sammen, ikke de ekstreme opplevelsene som kommer en sjelden gang.
Her har vi satt opp en kort, liten huskeliste med sex punkter for hva du (og partneren din) bør ha i bakhodet…

Fjern distraksjoner – Åpenbart og kjent for alle, men akk så lett å glemme. Legg telefonen på lydløs i et annet rom, ikke tenk på ting du burde ha gjort eller ting du skal gjøre i morgen.

Demp lyset – Dempet belysning er romantisk, mennesket oppfatter det slik uansett om man elsker å se på partneren sin.

Kle av hverandre – det går ikke like fort, men er langt mer romantisk og allerede her fyres kroppen opp, man har kropp og blikk kontakt.

Kveldsnakken er en gylden anledning – Mange par legger seg sammen og snakker litt sammen før de enten legger seg til å sove, lese hver sin bok eller ser på tv.
Benytt denne anledningen til å ligge inntil hverandre, ta på hverandre og snakke sammen om dere selv og la verden utenfor være.

Kyss, før under og etter – Ikke bare sånn små nussing, men ordentlig kyss, det er godt som forspill, deilig under sexen og bygger opp til neste gang etter sexen.

Fortell hverandre at dere nyter sexen – Det er viktig å forteller partneren at du setter pris på sexen og at du nyter den, ikke gå ut i fra at hun/han forstår det bare fordi…
Bruk språket ikke vær redd får å si at du gjerne vil ha sex igjen….

Det var en veldig enkel og kort liste, for mange var nok innholdet veldig innlysende, men andre fikk kanskje en aha opplevelse.
Husk å aldri ta partneren for gitt.