Små tips 23

Dette er foreløpig siste side med små tips… når dere har gått igjennom alle, så send oss en mail, så skal vi få samlet noen flere…

Menn har ett medfødt behov for å føle seg viktige. En dag kan du plugge ut telefonen, stille i sexy undertøy og si deg villig til å tilfredsstille alle hans ønsker og behov… for en hel dag.

Gutter… les tipset over, det er slettes ingen dårlig ide om DERE stiller i boxershorts og gjør alt deres kjære kan drømme om en hel dag heller. Men vær forberedt på at dere muligens kan komme til å gjøre en del husarbeidet også i løpet av dagen 😉

Ha ett lite privat danse show for din kjære. Du trenger ikke være en ekspert, men sett på en sang du liker og gjør ditt beste for å forfør… litt dempet belysning og ett glass god ved siden av gjør det hele litt enklere.

Det er ikke bare små barn som kan leke doktor….

En liten lek… sett dere ovenfor hverandre på gulvet, nakne. Så skal den ene berøre den andre i ett minutt. Den som blir berørt skal ikke bevege en muskel… etter ett minutt bytter dere roller. Den som først beveger seg taper.

Om du en dag skal hente din kjære ett eller annet sted, still opp i lang frakk, og ingenting under…

Sex er som all annen trening noe du blir bedre i jo mer du har det. Og ikke bare blir du bedre, det føles bedre og du vil lettere få orgasme dersom du har det ofte og jevnlig.

Sex er forresten glimrende kombinert med annen fysisk trening. En times tid etter at du er ferdig med dagens økt på ditt lokale SATS senter, så er kroppen din innstilt på sex.

Den beste berøringen av klitoris er ikke rett på og med ett press.
Det er strykende bevegelser rundt som setter himmel & jord i bevegelse.

Det finnes flere grunner til å ha sex under menstruasjonen… for det første virker sex smerte dempende, for det andre vil den store konsentrasjonen av hormoner i kroppen din kunne gi deg kraftigere orgasmer enn du ellers ville fått.