Små tips 24

foto av: Trevor Watson

Alt for mange gjør onanistunden til noe kort & intenst. Prøv en gang i blant å bruk tid til å pirre deg selv… bring deg selv til kanten av orgasmen flere ganger før du "gir" deg selv lov å komme.

 

En feil mange gjør, og da spesielt menn, er at de bruker vibratoren direkte på klitoris. Ofte føles det atskillig bedre om den brukes like ved siden av den magiske knappen, spesielt om det er en som kanskje er litt tung på labben som styrer….

Neppe noen stor nyhet at sol & sommer gjør oss alle kåtere.
Men visste du at bare 15 minutter med sol skal kunne gjøre det enklere for deg å få orgasme?

Du vet kanskje at pusten følger opphisselsen? At det er slik at når du tenner mer og mer, så puster du raskere og raskere? Vel, det fungerer andre veien også, dersom du under sexen bevist øker åndedrettshastigheten, så vil du øke opphisselsen og dermed nytelsen….

Det er ett vanlig råd sexologer gir at de som har problemer med å få orgasme, de skal endre pustemønstret sitt. Kanskje de puster for hurtig, kanskje de holder pusten. Det er også mulig å begynne/slutte å puste med maven. Prøv deg frem selv og se hva som gir DEG mest nytelse, for her som alle andre steder så er vi forskjellige.

Trenger du en grunn for å slutte å røyke? Studier viser at ikke røykere får både oftere, lettere og sterkere orgasmer enn røykere. Det positive er at de som har sluttet å røyke, etter kort tid kommer opp på ikke røykeres nivå….

Noen kvinner syntes dusjstrålen kan være litt hard nedentil, i hvert fall dersom de ønsker å gjøre noe mer enn bare å vaske seg… ett tips kan være å skru av dusjhodet og bruke vannstrålen fra slangen.
Man kan jo også justere strålen ved å bruke en fingertupp over tuten.

Har du prøvd å kysse med isbiter i munnen? En måte å stimulere vagina på kan være å putte små isbiter opp i henne. Hun kan bli litt sjokkert med en gang, men når hun venner seg til det føles det godt og annerledes enn alt annet.
Fra -lady in red-

Når du ligger ved siden av din kjære kan du legge en hånd på han/henne og be han/henne om å gjøre det samme. Så ber du han/henne bevege hånden sin også skal du følge og gjøre det samme – som et speilbilde. Da gir du den andre mulighet til å bestemme hva du skal gjøre og samtidig få noe igjen for det.
Fra -lady in red-

En gammel barnelek som heter nøtt eller sannhet kan egne seg også for voksne. (Den går ut på at man spør hverandre annenhver gang. Hvis en person svarer nøtt, skal den andre bestemme hva han/hun skal gjøre for noe. Det kan være hva som helst som spørsmålsstilleren ber om. Og hvis en person svarer sannhet kan den andre spørre om hva som helst og få et garantert sant svar tilbake.) En glimrende mulighet til å få det som man vil, få vite hva man vil og gjøre det samme tilbake. Spennende og lærerikt.
Fra -lady in red-