Små tips 26

Disse små tips sidene har utviklet seg fra å være en liten del av erotikknett.no til å bli en stor og populær resurs.
Vi håper at vi med disse sidene kan bidra til at i hvert fall noen av dere forøker noen nye, deilige, ting dere ikke ellers ville gjort.

Hvordan sæden smaker er ett stadig tilbake vennende tema. Heldigvis kan du til en viss grad justere det selv…. Alkohol, sigaretter, kaffe og Cola gir en bitter smak, rødt kjøtt, asparges og brokkoli gir en skarp smak, en jevn vegetar diett ( mye grønt, spesielt selleri) gir en mild smak, det samme får du dersom du tømmer «tanken» ofte.
Sterkt krydret mat gir også utslag, men her vil smaken variere etter hvilket krydder du spiser.
Dersom du er diabetiker har sæden for øvrig en litt søt smak….

Ett triks til damene som vil sjekke deres kjærestes selvdisiplin: Plasser mannen på ryggen, med spredde ben og hendene flatt mot underlaget.
Legg en mynt på hver ankel og hver hånd. Begynn så å suge og se hvor lang tid det tar før han mister kontrollen og myntene begynner å falle på gulvet…

Hva med ett onani kappløp?
Den som kommer sist må spandere en middag ute, eller gjøre noe annet for den som kommer først «i mål»
Alternativt kan man kjøre konkurransen slik at dere onanerer hverandre og den som greier å få partneren til å komme først vinner…

Sett på dere blindfold begge to og se hvordan DET er…

Ett par enkle faktum som mange syntes å glemme er at: Dersom det ikke er lett tilgjengelig, blir det ikke brukt. Dersom det ikke en enkelt å bruke blir det ikke brukt.
Ha derfor glidemiddel, kondomer og eventuelt leketøy innen rekkevidde dersom du/dere skal ha en spesielt het seanse…
En god regel er at man skal kunne få fatt i det i løpet av 5 sekunder og uten å avbryte det man holder på med.

Ett vanlig bord er antakeligvis ett av de beste hjelpemidlene når det kommer til muligheten for å variere i sexlivet.
Forutsatt at det er solid nok, vel & merke.
Sjekk først, for så å prøve noen helt nye stillinger… det er forresten en del forslag i erotikknett’s stillings galleri.

En feil mange menn gjør er at de forsøker å få flest mulig fingre inn i en kvinne for tidlig. Ta det med ro og la henne få tid til å åpne seg før noe som helst finner veien inn.

De fleste menn setter stor pris på at hun varierer mye når hun onanerer eller suger ham. For mange menn er det den raskeste og sikreste måten å få orgasme på. For kvinner derimot er det litt annerledes, en endring i rytmen, trykket eller bevegelsene føles for de fleste veldig godt, men det tar henne samtidig ett skritt ned stigen som leder til orgasmen…. Så om du kjenner at hun begynner å nærme seg… ikke bytt taktikk.
Om du da ikke er i det litt ondskapsfulle hjørnet og vil erte henne litt ekstra….

Dersom du ønsker å få partneren din til å slappe skikkelig av (kanskje som en oppvarming for en natt fylt med het elskov?) så er ikke alltid den beste fremgangsmåten en hånd på låret.
Noen ganger kan en ansiktsmassasje være en mye bedre måte å få partneren i humør på….
Begynn midt i pannen og masser ut til begge sider.
Masser hele ansiktet, men fokuser litt ekstra på området rett over øynene, under nesen og leppene.
Hånd massasje har for øvrig mye av den samme effekten….