Små tips 28

Små tips serien vår ser ikke ut til å ta noen ende og det er vi egentlig ganske glade for.
Ut fra de tilbake meldingene vi har fått er det tydelig at mange leser disse sidene og mange har fått opplevelser de ikke kommer til å glemme så fort etter å ha funnet litt inspirasjon her.

Slå av PC’en og gå og overraske din kjære med litt het sex.

Bytt tøy…. Hun kler seg i noe av hans (som han velger ut) han kler seg i noe av hennes (som hun velger ut.
Dersom det er snakk om mer enn bare undertøy egner det seg best innenfor husets fire vegger, men dersom man har andre klær over…. Hvorfor ikke ta det med ut?

En pakke under hodeputen til din kjære… hva det er i den kan du jo selv bestemme?

Hva med å sende en invitasjon til het sex med vanlig post? Det vil antakeligvis ha en viss effekt når din kjære åpner brevet…

Det finnes en god grunn til å ha tv på soverommet…. Og det er at soverommet er det perfekte stedet for å se en god erotisk film.

Når dette skrives skinner solen fra en skyfri himmel og sommeren er over oss igjen.
Litt sex, eller intim kos ute i solen, kanskje på ett sted hvor det er i hvert fall en teoretisk mulighet for å bli oppdaget kan være en god start på en lengre seansen som dere (om dere ønsker det) kan fortsette hjemme i deres egne, lune rede.

En ekte love swing eller sex huske er relativt dyr, men selv med en helt vanlig huske som fåes kjøpt over alt kan man ha det ganske gøy…. Spesielt dersom man tar fantasien til hjelp og binder på ett tau man kan lene ryggen mot… polstre gjerne med en pute eller to.

Når en har oralsex med en mann, kan «vanntrikset» være til stor glede. Man trenger et håndkle (dette er litt sølete) og en kopp varmt vann og en kopp kaldt vann. Man utfører munnsexen som vanlig, men med vann i munnen, som man lar renne ut etter hvert. Man skifter på å bruke kaldt vann og varmt vann. Jeg hørte om det av en venninne, og det er blitt en stor suksess etter jeg prøvde første gang.

Du kjenner til slik varmende olje?
Den som gir en varmende følelse når du blåser på den.
Prøv å bruke den på kjønnsorganet til partneren din, blås slik at det blir varmt, før du tar en isbit, eller litt knust is i munnen og gir ham eller henne litt oralsex.

Champagne eller farris i munnen når man utfører oralsex på partneren sin fungerer uansett om man er mann eller kvinne. Naturligvis er det champagne som gir den virkelig GODE følelsen…