Små tips 30

Denne gangen har vi fokusert på tips som er for hans glede.

Først tar vi for oss noen små ting som er viktigere enn alt annet. Ingen tips i hele verden kan måle seg med disse små tommelfinger reglene.
1: Husk at dersom du FØLER deg sexy, så ER du sexy. Hvordan du føler det syntes langt bedre enn man kanskje skulle tro.
2: Selvtillit. Ikke tvil på dine egne ferdigheter… ikke bekymr deg for om noen andre er bedre enn deg. Du er deg, han valgte deg FORDI du er deg og ingen kan måle seg med deg.
3: Konsentrer deg om ham. Dersom du ønsker å gi ham en fantastisk opplevelse uten å kreve noe igjen (noe som kan være en belønning i seg selv) så fokuser 100% på ham. Ikke tenk på deg selv og tenk i hvert fall ikke på andre ting som burde vært gjort. (Vet det høres diskriminerende ut osv, men dette er tross alt en artikkel som dreier seg om å gi HAM nytelsen, ok?)

Det er en myte som sier at menn ikke bryr seg om forspill. Det er ikke helt riktig, det riktige å si er at menn ikke TRENGER mye forspill. De fleste menn setter nemlig stor pris på å bli ertet, pirret og lekt med… så lenge de ikke ender opp med frøken høyre til slutt.
Ett tips er å fortelle i detalj om en erotisk drøm, en fantasi eller, dersom dere er ute, hva med å fortelle ham nøyaktig hva du har lyst til å gjøre med ham når dere kommer hjem?
PS. Menn er visuelle skapninger så du kan med fordel ta med flest mulig detaljer slik at det blir lett å se ting for seg…

En kjapp blowjob i bilen inne i den automatiske vaskehallen…

Menn er som sagt visuelle skapninger og bilder blir i de aller, aller fleste tilfeller satt pris på. Uansett om du har knipset noen med selvutløser, om du har fått en venninne til å hjelpe deg eller hva med å gi ham kameraet og muligheten til å knipse?
Eller hva med selvutløser og bilder av dere sammen? Det kan være ganske moro å stille timeren, løpe foran kameraet og innta riktig posisjon…
I disse tider hvor digitale kameraer er allemannseie er det heller ingen problemer å slette bildene i ettertid…

Bygg opp under hans seksuelle ego. Dersom du oppdager noe han liker spesielt godt, om det er en lukt, en frukt, at han elsker å sitte i sengen med ett glass vin, om det er ett plagg han setter pris på at du har på deg… Benytt deg av denne kunnskapen!

Gi ham ett en manns show. La ham se deg onanere. Mange kvinner har vanskelig for å få orgasme dersom noen ser på, men vi tør garantere at han uansett vil sette pris på showet. PÅ ett tidspunkt kan han jo ta over?
Du kan jo også rekke ham hånden og be ham suge på fingrene dine underveis… Litt kinky, litt forbudt og noe veldig mange menn tenner voldsomt på.

Sexleketøy som er laget for kvinner kan også benyttes på menn. Dersom din mann er åpen for å prøve nye ting kan du forsøke å stimulere penis og scrotum med en vibrator. Eller hva med området rundt anus?
En annen variant er å holde en vibrator mot utsiden av kinnet ditt når du suger ham.

Det finnes en mengde penisringer (eller penis sleeves som de også kalles) på markedet som er designet spesielt for å stimulere kvinnen, hva med å kjøpe ett par av de og spørre om han er villig til å stille sin penis til disposisjon slik at du får prøvd de ut?

Det er en fin linje mellom det er som for mye og det som er akkurat passe. Noen ganger er ikke det beste å være helt naken, noen ganger er det bedre å skjule litt….
Noen ganger kan en sexy truse og topp eller en gjennomsiktig neglisjé være langt bedre enn å stille helt naken. Høyhelede sko må ikke brukes bare til den flotteste kjolen ute på fest, de kan også brukes på soverommet.

Etter en lang dag på jobben vil han nok sette pris på at du hjelper ham å ta en dusj.
Kle av ham, vask ham (godt) og tørk ham etterpå.
Om du vil har han sikkert ikke noe i mot med at du avslutter med en kroppsmassasje.