Små tips 32

Ny runde med små tips som kan gjøre ting enda bedre…

Det er ikke bare menn som tenner på at partneren forteller om erotiske fantasier, drømmer eller planer.
Som mann kan du med stort hell fortelle om en erotisk fantasi, men du bør muligens forberede deg litt på forhånd, slik at du om ikke annet har en rød tråd å følge når det gjelder historien du skal fortelle. Du bør tenke gjennom følgende: Å fortelle en fantasi om andre enn henne eller med flere partnere er dømt til å mislykkes dersom du ikke VET at det er noe hun tenner på.
Å hoppe rett til knulle biten er heller ingen stor suksess. Sist men ikke minst er det større sjanse for å bli tatt godt i mot dersom historien dreier rundt henne og hennes nytelse.
Etter hvert som du har gjort dette noen ganger øker garantert dine ferdigheter på området og du kan improvisere frem en historie, men altså: første gangen lønner det å tenke seg om på forhånd.

Jo mer tid en mann tilbringer med en kvinne uten fokus på sex, jo mer villig vil hun være når det er tid for sex.

En rekke uavhengige undersøkelser slår fast at den mest effektive måten å tenne en kvinne seksuelt på, er kyss.
Så sørg for å kunne din kyssa A-B-C.

La oss slå det fast en gang for alle: Ikke alle kvinner liker vibratorer.
Det har ingenting med at hun ikke liker sex, ikke kan få orgasme, eller er redd for at hun skal komme for fort.
For noen kvinner er en vibrator rett & slett en bråkete maskin som gjør det umulig for henne å konsentrere seg om sin egen seksualitet….
Er det EN ting enhver mann bør lære seg om kvinner, så er det at alle er forskjellige.

Når du forteller henne hva som virker og hva som ikke virker: fokuser på det positive, det gir langt bedre resultat enn å fokusere på det negative.

En kvinnes luktesans er langt sterkere enn en manns.
En god grunn til å gjøre seg litt ekstra flid med sin egen duft før stevnemøte.

En liten runde med påfølgende orgasme før spesielle anledninger sørger for en helt spesiell glød som ingen sminke i verden kan erstatte.

Det finnes ett lite triks som gjør bruk av kondom mer… behagelig for mannen.
En dråpe glidemiddel på innsiden av kondomet er alt som skal til.
Kun en dråpe, blir det stort mer, kan det fort renne ned langs skaftet på penis og risikoen for at kondomet skal gli av øker betraktelig.

Kanskje ikke akkurat det du forbinder med ett sextips, men uansett: Dersom muligheten for sex i det fri, i skogen, på stranden eller hvor som helst ellers utendørs er til stede: Ta med ett teppe.
Det kan kanskje ødelegge litt av impulsiviteten, men himmel & hav hvor mye bedre sexen blir når man slipper å irritere seg over sand, granbar og tistler.

Mennesker, både menn og kvinner, liker historier og eventyr.
Historier kan deles om man ligger ved siden av hverandre i sengen, eller de kan deles gjennom telefonen eller i nødsfall, via e-post.
Men en ting er verdt å ha i bakhodet når det gjelder historier av erotisk karakter, noen liker historiene sine så detaljerte og «dirty» som mulig, andre foretrekker de mer erotisk…
Det er opp til det å lære hva DIN partner foretrekker slik at hun eller han kan nyte godt av dine forteller ferdigheter.

Si følgende til partneren din:
– Jeg kommer til å fortsette å gjøre dette (istedenfor dette kan du sette inn ett eller annet partneren din setter stor pris på) helt til du beveger deg. Men beveger du deg det minste, så kommer jeg til å stoppe.
Det å måtte ligge HELT stille å bare ta i mot er ikke bare deilig, det er utrolig vanskelig og utrolig opphissende….

Bruk en våt tunge til å tegne våte striper over din partners
hudflater. Derefter blås, som med en svak bris, til fuktigheten dunster
bort, –  og det skjer da pirrende og oppmerksomhetskrevende . Partneren
vil  konsentrere mere om sin nytelse.