Små tips 1

Her har vi samlet noen små tips og triks vi har kommet over på vår vei, og som vi ikke fant noe annet sted å legge. Noe av det passer sikkert ikke alle, men alle skal finne noe som passer dem. Makes sense?

La han, eller henne overaske deg i å onanere. I dusjen, i sengen eller hvor som helst. Og gjør det høylydt;-) At menn tenner på kvinner som onanerer, er vel kjent for de fleste, men fakta er at de fleste kvinner har en fantasi om å se sin kjære nyte sin egen kropp… så hvorfor ikke?

Tegn hverandre.. bytt på å sitte akt modell for hverandre. Man trenger ikke være god til å tegne, det er det å gjøre det som teller… ikke resultatet;-) Sett deg i en utfordrende positur.. og forby partneren din å røre deg før tegningen er ferdig…

Eller bruk ett kamera. Ta frekke bilder av hverandre, eller sammen. Mange er redde for at de som fremkaller filmen skal se hva dere gjør, men bruk ett postordre firma, så er det løst. Og de store, anerkjent firmaene beholder neppe kopier selv.. tenk på søksmålene de kan få mot seg om de blir oppdaget? Og om ikke det er forsikring godt nok… kjøp ett digitalt kamera, og last det rett inn på pc’en, eller ett polaroid kamera

Et tredje alternativ er å bruke ett video kamera. Med ett stativ kan dere filme dere selv, og etter på nyte å se deres utfoldelser på TV-en på soverommet. Om dere ikke liker resultatet.. så prøv igjen… Pass dog på at filmen er forsvarlig oppbevart, vi har vel alle lest en og annen historie om slikt som har kommet på avveie…

Om en sans svekkes.. så skjerpes de andre. Utnytt det. Mange syntes det er kjedelig å elske i mørket, men med bind for øynene skjerpes de resterende sansene.. betraktelig.

Isbiter, fjær, malerkoster. De har det til felles at de kan brukes til å pirre med. Bruk dem gjerne sammen med øyebind, og om dere er litt mer avanserte, på en bunden person. En dråpe kaldt vann, på brystet kan gjøre underverker… en fjær som glir nedover maven likeså.

Og ett tips, som egentlig burde vært unødvendig… Til mannen.. barber deg nedentil. Ta pungen, og det som eventuelt er på skaftet… Den kvinnen som har opplevd en barbert mann vil aldri ha noe annet.. og som en bonus for din egen selvtillit.. når det hele er barbert, ser det større, og kraftigere ut.

Erogene soner.. fordi om dere mener å kjenne hverandre, så kan det fort være at noen soner har gått dere rett forbi. Ta dere tid til å utforske hverandre.. steder som armhuler, baksiden av knærne, nederste delen av ryggen, og under føttene, samt fingrene er steder som kan gi ny tenning… Og om dere ikke finner noen nye soner.. så kan dere ha det fryktelig moro under jakten.

Kvinner, som menn, tenner gjerne på små erotiske ord. Så hvorfor ikke hviske små søte ord til hverandre? Det kan være under middagen, eller under elskoven.. det kan være hva dere føler, hva dere gjerne vil gjøre, små slibrige forslag, eller rett og slett ett lite.. «jeg elsker deg»

For menn.. vær gentleman. Lukk opp døren for henne, hjelp henne av med jakken, og trekk frem stolen på restauranten. Det er en kunst som dessverre er i ferd med å gå i glemmeboken.