Små tips 11

foto av: Trevor Watson

Små tips serien vår er en av de mest populære tingene her på erotikknett.no. Vi får faktisk en del tips tilsendt, det setter vi selvsagt stor pris på. Så om du har ett tips eller to du ønsker å dele, send det inn til oss, så skal vi se om vi ikke greier å gjøre plass til det på den neste småtips siden, for det kommer flere. Garantert.

Vekk ham, eller henne med room service.
I før deg ett skikkelig antrekk, server frokost, med noe godt å drikke, samt etterfølgende dessert på sengen….

Forfør ham med en erotisk film.
Menn, oftere enn kvinner liker å se en erotisk film i ny og ne, men hvorfor ikke overaske ham med en? Se den sammen med ham, samtidig som du kjeler med ham…. En sikker vinner.

Ett sikkert tips om din kjære er det som kan betegnes som en TV slave er å flytte tv’en inn på soverommet…. Alternativt kjøpe en litt mindre tv å ha der.
Om du samtidig anskaffer en video, så skulle sengekosen være sikret….

Glidekrem kan brukes til så mangt, kald glidekrem er fks. glimrende å bruke på en partner som er utstyrt med bind for øynene….. Det blir garantert vått nok.

Kanskje det kan være en ide å ha badekaret klart en kald høst dag, når din kjære kommer hjem? Fyll det med varmt vann og olje, sett på litt dempet musikk, demp lyset og nyt ett varmt bad sammen.

Selv husker ingen av oss stort fra den gangen vi var så små at vi ble vasket av andre fra topp til tå. Men ett nylig utført eksperiment vist med all mulig klarhet at å få en full vask av sin kjære under en varm, dampende dusj er en opplevelse som så absolutt oppleves som erotisk.

Vi har flere ganger kommet med forslag til hvordan man kan gjøre oralsexen enda litt mer spennende. Her forleden var det en leser som foreslo å ta med en kopp varm te på soverommet. Man behøver ikke ha teen i munnen, det holder at man tar en liten svelg først, fordi varmen holder seg i munnhulen en stund….. anbefales på det varmeste….

Butikker som selger erotisk tøy og sexleketøy er det ingen mangel på for tiden. Det kan være en god ide å gi din partner en slik katalog og be han/henne plukke ut det de aller helst vil se deg iført ( eller bruke). Så tar du deg av bestilling og betaling… Når varen kommer frem, står du til disposisjon en hel natt. ( En natt ingen av dere vil glemme)

Sex dreier seg om å gi & ta. Noen benekter det selvsagt, men til syvende å sist så er det sant. Å gi kan være like deilig som å få, spesielt om man kan gi på sine egne premisser. Få din partner til å ligge helt stille, hun/han har ikke lov å lage så mye som en lyd. Så er det din oppgave å se om du greier å få frem en lyd eller to allikevel.

Det er mulig å ha sex i sjøen, selv på ett sted hvor dere ikke er helt alene. Om dere koser dere sammen, så er det bare å trekke bikinien og shortsen til side, så de edlere deler får en mulighet til å slippe fri. Det eneste man bør være ops på er små barn med dykkermaske….

 

 

Legg igjen en kommentar