Små tips 16

foto av: Trevor Watson

Tipsene fortsetter å strømme inn, en stor takk til alle dere som har bidratt til å gjøre disse sidene til det de er.
Vi håper dere alle har glede av dem og har turt å prøve ut i hvert fall noen av dem. Vi har og kan trygt si at vi har fått mange nye, spennende opplevelser.

Kvinner som gir oralsex: Bruk hendene også, du kan kile ballene hans, stryke over penis, runke ham eller rett og slett presse litt på muskelen mellom ballene og analen.

Ikke bruk tiden når dere koser dere med hverandre på å nevne hvordan du pleide å gjøre det sammen med din eks kjæreste. Det er en sikker "turn-off" Ikke tenk på det selv engang.

Om du som mann er så heldig at hun gir deg oralsex, ikke grip tak i hodet hennes som for å tvinge henne ned på penisen din. Unntaket er selvsagt om hun vil at du skal gjøre det. Det er heller ingen skam å si ifra at du er i ferd med å komme, de fleste kvinner setter faktisk pris på det, for det gjør det enklere for dem å ta valget om de skal få det i munnen, eller om de foretrekker å runke deg det siste stykket.

Visste du at noen timer på SATS kan gjøre sexlivet ditt bedre? Du blir i bedre fysisk form, noe som gjør deg bedre skikket til å takle de fysiske sidene ved selve akten, samtidig som du vil føle deg bedre, noe som vil gi økt selvtillit. Og selvtillit er viktig for at sexlivet skal fungere så godt som vi alle drømmer om.

En liten kjapp en kan være like bra som en lang elskovs seanse. Det er ikke bare menn som liker en kjapp en, også kvinner setter ofte pris på ett kjapt nummer, fks. når de tar oppvasken…. Variasjon er nøkkelen til lykke i sexlivet.

Spill ett erotisk spill. Om dere velger å kjøpe ett eller lage deres egne er helt opp til dere selv… men om dere lager ett, send det gjerne til oss, så skal vi lagt det hele ut her på websidene.

Vaginakuler er en ting som er svært populært i perioder. Hver sommer stiger etterspørselen og grunnen vi fikk oppgitt fra en kvinne var at de var så vanvittig deilige å bruke når hun kjørte, eller satt på en motorsykkel…
Om du en dag skulle smøre matpakke for din kjøre, så kan det kanskje være en ide å legge ved ett lite brev hvor du forteller hvor høyt du elsker ham/henne og hvor gjerne du skulle hatt sex akkurat NÅ….

Om du syntes det kan bli litt drøyt å gå ut på byen uten truser, så kan det være enda mer effektivt om du tar dem av i løpet av kvelden og gir dem diskre til din kjære, for at han skal passe på dem til dere kommer hjem….

Overrask din partner i dusjen, kle deg naken før du kommer inn, ta kontrollen uten å si noe som helst, gjennomfør en omhyggelig vask av din partner, når du er ferdig tar du uten ett ord å går ut igjen, det vil sannsynligvis etterlate din kjære svært overasket og svært kåt….

 

 

Legg igjen en kommentar