Små tips 17

foto av: Trevor Watson

Ser ikke ut det noensinne skal bli slutt på disse småtipsene du/dere kan bruke til å gi sexlivet deres ett ekstra lite kick…. Som alltid, prøv & kos dere.

Ingen husker all den gode sexen man har hatt, men det kan kanskje være en ide å gjøre korte notater i en slags dagbok de gangene du er ekstra fornøyd? Skriv litt om hva som skjedde og hva som var godt… siden kan du jo ta den frem og lese om de gode opplevelsene dine sammen med din partner? Det er nesten en forutsetning at sexen var med den samme partneren….

Selv om ingen av dere noensinne har skrevet ned de gode sexopplevelsene dere har hatt sammen, kan det være en god ide å bare bruke en kveld sammen ( kanskje med en god flaske vin) og mimre om hvor dere har hatt sex og hvilken opplevelser dere husker. Hvem vet, kanskje din partner husker noen du hadde glemt og som kan gi deg frysninger.. av nytelse?

Har dere sex stort sett kun i helgene? Dere er ikke alene, men det er mulig å gjøre noe med det… sett en fast dag hvor dere skal tidlig i seng. Arbeide osv får bare ligge til dagen etter. Når dere er kommet vel i seng en tidlig kveld og fortsatt ikke er trette… har dere tid dere kan bruke til andre ting enn å sove.

Gode elskere vet at sex er ikke noe som kun skjer mellom knærne og maven…. Den største gleden ( og nytelsen) opplever man når man får med hjernen på leken.

Høytlesning på sengen er ikke bare for barn. Det finnes flere gode, erotiske bøker å få kjøpt, fks Black Lace serien, eller Demonblod bøkene av Berit Hagen. Les noen sider høyt for hverandre hver kveld, så drømmer dere begge litt søtere…

Prøv å elske til forskjellige typer musikk… fra klassisk til heavy sannsynligvis vil dere oppdage at dere elsker på mange forskjellige måter, alt etter tempoet i musikken.

Problemer med barn i hjemmet?
Lei ett rom, bruk noen timer, en dag eller en helg hvor dere er helt for dere selv… om dere velger ett sted med room service slipper dere til og med å gå ut for å spise…

Skriv små, søte kjærlighets erklæringer til din kjære på små, gule post-it lapper og heng dem opp rundt i huset, hvor du er sikker på at hun/han vil finne dem….

De fleste bekymrer seg alt for mye om de er normale eller ikke. Slutt med det, vi er alle forskjellige, det eneste som er normalt er det DU syntes er normalt og det bør være deg selv. Kos deg med sex istedenfor å bekymre deg over slikt.

Den enkleste måten å variere sexlivet på, er å bytte stillinger. Ikke la det bli en vane å bruke den samme eller de samme stillingene dag ut og dag inn. Våg å eksperimentere litt, kanskje finner dere noen helt nye stillinger som kjennes vidunderlig for dere begge? Selv i verste fall vil dere antakeligvis få det fryktelig moro….

 

 

Legg igjen en kommentar