Små tips 18

foto av: Trevor Watson

For 18 gang har vi greid å samle inn noen små tips & triks. Det er noen tips som sikkert er å finne på mer enn en av disse sidene, i hvert fall tips som er ganske like, men vi håper dere overlever det. Dere kan jo også prøve dem en gang til?

Om du er hjemme, og din kjære er på jobb og har mobil telefon tilgjengelig, prøv å sende en tekst melding hvor du krever at han/hun kommer hjem nå, for du har simpelthen så utrolig lyst til å ha sex akkurat nå.
Pennen er mektigere enn sverdet var det en eller annen som sa engang. Så er det også med talen. Få ting kan være mer opphissende, om det blir gjort riktig, enn noen som sier akkurat det du vil høre….

Vær åpen for nye ideer. Alt for mange mennesker har latt vær å prøve noe fordi de ikke syntes det hørtes noe moro ut. Prøv, i hvert fall en gang, kanskje liker du det og kan se frem til nye nytelser, eller så liker du det ikke… da lar du bare være å gjøre det igjen.

En gang i blant, prøv å si ja til sex, selv om du ikke har noen voldsom lyst der og da. Kanskje kan det bli en opplevelse som er adskillig bedre enn du hadde trodd på forhånd? Om det skulle vise seg underveis, så er det bare å avslutte.

Kles poker er ett spill som kan være minst like artig om man er bare to som når man er fire. Prøv selv sammen med din kjære….

Håndflatene er mye mer følsomme enn de fleste tror. Faktisk så følsomme så det kan være en ide å prøve deg som spåmann/kvinne som kan spå i hender. Berør forsiktig og gå gradvis fra spåmann/kvinne over i rollen som forfører.

Vi mennesker har det med å skulle sammenligne oss med alt og alle. Så også med elskere. Slutt med det, og tenk heller som så at vi er alle forskjellige, du kan oppnå den største nytelse i verden med den du er sammen med nå, dere må bare finne ut hvordan… ta utfordringen.

Ikke skjul følelsene dine. Vis at du elsker din partner, for når du viser det, vil hun/han kanskje vise sine bedre også? Mennesker som virkelig vet at de er elsket blir bedre elskere…

Har du tenkt over at ved siden av sengen, så er det mest naturlige stedet å ha sex på badet? Der er man naken, samtidig som man ofte deler dusj eller bad…..

Etter å ha lest side opp og side ned om sex, stillinger og hvordan gjøre det bedre, ikke glem den klassiske misjonærstillingen… det er en praktisk stilling som de fleste finner svært behagelig, dessuten kan man variere nesten i det uendelige med den.

 

Legg igjen en kommentar