Små tips 19

Nå er det like før vi passerer 200 tips her på sidene, det skulle bety at her er det noe for enhver smak og noe å lære for selv den største casanova.

Om dere skulle bestemme dere for å ha en romantisk weekend, bare du og din kjære, sett av god tid til planlegging. Å planlegge kan være nesten like spennende som reisen i seg selv.

I disse tider hvor mer og mer av tiden går med til jobb relaterte ting, er det viktig å tenke over hvordan man bruker den tiden man har fri. Det er ikke hvor mye tid man har med sin partner som er avgjørende, men kvaliteten på tiden man bruker sammen. Omtrent som med sex….

For kvinner som har problemer med å oppnå orgasme har vi bare en virkelig god løsning: Kjøp en vibrator og ikke velg en av de billigste, samurai vibratoren har fks. vist seg som ett svært godt valg….

Onani er sex med en man elsker, dessuten kan man ikke smitte seg selv med AIDS… det er bare ett par av ca 1 million gode grunner til å onanere mer. Det gjelder både menn og kvinner, hvordan har du elelrs tenkt å lære om din egen seksualitet og hva du nyter mest?

Den beste tiden å ha sex på er tidlig om morgenen. Da er både mannens og kvinnens hormoner på topp, noe som gjør at om dere først kommer i gang, så vil det føles bedre for dere begge…. Om man først kommer i gang da.

Onani er ikke noe man nødvendigvis behøver å gjøre på badet eller i dusjen fort & gæli. Prøv å sette av tid, kanskje ett par timer, hvor du er helt alene. Napp ut telefonen, lås døren, trekk for gardinene og bruk tiden til å hisse opp deg selv, samtidig som du bare koser med deg selv, stille å rolig.

Inngrodde vaner er sexlivets værste fiende.
Å gå ut å spise sammen kan være en fin måte å bryte de vanlige rutinene på. Ingen trenger å lage mat, ingen trenger å rydde av bordet og sist men ikke minst, oppvasken kan dere bare glemme. Om dere gjør det til en vane å gå ut ett par ganger i måneden kan dere jo bytte på å betale også…..

Det første steget til ett vellykket sexliv er å være villig til å gi.

Litt alkohol har den egenskapen at det gjør både menn og kvinner kåtere. Mye alkohol gjør at menn får trøbbel med å få den til å stå, kvinner på sin side får vanskeligere med å få orgasme.

Aldri krangle i soverommet. Om dere skal krangle, gå inn i stuen eller ut på kjøkkenet. Om dere allerede ligger i sengen, stå opp, gå ut i stuen og bli der til dere er ferdige. Lag en regel i huset som dere begge lover å følge. På den måten kan dere alltid si at dere har bare gode minner fra sengen….