Små tips 21

Det ser ikke ut til at denne serien noensinne skal ta slutt… men det er antageligvis bare bra, siden vi fortsatt får både positive tilbake meldinger og nye tips tilsendt….

Dersom du opplever å få kvelings, eller oppkast fornemmelser under oralsex, så kan du prøve å konsentrere deg om å puste kun igjennom nesa.

Bestill bord på en god restaurant, bestill billetter på en spennende film etter en teaterforestilling og overrask din kjære. Ikke si ett ord om hva som skal skje før dere er fremme…. Nøkkelen til ett godt sexliv ligger i å unngå rutine preget ( vi har sagt det mange ganger før, men ett godt tips kan ikke gjentas ofte nok)

Den ene dagen kan en av dere ha rollen som lærer. Oppgaven er å lære bort så nøyaktig som mulig hva du liker og helst vise partneren din noe nytt. Forklar i detaljer hvordan du liker det og rettled underveis… Neste dag er rollene byttet om.

Husk at det er tanken som teller. Selv om du vil overøse din kjære med alt hva hjertet kan begjære så setter økonomien grenser for de fleste av oss. Men kjøp noe lite og spennende en gang iblant. Husk at det er tanken som teller….

Send en e-mail til din kjære på ett annet språk. Det finnes maskiner som tar seg av slik tilgjengelig på Internett. Det vil nok sette fart i din kjæres fantasi å få ett kjærlighets brev på fks. Fransk….

Gjem en gave til din kjære under hodeputen. Gaven kan være hva som helst, men vi har nok en viss svakhet for leketøy som egner seg til sengebruk…

Få ting sier så mye som en rose. Kjøp en langstilket rød og overrekk den ved en passende anledning. Eller send ett flott bilde med e-mail til hans/hennes arbeidsplass, det kan gjøre nesten like stor lykke.

Kjøp ett blad med erotiske noveller ( eller skriv uten noen herifra og tving din partner tidlig til sengs. Kvelden kan så brukes til høytlesning. ( husk at siden du tok innstativet så er det bare rett og rimelig at du leser)

Prøv å ha sex til musikk. Alt fra klassisk til metallica bør prøves…. Her ligger det garantert en rekke nye opplevelser og bare venter.

Hopp til sengs med tøyet på. Skru av lyste så kan dere i tur og orden kle av partneren i stummende mørke. Det kan medføre mange artige situasjoner…