Små tips 25

Denne samlingen med småtips består stort sett av tips & triks vi har fått tilsendt fra våre lesere.
Det er godt å se at kreativiteten blomstrer i de 1000 hjem….

Gutter: Husk at det tar lengre tid for jenter å bli våte enn det tar for gutter å få ereksjon, så gi henne tid til å bli kåt og klar både fysisk og psykisk før dere ligger sammen.
Fra -lady in red-
Hvis dere er ute eller sammen med venner en kveld, kan det være både spennende og opphissende hvis dere sniker dere til å ta på hverandre når de andre ser en annen vei, under bordet, under et teppe, bak et hjørne el.l. Dere kan også hviske til hverandre hva som hadde vært godt og gjort akkurat nå, og hva dere har tenkt til å gjøre når dere kommer hjem. Alt uten at de andre vet hva som foregår…
Fra -lady in red-
Hvorfor ikke forsøke å hoppe I badekaret sammen? En enkel regel å følge er at dere ikke har lov å ta på hverandre over vannflate…
Sett av litt tid en kveld til ett slag kort, eller backgammon.
Vinneren kan løse inn en på forhånd avtalt premie, som fks. en blowjob, en barbering eller intim massasje.
For deg som er kvinne: Dersom du ønsker å gi din kjære ett lite ekstra kick, så skal du sette deg på ham og under rideturen begynner du å massere og kjærtegne dine egne bryster… Samtidig som dus er ham dypt i øynene.
De færreste menn forblir upåvirket av det.
Det er ikke slik at man må ha en vegg eller taket fullt av speil for å få noen effekt ut av dem.
Ett vanlig speil er nok, om man plasserer det riktig…

Selv om dere har vært sammen lenge så er det fortsatt lov å overaske hverandre med små gaver.
Det kan være koselige gaver, som en invitasjon ut å spise eller på kino en kveld (du har fikset barnevakt) og det kan være mer erotisk gaver, som sexy undertøy eller ett nytt erotisk leketøy.

Legg all din sjel i å forføre kjæresten din.
Ikke la det bli platt å gå rett på sex, men bruk tid å hiss ham/henne opp etter beste evne. Bruk de midler du har til rådighet om det er det selv, dine kokke ferdigheter, din massasje teknikk eller dine strippeferdigheter.

Krem er ett undervurdert produkt når det kommer til erotiske leker.
Det kan brukes til åa lage en truse som kan slikkes av, det kan brukes til å dekke bare de mest erogene sonene med ( som bryster, kjønn, øyebryn osv) man kan leke med det ( hver deres boks og en liten krem krig) eller ta det i munnen før du gir din partner litt oralsex.
I det siste tilfellet kan det bli nødvendig med en liten etterfylling en gang i blant.

Vi minner bare kjapt om noen av kvinnens erogene soner: Halsen, hodebunnen, øreflippen, undersiden av armene, innsiden av lårene, brystene og den alltid like oversette akilles hælen.