Små tips 5

foto av: Trevor Watson

Vel, skal vi dømme etter tilbake meldingene vi får, så er det mange som setter pris på små tips og triks…. her har dere enda noen flere å prøve ut…

Menn setter faktisk stor pris på kvinner som vet hvordan de skal onanere en mann. Og det er en ting kvinner vanligvis ikke kan, men en enkel tommel regel er som følger: do it firmly, do it smoothly and with a steady rythm and he´ll love you for life!

Om du gjør det samme mot partneren din som han/hun gjør mot deg, gjør du sjelden noe feil. For han/hun gjør veldig ofte mot deg som hun/han ønsker du skal gjøre….

Snakk med hverandre om sex, fantasier, drømmer og tanker. Del med hverandre, få ting er mer spennende enn å høre hva andre tenker/håper og drømmer.. det er vel tross alt grunnen til at du er her på våre sider også, ikke sant?

Napp ut telefonen, lås døren, sett på litt rolig musikk og demp lyset. Sett dere godt til rette, slapp av og prat med hverandre. Fks. om sex, det er alltid ett tema som fenger…. Del en flaske god rødvin, men en regel må dere begge følge.. det er forbudt å drikke selv, partneren tar seg av den delen…. Hva med å ta med litt ost og kjeks også?

Ett hvert hus er fullt av gode steder å ha sex. Alt for mange holder seg til sengen og overser alle muligheten som er plassert rundt innenfor husets fire vegger. Hva med lenestolen, sofaen, trappen, kjøkkenbenken dusjen eller badekaret? Ikke alle steder er like godt egnet, men samtlige er definitivt verdt ett forsøk, for man vet aldri hvor man kan finne uventet nytelse….

Cybersex er jo så inn om dagen. Enhver mann, eller kvinne, med respekt for seg selv vet en hel del om det og har prøvd det minst en gang. Men cybersex er helt klart mye bedre om man ikke sitter alene… For hva kan gjøre cybersex mer spennende enn å samtidig ha en mann, eller kvinne, plassert mellom bena, som gjør sitt ytterste for å slite deg ut? Og om oralsex ikke holder, er det vel logisk å anta at den du snakker med viser en viss grad av forståelse om du må forlate tastaturet….

Kjøp små erotiske gaver til hverandre. Det kan være alt, fra en flakse sjokolade saus som du har planer om å slikke av din partners kropp, til en splitter ny vibrator. Ikke avslør gaven før den skal brukes, ta heller å bruk tid på å forføre partneren din, slik at vedkommende er 100% tent når du avslører hva som venter….

Mange går rundt i villfarelsen å tror at kvinner må ha masse forspill hver gang. Det er langt fra riktig, de fleste kvinner bærer på fantasier om korte, kjappe knull. Veldig ofte på steder hvor man har en teoretisk sjanse for å bli oppdaget. ( her skal det bemerkes at de færreste egentlig ønsker å bli oppdaget) Toalettet på kjøpesentret, eller restauranten er perfekt. Toalettet på flyet er også svært bra, men der er jo sjansen for å få noen rare blikk desto større, trøsten er jo at man kommer med i 10 000 meters klubben, om man greier å holde seg til man har lettet da…

Om man flytter, og det gjør jo de fleste av oss en gang eller to, så må man huske å elske inn den nye leiligheten, eller det nye huset. Man må ha sex i alle rom. Om man bor i en to roms er det jo relativt enkelt, om man derimot har kjøpt seg ett gedigent hus, så har man jo nok å ta seg til i den nærmeste fremtid. Legger til at man må ikke ha sex i alle rom første kvelden, man kan la det gå over litt tid.

 

Legg igjen en kommentar