Små tips 6

Små tips er visst populært, så vi har samlet enda noen fler…

Ett lite tips for de som kan like de anale gleder.. og sexleketøy…. vi hørte det i en videofilm… Kjøp ett vibrerende egg ( du vet hva vi mener, eller kikk litt i nærmeste sex shop) Tre på en kondom… og før det opp i analen. Det er nesten ikke mulig å føle at det ligger der, men når man setter på vibreringen.. WOW.

Vi har tidligere skrevet om hva man kan bruke en malerkost til. Nå vil vi gjerne komme med en liten tilføyelse… En liten pensel, av den typen man finner i barns maleskrin, egner seg ypperlig til å stimulere både mannlige og kvinnelige kjønnsorganer. Spesielt om man dypper den i olje først….

Om man er på utkikk etter en billig gave som allikevel vil bli satt stor pris på, så har vi ett godt forslag, vel vi syntes i hvert fall det er en god ide. Kjøp en film ( til kamera) pakk den pent inn og legg ved ett spennende brev med forslag til hva han/hun kan ta bilde av. Fks deg selv.. naken slik han/hun liker å se deg….

Mange sliter med å finne G-punktet, men de som gjør det vil kanskje ikke alltid innrømme det? Vel, en dansk kvinne har funnet løsningen og det som fungerte for henne bør kunne fungere for oss alle… Hun spurte rett og slett gynekologen en gang hun var der, om ikke han kunne være så snill å vise henne det….

Noen liker å elske med lyset av, andre elsker å ha sex med litt lys på og atter andre vil ha flom belysning. En ide er å montere en enkel demper på lyset på soverommet.. en annen løsning er å skifte pærer til noen som er blå. Blått lys har nemlig noen klare fordeler, det er behagelig, dempet og gjør konturene uklare, slik at eventuelle feil og lyter ikke er like synlige, men man kan fortsatt se partneren sin godt…

Et lite tips til kvinner… menn har sjelden noe imot at du lar tungespissen din berøre øreflippen.. faktisk så pleier de fleste menn å sette stor pris på akkurat det.

En av de absolutt enkleste måtene å hisse opp partneren på er å la ham/henne vente. Ikke vente lenge, men ta det hele rolig, kle sakte av deg, berør han/henne sakte og ikke kast deg over kjønnsorganene med en gang. Vent og ta deg god tid….

Om du har lyst til å prøve noe nytt med partneren din, men er redd for å foreslå det? Fortell ham/henne at du hadde en merkelig drøm i natt….