Små tips 7

foto av: Craig Morey

Små tips sidene våre har vist seg voldsomt populære, fra tid til annen er det noen som sender oss nye tips, men de fleste nøyer seg med å takke for gode ideer. Vi setter pris på begge deler.

For de som ikke er helt inne i det med bondage kan vi anbefale sytråd bondage. Det hele er veldig enkelt, man binder partneren sin fast i sengen, elle ri en stol med sytråd. Det er enkelt å komme seg løs, men poenget er at den som er bundet ikke skal bryte seg løs….

For kvinner er det verdt å tenke på at menn liker det visuelle og de liker det uventede. Overrask ham ved å spørre om han vil se på at du onanerer, og om han vil ( hvem ville ve sagt nei til en slik forespørsel??) gi ham ett par puter slik at han kan legge seg godt til rette og nye ett litt annerledes forspill.

Under selve sex akten så ikke kom med negative bemerkninger, verken om deg selv eller ham. Ikke la tankene vandre, nyt det du opplever nå og la alle andre bekymringer fare for en liten stund.

Sørg for å ha masse puter i sengen. Med dem kan man bygge opp rundt seg, en pute under hans bakdel når hun sitter på toppen gjør at han kommer dypere, en pute under hennes rumpe i misjonæren gjør det lettere å treffe G-punktet… prøv dere frem.

Speil på soverommet høres for mange litt.. kinky ut, men er absolutt verdt ett forsøk. For mange oppleves det svært erotisk å se seg selv ha sex.

Hva med ett gavekort på full behandling? Man kan jo sette en tidsbegrensning på kortet ( gyldig fra da til da) eller lage en klippekort løsning…. Og hvilken tjenester som ytes kan man jo fritt bestemme seg for selv, før man gir fra seg kortet.. Om man leker med når kortet skal benyttes så kan det hele bli en svært så morsom affære..

Føttene er en erogen sone som alt for ofte blir oversett. Å massere partnerens føtter kan faktisk være en svært erotisk opplevelse, dessuten kan man fort komme til å treffe noen knapper an ikke visste man hadde, og det er vel bare moro?

Etterspillet er viktig, en vis man sa engang att etterspillet var neste nummers forspill. Vi sier oss enige og minner alle menn som har en tendens til å sovne på at de fleste kvinner setter stor pris på litt kyss, klapp, klem og ikke minst snakking etter god sex… Litt mat er heller ingen dårlig ide, men styr klar av de store utskeielsene, kos dere med hverandre.

Edderkopp massasje: Er vel egentlig ikke som massasje å regne, men deilig er det i hvert fall. Kle partneren din naken, få ham eller henne til å legge seg på ryggen (maven) med lukkede øyne og la fingertuppene så vidt streife over kroppen hans/hennes. Berøringene skal være så lette at det føles som om du bruker en fjær, fra nakken og helt ned til tærne…..

For kvinner: tren skjede musklene dine. Det er ikke bare kvinner som har nylig har som født burde gjøre det. Din kjære mann vil i hvert fall garantert sette pris på det når du kniper litt ekstra om hans lem… forutsatt selvfølgelig at du unner ham det deiligste… Dessuten vil det sette en ekstra spiss på sexen også for din egen del, både under selve akten og under treningen. For å trene kan man enten stramme, slappe av, stramme, slappe av osv.. eller man kan kjøpe seg ett sett vagina kuler i enhver vel assortert sex shop som gjør det hele atskillig morsommere.

 

Legg igjen en kommentar