SMS 5

Mer moro for de som er glade i å taste….

 

Mikke og Minni på kino gikk. Mikke hadde en bankende pikk. Filmen var ful av action og sus, men ingen så på Bullock og Cruise for under benken fikk MIKKE MUS.

35% av kvinnene har et fantastisk sexliv, de andre 65% har jeg rett og slett ikke tid til!

Bibi’s modellbyrå takker for bildene og dansevideoen av deg. Når trenden blir hår på ryggen, hengeballer og en latterlig liten pikk så kontakter vi deg!

Det 6. bud: du skal elske din neste, pule de fleste, og vil du ha mer, skal du ta det du ser.

Ronketitten Ronketatten Ronketitten teia, bonden kjørte kuken opp i fitta på budeia, hold deg i brystene lek du er med og dermed så jokker vi opp og ned…!

Smoking one cigarette makes your life 11 minutes shorter.A good fuck makes it last 15 minutes longer. So smokers….FUCK FOR YOUR LIFE!!!!

Du legger hånden din rundt den, putter den i munnen. Den er stiv og våt. Den går inn og ut, fortere. Det renner hvitt ut av munnen din. Du smiler og tar ut tannbørsten

Vet du når et kvinnfolk er klar til å pules? Når du stikker hånda i trusa og det kjennes ut som du gir sukkerbiter til en hest.

Gubben var blitt helt gul i utstyret sitt og dro til legen. Legen spurte: Jobber du med kjemikalier? Nei! Hva gjør du da? Spiser ostepop og ser på pornofilmer.

70 ways to make a woman happy: 69 & shopping!

Vi var så fattige da jeg var liten, at hvis jeg ikke våknet med ståkuk – så hadde jeg ingenting å leke med den dagen!

Hva er det når en mann snakker grisete til en kvinne? Sextrakassering! Hva er det når en kvinne snakker grisete til en mann? 18 kroner minuttet!!

Jeg har ved flere anledninger kjørt bak deg i trafikken, og konstatert at jeg hver gang får kliss våt mus! Kan det være fordi du kjører som en pikk?

Hørt om rodeo sex? Du tar tak i håret til dama di når hu rir deg, og roper ut navnet på venninna hennes og prøve å holde deg fast i senga i 30 sek!!

Info fra Telenor: Vi har fått rede på at de har sex på egen hånd. Dette tar vi sterk avstand fra, da det er med samme hånd De holder telefonen!

Rødhette er i skogen og møter ulven. Ulven sier: nå kommer jeg og spiser deg. Rødhette svarer:mat, mat, mat, faen er det ingen som vill ha fitte lenger nå??!!

Vet du forskjellen på erotiske og perverse gjerninger? Kiler du en kvinne i skrittet med ei andefjær er du erotisk, dytter du inn hele anda er du pervers!

Skjededybden er ca.16cm. 1,6 cm er uberørt pr.jukk. Med et kukvolum på 2,3 liter tomrom pr.samleie, og pr.dag er 3850 hektoliter fitte i Norge uberørt!!

Grunnet Deres fullstendig ubrukelige livsoppgave, ser vi oss nødt til å innkalle Dem til kremering 24.02.99 kl:1600 v/Stav.off. krematorium. Frammøte ved ovn 4

BEEP! If you send this message to 3 of your friends, you will have extremly raw sex tonight, if you break this chain you will never have orgasm again!