Sommeren -69 del 2

Strandliv.

Hilde og jeg stilte på kjøkkenet lett forpustet og en smule røde i kinnene. Min onkel lo av oss og lurte på om vi hadde løpt om kapp over tunet. Han skulle bare ha visst. Eller kanskje han visste. Det gikk kalde gysninger gjennom kroppen min. Han hadde tross alt vært i bunnen av stigen, da han ropte oss ned. Men siden han ikke sa noe slo jeg tanken fra meg.

Vi fikk hilse på noen nye fra betjeningen. Største oppmerksomhet fikk var Erna. Hun var 30 år og onkels nye sjefs kokk. Hun gikk i tykk kokkejakke som ikke kunne skjule hennes kraftige barm. Et lite øyeblikk lurte jeg på om jeg kunne spørre om de var ekte, men et lett spark fra Hilde fikk meg tilbake til denne verden. Hun vinket og smilte til meg ( tror jeg ) da vi gikk ut i resepsjonen. Her traff jeg igjen Alvilde fra i fjor. Jeg tenkte med en gang på da jeg snek meg rundt på stranden for å se henne toppløs. Hun pleide å sole seg toppløs i en litt bortgjemt del av stranden…

Men det var i fjor, da var vi fremdeles bare gutter. Min kamerat Anders og jeg. Anders var med sine foreldre i en kjempestor plastbåt som hadde fast plass ved gjestebryggen. De hadde startet å feriere her før jeg startet min karriere her som sommerhjelp. Han hadde veldig hyggelige foreldre og man var alltid velkommen om bord, når det måtte være.

”Jeg har bestemt” startet min onkel, ”at dere får fri i dag og i morgen formiddag. Da kan dere se dere omkring og få litt ferie før vi setter i gang med klargjøring for sommeren”

Jeg og Hilde jublet innvendig. Vi hadde vel salt vann og stranden i tankene begge to.

”Du onkel,” måtte jeg spørre, ”Er Anders og familien kommet ennå” ???

”Ja faktisk, så er de det” ,” Anders spurte etter deg i dag morges, og jeg sa du kom i løpet av dagen….”

Etter en kort seanse om de nye TV kanalene og hvordan boblebadene virket på rommene, var det tilbake til værelset på uthuset og deretter med raske skritt mot stranden.

Nesten som vanlig lå den store båten til familien Roshagen ved brygga, Anders hadde allerede fått øye på meg og var oppe å på bryggen som en vind for å ta meg i hånden. Begge tenkte vi nok hvor voksen den andre var blitt. Og vi måtte virkelig studere hverandre en stund og snakke oss ”sammen” igjen. Anders fortalt om kjedelig skolegang og at jenter var det som interesserte ham mest om dagen..

”Jeg har følge med en kjempejente” kunne han fortelle.

På spørsmål om hvor hun befant seg, kunne han fortelle at hun ville dukke opp i løpet av ferien, så jeg måtte bare smøre meg med tålmodighet.

”Hilde er forresten blitt ei kjempejente hun også” syntes Anders ” Har du sett de frodige puppene hennes. Gud jeg skulle gitt mye for å få kjæle litt med dem”

Jeg kunne bare nikke og smile, men hadde mest lyst å fortelle ham at hun virkelig var blitt voksen. Det var en utrolig varm dag og etter en del prat om hva vi hadde opplevd det siste året, bestemte vi oss for å dra ut på svaberget for å bade.

Anders hadde løpt fra badebuksen i farten og jeg tok derfor solidarisk av min egen. Vi kastet oss ut i vannet splitter nakne. Med mye latter og vannsprut la vi oss deretter opp på stranden. Anders hadde også vokst nedentil. Hans kjønn var tydeligvis tykkere enn mitt eget men ikke på langt nær så lang. Mine kjønnslige/erotiske tankebaner ble avbrutt ved at Anders gjorde meg oppmerksom på et par som lå like bortenfor oss.

Fra vår plass så det ut til at de begge lå nakne. Etter hvert fikk vi det bekreftet ved at han reiste seg og forsvant ned mot vannet. Hun hadde satt seg opp og hennes frodige bryst fikk får fulle oppmerksomhet. Vi krøp med våre hånklær under armen litt nærmere. Hun merket tydeligvis ikke at vi var der for hun hadde nå lagt seg på ryggen med brystene struttende mot himmelen.

Vi følte oss virkelig som to jegere, der vi snek oss opp på den nærmeste høyden for
virkelig å kunne få overblikket, som vi humoristisk valgte å kalle det.. Der ble vi liggende på magen og beundre vårt nyvunne naturobjekt uten tanker på at dette ikke var helt lovlig. Slik lå vi stumme og med åpen munn og så at piken nå lot hendene gli opp og ned over kroppen sin. Hun eltet brystene sine så det jog illinger gjennom kroppen min og Andres så ut til å lide samme skjebne. Nå hadde hun flyttet en hånd ned mellom bena mens den andre gned vortene på begge brystene.

Vi var så opptatt at vi at vi ikke merket at hennes venn var kommet opp bak oss. Og med et kremt ble vi smertelig klar over at lysten hadde tatt overhånd og vi var fanget i en felle.
Vennen stod naken bak oss. og vi torde knapt å se på ham mellom våre unnskyldinger og beklagelser som rant ut av oss. Han lo til slutt og ba oss holde opp.

”Bli heller med bort å hilse på henne, så kanskje hun vil høre på unnskyldningene deres”

Vi gikk begge med bøyd hode bort til piken som nok var eldre en først antatt. Hun smilte mot oss der vi stod, fremdeles nakne. Pikkene våre som hadde vært på vei til å bli stive var nå falt litt i sammen. Den spente situasjonen gjorde allikevel sitt til at viss ereksjon fremdeles var å spore.

”Jasså” sa piken ”Så dere likte å se på meg dere. Jeg kan forresten se at jeg har hatt en hyggelig innvirkning på dere.”

”sett dere nå ned og slapp av” fortsatte hun smilende.

Vi ble bydd hver vår øl og nippet til denne mens vi ble bedre kjent. Det viste seg at de var flyttet inn på en hytte like bortenfor. Dette var blitt deres plass på stranden. De het Aud og Kjetil og vi kom godt overens etter hvert som alkoholen gjorde sin virkning. Kjetil reiste seg for å hente mer øl som han sa og vi ble sittende igjen hos Aud. Da Kjetil var godt ute av syne sa Aud:

”Jeg ble litt imponert over redskapene deres.” Har der noe imot å vise dem til meg en gang til” ???

Vi ble begge tatt litt på sengen. Men var etter å ha vekslet noen blikk var vi klare til å reise oss opp i knestående for deretter å ta tak i hver vår pikk og runke den mot henne. Hun frydet seg tydeligvis ved synet, og kom med muntre tilrop etter hvert som stakene våre reiste seg.

Det tok ikke lange tiden før hun hadde to stive pikker i øyesyn. Selv hadde hun spredt bena og vist oss et hårløst kjønn før også hun gned seg selv over oppsvulmede kjønnslepper…

”Herregud” utbrøt hun, ”dere er jo store som menn, for ikke så si større en menn.”

”Kom nærmere, så er dere snille – jeg må få kjenne på dem!”

Anders og jeg så på hverandre, begge var litt sjokkert over situasjon vi var kommet opp i. Men kåtheten tok overhånd for oss begge og snart hadde Aud en ståpikk i hver hånd. Hun runket oss sakte og lot tungspissen sin smake på hver av de to saltvannsmarinerte kukene. Hun ble bare ivrigere og ivrigere og måtte lattermildt medgi at dette så ut til å bli hennes lykkelige dag.

Hun la seg etter hvert på ryggen og ba Anders om å stikke pikken sin i henne. Anders la seg over henne og førte sitt tykke lem mot kjønnsåpningen hennes.. Han presset på og Aud ynket seg og ba ham om å være forsiktig. Anders føre hånden mot hennes drivende våte kjønn og samlet fuktigheten i hånden for deretter å gni pikkhodet inn med saften. Deretter gled den store pikken lettere millimeter for millimeter inn i kvinnen vi bare hadde kjent i en halv time.

Hun ynket seg over størrelsen men hadde etter hvert hele lengden hans inne. Det var tydeligvis det som skulle til for henne, for hun kom i en kjempeorgasme som ikke så ut til å ta noen ende. Vi trodde den aldri skulle slutte…

”Jaa jaaaaa , jeg koooommmer , Guuud det er deilig jeg kommmeeererr”

Hun ynket seg etter hvert og ba Anders ligge stille slik at hun kunne komme seg til hektene igjen… Da pusten hennes var stilnet opptok Anders sakte sine bevegeleser mot kjønnet hennes igjen. Hun var utrolig raskt med på notene igjen og ikke lenge etter hadde Andres virkelig satt opp farten og piken jamret seg under presset og de ivrige støttene hans.

Selv hadde jeg sittet sprekkeferdig og beskuet det hele. Nå stilte jeg meg ved hennes side og runket pikken min mot brystene hennes. Hun stirret på pikken min med vidt oppspilte øyne. Det varte ikke lenge før saker og ting startet skje. Andres hylte som en stukken gris og stanget pikken sin hardt inn i fitta hennes. Hun på sin side jamret seg høyere og høyere og var tydeligvis på vei mot en ny orgasme.

”Jaaaa” stønnet Anders. ”Jeg kommer” , ”du har den beste fitta, den koker pikken min” Fortvilet som en mann på stupet, hylte han: ” Please kan jeg sprute i fitta di, fort før jeg kommer”

”Jaa sprut meg full” ropte hun som det siste hun gjorde før hun igjen kastet seg ut i en ny orgasme som fikk kroppen hennes til å kaste seg vilt frem og tilbake. Også denne gangen varte i lang tid for hun vendte tilbake.”

Anders stanget mot henne som en okse og lot hele ladningen sin fylle henne opp. Han holdt den ene hånden for munnen for ikke å skrike høyt. Deretter lot han seg falle bakover mens pikken hans enda sprutet. Slik at de siste dråpene forsvant på magen hennes og ut i sanden.

Med Anders ute av verden og med henne liggende i orgasmekramper i sanden smatt jeg inn mellom bena hennes og kjørte pikken hardt og brutalt inn i henne. Anders sine safter hadde gjort det enklere for meg å komme inn, men hun var trang, veldig trang. Med pikken halvveis i henne kom hun seg så pass til hektene at hun så at jeg hadde overtatt plassen mellom bena hennes.

Først så jeg redselen i blikket henne, men da jeg endelig var kommer helt til bunns i fitta hennes slappet hun tydeligvis av og jaget meg videre. Helt utmattet ble hun liggende å motta mine harde støt mot livmorhalsen, og det skulle ikke vare lenge. Jeg maste hendene mine over brystene hennes og lot det stå til, totalt uten kontroll. Pikken bestemte alt og hadde tydeligvis bestemt seg. Noen ekstra harde støt, og jeg var ute i fritt fall.

Verden snurret rundt og jeg tømte alt jeg hadde der dypt inne i henne. Hun bare gurglet mot meg og var ute av stand til å bidra i noen grad. Den siste ladningen fikk jeg i siste øyeblikk hentet ut av henne, ved å føre pikken raskt ut og opp over magen hennes. Slik kunne jeg se de siste kaskadene med sæd spre seg ut over de flotte puppene hennes og helt opp til haken. Fullstendig tom bøyde jeg meg fram og kysset pannen hennes fort, før jeg lot meg gli ned ved hennes side.

Slik lå vi en stund og kom til hektene før vi kledde på oss og måtte hjelpe henne på med en t-skjorte.

”Dere er litt av et syn” hørte vi Kjetil si der han stod like bortenfor oss i gresset.

”Så mye pikk har hun nok aldrig fått”

Vi ble flaue og hadde litt problemer med å feste blikket noe sted. Men han beroliget oss med at de to hadde et åpent forhold og at han unnet henne det hun hadde lyst på. Han smilte til henne og hun smilte matt tilbake til ham. Bulen i Kjetils bukser fortalte oss alle at synet hadde opphisset ham….

Etter enda et par øl mer fant Anders og jeg det best å si farvel. Da vi gikk bortover gresset kunne vi se at Kjetil rullet henne rundt på alle fire og begynte å knulle henne bakfra. Da vi nærmet oss båthavna hørte vi Kjetils orgasmeskrik fra stranden.. Da hadde alle tydeligvis fått sitt.

fortsettelse følger…

[email protected]